Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

BUTTR Mills Bomb - Αυνανιστής για άνδρες

Το BUTTR Mills Bomb Ο αυνανισμός είναι ένα πραγματικό highlight για όποιον αγαπάει κάτι ξεχωριστό! Ο μοναδικός σχεδιασμός του σε σχήμα χειροβομβίδας δεν είναι μόνο απόλυτη ατραξιόν, αλλά εξασφαλίζει και εκρηκτικούς οργασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το BUTTR Mills Bomb Ο αυνανισμός εντυπωσιάζει με τον πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό του σε σχήμα χειροβομβίδας, ο οποίος δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακός αλλά εξασφαλίζει και εκρηκτικούς οργασμούς. Εξοπλισμένος με πρωτοποριακή τεχνολογία που εγγυάται αβίαστο χειρισμό, αυτός ο αυνανισμός είναι ιδανικός για αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών για άνδρες. Για να εντείνετε την εμπειρία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό και να δοκιμάζετε τα διαφορετικά επίπεδα δόνησης, καθένα από τα οποία προσφέρει μια νέα διάσταση ικανοποίησης και ευχαρίστησης.

Το BUTTR Mills Bomb Αυνανισμός προσφέρει εκρηκτικούς οργασμούς!

Το BUTTR Mills Bomb Αυνανιστής δεν είναι μόνο εντυπωσιακός με τον μοναδικό σχεδιασμό χειροβομβίδας, αλλά και μια πραγματική δύναμη για αξέχαστους οργασμούς. Με τα 10 ισχυρά επίπεδα δόνησης και το εργονομικό του σχήμα, παρέχει έντονη διέγερση που θα σας προετοιμάσει για έναν εκρηκτικό οργασμό που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Κάθε χρήση αυτού του αυνανισμού οδηγεί σε μια έντονη κορύφωση που σας κυριεύει σαν έκρηξη - ισχυρή, συγκλονιστική και απόλυτα ικανοποιητική. Το BUTTR Mills Bomb είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι, είναι το κλειδί για μια εμπειρία που θα σας μαγνητίσει ξανά και ξανά.

Πλεονεκτήματα του BUTTR Mills Bomb Αυνανισμού:

  • Δόνηση: Ο BUTTR Mills Bomb Αυνανισμός διαθέτει ρυθμιζόμενα επίπεδα δόνησης με 10 διαφορετικές ρυθμίσεις που ελέγχονται από ένα απλό κουμπί. Κάθε επίπεδο δόνησης φέρνει ένα νέο επίπεδο διέγερσης και ευχαρίστησης.
  • Αδιάβροχος: Αυτός ο αυνανισμός είναι εντελώς αδιάβροχος, καθιστώντας τον ιδανικό για χρήση στο ντους ή στο μπάνιο.
  • Σχεδιασμός: Ο μοναδικός σχεδιασμός χειροβομβίδας δεν εξασφαλίζει μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά και εργονομικό χειρισμό, ο οποίος αυξάνει τον παράγοντα διασκέδασης κατά τον αυνανισμό.
  • Υλικό και χρώμα: Σε κομψό μαύρο χρώμα και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το δέρμα υλικά.
  • Μέγεθος και διαστάσεις: Με μήκος 13 cm και βάθος 7,5 cm, ο αυνανισμός προσφέρει άνετη εφαρμογή. Το πλάτος είναι 10 cm και η ελάχιστη διάμετρος είναι 3,5 cm.
  • Τροφοδοσία ρεύματος: Το BUTTR Mills Bomb Αυνανισμός τροφοδοτείται με ρεύμα μέσω θύρας φόρτισης USB, ώστε να μπορεί να επαναφορτίζεται γρήγορα ανά πάσα στιγμή.


Γιατί ο BUTTR Mills Bomb Ο αυνανισμός είναι ένα must-have για κάθε άνδρα:

Αυτός ο αυνανισμός είναι ιδανικός για αρχάριους που αναζητούν μια εύχρηστη αλλά ισχυρή συσκευή. Τα διαφορετικά επίπεδα δόνησης προσφέρουν κάτι για όλους, είτε προτιμάτε την ήπια είτε την έντονη διέγερση του πέους. Ο ειδικός σχεδιασμός χειροβομβίδας σε συνδυασμό με τις ισχυρές δονήσεις εξασφαλίζει εκρηκτικούς οργασμούς, ενώ η αδιάβροχη λειτουργία καθιστά δυνατή την απόλαυση της απόλαυσης στο μπάνιο ή στο ντους.

Συνιστάται λιπαντικό και καθαρισμός του αυνανισμού:

Χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo, για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να προστατεύσετε το υλικό του αυνανισμού. Μετά από κάθε χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε τον αυνανισμό και να τον αφήνετε να στεγνώσει. Αρχικά, ξεπλύνετε τον αυνανισμό με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι για να καθαρίσετε απαλά την επιφάνεια. VERYCLEAN Για ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό και για να απομακρύνετε όλα τα μικρόβια, ψεκάστε τον αυνανισμό με σπρέι. Αυτό θα διατηρήσει τον αυνανισμό σας υγιεινά καθαρό και έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

BUTTR Mills Bomb - Αυνανιστής για άνδρες

BUTTR Mills Bomb - Αυνανιστής για άνδρες

Το BUTTR Mills Bomb Ο αυνανισμός είναι ένα πραγματικό highlight για όποιον αγαπάει κάτι ξεχωριστό! Ο μοναδικός σχεδιασμός του σε σχήμα χειροβομβίδας δεν είναι μόνο απόλυτη ατραξιόν, αλλά εξασφαλίζει και εκρηκτικούς οργασμούς.

Γράψτε τη δική σας κριτική

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: