Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ασφαλείς ζώνες αγνότητας

Ενημερωτικό δελτίο

Ζώνη αγνότητας - NoPacha Eternal Lock - Το πρωτότυπο από την MEO Γερμανίας

Το NoPacha™ Eternal Lock Είναι μία από τις καλύτερες ζώνες αγνότητας για μακροχρόνια αγνότητα και ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην κοινότητα BDSM παγκοσμίως. Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της όσον αφορά την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική, έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύμηνη αγνότητα - χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή την υγιεινή.

Περισσότερες πληροφορίες

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μία από τις καλύτερες ζώνες αγνότητας για μακροχρόνια αγνότητα

    Η NoPacha™ Eternal Lock Chastity Belt είναι μία από τις καλύτερες ζώνες αγνότητας για μακροχρόνια αγνότητα και ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην κοινότητα BDSM παγκοσμίως. Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της όσον αφορά την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική, έχει αναπτυχθεί ειδικά για μήνες αγνότητας - χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή την υγιεινή.

    NoPacha™ Eternal Lock Ζώνη αγνότητας: ασφάλεια και προσαρμοστικότητα

    Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ζώνης NoPacha™ Eternal Lock Ζώνης αγνότητας είναι ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος πέους, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί από 32 mm έως 50 mm σε διάμετρο. Στερεώνεται με μια ειδική περόνη push-lock που μπορεί να ανοίξει μόνο με το αντίστοιχο κλειδί. Οι πλευρικές σχισμές εξαερισμού κατά μήκος του άξονα του πέους καθώς και τα πρόσθετα ανοίγματα εξαερισμού και μια σχισμή στην περιοχή της βάλανος του πέους εξασφαλίζουν βέλτιστη υγιεινή και άνεση - ακόμη και η ούρηση δεν αποτελεί πρόβλημα με τη ζώνη αγνότητας.

    Η ζώνη αγνότητας με ανατομικά τέλεια εφαρμογή και εξαιρετικό σχεδιασμό

    Με ανατομικά τέλεια εφαρμογή και βάρος μόλις 265 γραμμάρια, η ζώνη NoPacha™ Eternal Lock Ζώνη αγνότητας από υψηλής ποιότητας επιχρωμιωμένο μέταλλο θέτει νέα πρότυπα ποιότητας και σχεδιασμού. Ο δακτύλιος του πούτσου και ο κλωβός είναι σταθερά συνδεδεμένοι μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας εύκολο χειρισμό και ασφαλή εφαρμογή.

    Ποιότητα και αισθητική της μάρκας NoPacha

    Το NoPacha™ Eternal Lock είναι υποδειγματικό για την παραδοσιακή γερμανική μάρκα NoPacha και εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη λειτουργικότητά του, αλλά και με τον αισθητικά ευχάριστο σχεδιασμό του. Αυτή η ζώνη αγνότητας συνδυάζει την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική στο υψηλότερο επίπεδο.

    Εύκολος καθαρισμός και χρήση της ζώνης αγνότητας

    Χάρη στον καλά μελετημένο σχεδιασμό της, η ζώνη ασφαλείας NoPacha™ Eternal Lock Ζώνη αγνότητας δεν χρειάζεται να αφαιρείται για καθαρισμό. Μπορείτε να κάνετε ντους με τη ζώνη αγνότητας φορεμένη χωρίς κανένα πρόβλημα - απλά ξεπλύνετε καλά και αφήστε την να στεγνώσει καλά. INSTACLEAN Όταν η ζώνη αγνότητας δεν φοριέται, συνιστούμε να την καθαρίζετε με το σπρέι μας για μέγιστη υγιεινή. Το τζελ PlowBoy Gel μας, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη D και αλόη βέρα και παρέχει απαλή περιποίηση του δέρματος, είναι κατάλληλο για τη φροντίδα του πέους ενώ φοριέται.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Μεταλλική ζώνη αγνότητας.
    • Ζώνη αγνότητας για άνδρες.
    • Διαστάσεις: Εσωτερική διάμετρος κλωβού πέους 35 mm και 43 mm, εξωτερική διάμετρος 40 mm και 48 mm. Εσωτερικό μήκος του κλωβού πέους 69 mm. Συνολικό μήκος 92 mm, ρυθμιζόμενη εσωτερική διάμετρος του δακτυλίου πέους 32 έως 50 mm.
    • Βάρος: περίπου 265 γραμμάρια
    • Υλικό: μέταλλο υψηλής ποιότητας, επιχρωμιωμένη επιφάνεια.
    • Το NoPacha™ Eternal Lock Ζώνη αγνότητας δεν είναι μόνο μια υψηλής ποιότητας συσκευή αγνότητας για άνδρες, αλλά και ένα αισθητικό αξεσουάρ που απευθύνεται στις αισθήσεις και εμπνέει τη φαντασία.
    • Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της ζώνης αγνότητας την καθιστά το ιδανικό αξεσουάρ BDSM για παιχνίδια ρόλων όπου η εξουσία και η υποταγή βρίσκονται στο επίκεντρο. Χρησιμεύει ως εγγυητής της αγνότητας του άνδρα και αποτελεί σύμβολο αφοσίωσης στη σύντροφό του. Ο χρήστης της ζώνης NoPacha™ Eternal Lock βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου ο έλεγχος παραδίδεται και η λαγνεία περιορίζεται - μια αισθησιακή πρόκληση που μπορεί να ενισχύσει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ των συντρόφων.
    • Στην πράξη, η ζώνη αγνότητας προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αυστηρότητας και άνεσης χάρη στις ακριβείς επιλογές ρύθμισης και τον στιβαρό αλλά ανατομικό σχεδιασμό της. Η NoPacha™ Eternal Lock Ζώνη αγνότητας είναι ευέλικτη, τόσο στο σπίτι όσο και σε εκδηλώσεις της κοινότητας BDSM, όπου προσελκύει την προσοχή και αποτελεί σημείο συζήτησης.
    • Τα σενάρια αγνότητας αποκτούν μια νέα αισθητική διάσταση με τη ζώνη αγνότητας NoPacha™ Eternal Lock προσθέτει μια νέα διάσταση αισθητικής και ασφάλειας. Είτε για βραχυπρόθεσμα σενάρια είτε ως μέρος ενός μακροχρόνιου παιχνιδιού εξουσίας, αυτή η ζώνη αγνότητας αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των απαιτητικών εραστών του BDSM. Με το NoPacha™ Eternal Lock επιλέγετε μια ζώνη αγνότητας που όχι μόνο αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις σας, αλλά εστιάζει επίσης στην ανθεκτικότητα και την ποιότητα.
    • Ανακαλύψτε επίσης την αποκλειστική μας σειρά CUMELOT, ειδικά σχεδιασμένη για να διεγείρει έντονα τον προστάτη και να οδηγεί τους παθητικούς άνδρες σε έναν απαράμιλλο εξαναγκαστικό οργασμό χωρίς στύση. Keyholder Ένα must για όλους τους κυρίαρχους που θέλουν να έχουν τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.
    • Τα MEO, Cumelot, NoPacha και PlowBoy είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO από τη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.


    NoPacha™ Eternal Lock

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Ζώνη αγνότητας - NoPacha Eternal Lock - Το πρωτότυπο από την MEO Γερμανίας

    Ζώνη αγνότητας - NoPacha Eternal Lock - Το πρωτότυπο από την MEO Γερμανίας

    Το NoPacha™ Eternal Lock Είναι μία από τις καλύτερες ζώνες αγνότητας για μακροχρόνια αγνότητα και ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην κοινότητα BDSM παγκοσμίως. Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της όσον αφορά την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική, έχει αναπτυχθεί ειδικά για πολύμηνη αγνότητα - χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή την υγιεινή.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    29 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: