Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Butt plug BUTTR Ψυχρόαιμο κλιμακωτό - XXL πρωκτικό βύσμα

butt plug Το BUTTR Cold Blooded Scaled είναι ιδανικό για έμπειρους χρήστες που θέλουν να ωθήσουν τα πρωκτικά τους όρια και να προσθέσουν μια άλλη διάσταση στο πρωκτικό τέντωμα. Butt plug Με εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής 15,2 cm και μέγιστη διάμετρο 9,9 cm, το Cold Blooded Scaled παρέχει έντονη πρωκτική διέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

10029/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Για επαγγελματίες του πρωκτού που αναζητούν μια νέα πρόκληση

    Butt plug Το BUTTR Cold Blooded Scaled είναι ιδανικό για έμπειρους χρήστες που θέλουν να διευρύνουν τα πρωκτικά τους όρια και να επιτύχουν μια άλλη διάσταση στο πρωκτικό τέντωμα. Butt plug Με εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής 15,2 cm και μέγιστη διάμετρο 9,9 cm, το Cold Blooded Scaled παρέχει έντονη πρωκτική διέγερση. Butt plug Η ανάγλυφη επιφάνεια του Cold Blooded Scaled εξασφαλίζει ότι κάθε εκατοστό μπορεί να γίνει έντονα αισθητό καθώς εισάγεται αργά στον πρωκτό. Butt plug butt plug Επιπλέον, η φολιδωτή επιφάνεια του Cold Blooded Scaled εξασφαλίζει ότι το λιπαντικό προσκολλάται ιδιαίτερα καλά στο , γεγονός που παρέχει ακόμη καλύτερη αίσθηση. Για μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία, συνιστάται η εφαρμογή μιας γενναιόδωρης ποσότητας του υβριδικού λιπαντικού που συνιστά η MEO πριν από τη χρήσηGlory Hole Υβριδικό λιπαντικό που συνιστά η MEO πριν από τη χρήση.

    butt plug Γιατί το BUTTR Cold Blooded Scaled είναι η τέλεια επιλογή

    • butt plug Προκλητικό μέγεθος: Με μήκος εισαγωγής 15,2 cm και διάμετρο 9,9 cm, το Cold Blooded Scaled είναι ιδανικό για όσους θέλουν να τολμήσουν μεγαλύτερα butt plugs και να μεγιστοποιήσουν το πρωκτικό τέντωμα.
    • butt plug Υπέροχη επιφάνεια: Η ειδική, κλιμακωτή επιφάνεια του Cold Blooded Scaled προσφέρει έντονη πρωκτική διέγερση και κάνει κάθε κίνηση αισθητή. Butt plug Η λεπιδωτή επιφάνεια εξασφαλίζει επίσης ότι το λιπαντικό προσκολλάται ιδιαίτερα καλά σε .
    • butt plug butt plug Ευρεία βάση: Η ευρεία βάση του Cold Blooded Scaled όχι μόνο παρέχει σταθερότητα, αλλά το καθιστά επίσης ιδανικό για ιππασία.
    • butt plug Για προχωρημένους χρήστες: Το Cold Blooded Scaled έχει αναπτυχθεί ειδικά για έμπειρους χρήστες που θέλουν να επεκτείνουν τις πρωκτικές τους δεξιότητες και τα σεξουαλικά τους όρια.


    Για επαγγελματίες του πρωκτού - Ισχυρός σχεδιασμός για έντονη διέγερση

    Η συλλογή BUTTR αναπτύχθηκε ειδικά για επαγγελματίες του πρωκτού με υψηλές απαιτήσεις και φέρνει το παιχνίδι από την πίσω πόρτα σε ένα νέο επίπεδο. Butt plug Η στιβαρή, αρρενωπή εμφάνιση και ο στρατιωτικός σχεδιασμός της μάρκας BUTTR αντικατοπτρίζουν τη δύναμη και την αντοχή που απαιτούνται κατά τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών όπως το Cold Blooded Scaled . Butt plug Το Cold Blooded Scaled είναι άλλο ένα παράδειγμα του πώς η BUTTR προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες που απαιτούν αφοσίωση και αντοχή.

    Χρήση, το σωστό λιπαντικό και ο καθαρισμός του butt plug

    Χρησιμοποιείτε πάντα μια γενναιόδωρη ποσότητα του συνιστώμενου Glory Holebutt plug Hybrid Lubricant από τη MEO για μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία με το Cold Blooded Scaled . Αυτό το υβριδικό λιπαντικό προσφέρει λιπαντικότητα μεγάλης διάρκειας και είναι ιδανικό για έντονες συνεδρίες. Butt plug VERYCLEAN Καθαρίστε το Cold Blooded Scaled σχολαστικά μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας για ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό και βέλτιστη υγιεινή.

    Η μάρκα BUTTR - ποιότητα και καινοτομία από την Ευρώπη

    Η BUTTR είναι μια ευρωπαϊκή μάρκα που έχει γίνει γνωστή ως πάροχος σεξουαλικών παιχνιδιών και λιπαντικών υψηλής ποιότητας. Γνωστή για τη στιβαρή, αρρενωπή αισθητική της και την προσεκτικά αναπτυγμένη σειρά προϊόντων της, η BUTTR απευθύνεται ειδικά σε άνδρες και γυναίκες που αναζητούν νέες προκλήσεις στο παιχνίδι της πίσω πόρτας. Butt plug Κάθε προϊόν της συλλογής BUTTR, από το Cold Blooded Scaled μέχρι τα ειδικά αναπτυγμένα λιπαντικά, κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και ανθεκτικότητας. Η μάρκα δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον καινοτόμο σχεδιασμό της, αλλά και με τη χρήση υλικών φιλικών προς το σώμα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Με το BUTTR, θα βιώσετε έντονη, εκλεπτυσμένη απόλαυση - είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα του πρωκτικού stretchingfisting και το πρωκτικό τέντωμα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Οπότε, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για να κάνετε το δικό σας, θα πρέπει να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Αξιολόγηση 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Butt plug BUTTR Ψυχρόαιμο κλιμακωτό - XXL πρωκτικό βύσμα

        Butt plug BUTTR Ψυχρόαιμο κλιμακωτό - XXL πρωκτικό βύσμα

        butt plug Το BUTTR Cold Blooded Scaled είναι ιδανικό για έμπειρους χρήστες που θέλουν να ωθήσουν τα πρωκτικά τους όρια και να προσθέσουν μια άλλη διάσταση στο πρωκτικό τέντωμα. Butt plug Με εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής 15,2 cm και μέγιστη διάμετρο 9,9 cm, το Cold Blooded Scaled παρέχει έντονη πρωκτική διέγερση.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: