Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γάντια από λατέξ

Ενημερωτικό δελτίο

Γάντια BUTTR latex για fisting

Τα γάντια λατέξ BUTTR δεν είναι απλά γάντια λατέξ - έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις απαιτήσεις της fisting αναπτύχθηκαν. Τα γάντια λατέξ BUTTR για fisting προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ευελιξίας και στιβαρότητας, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο σε κάθε κίνηση του χεριού και των δακτύλων.

Περισσότερες πληροφορίες

10028/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Γάντια BUTTR latex για fisting fisting - Η τέλεια αρχή για την περιπέτεια του fisting

    Τα γάντια λατέξ BUTTR δεν είναι απλά γάντια λατέξ - έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις απαιτήσεις του fisting fisting αναπτύχθηκαν. Τα γάντια λατέξ BUTTR για fisting προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ευελιξίας και στιβαρότητας, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο σε κάθε κίνηση του χεριού και των δακτύλων. Είτε πρόκειται για απαλό παιχνίδι είτε για εντατικό fistingμε τα BUTTR fisting Γάντια μπορείτε να ελέγχετε το fisting σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και να ρυθμίσετε τη διέγερση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λεία επιφάνεια του λάτεξ εξασφαλίζει ευχάριστη ολίσθηση στον πρωκτό ή στον κόλπο, ειδικά σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας λιπαντικό fisting της MEO. Το αποτέλεσμα Μια έντονη αλλά ευχάριστη εμπειρία fisting που εγγυάται τη μέγιστη απόλαυση.

    Εξαιρετικά ισχυρό λατέξ - Τα γάντια από λατέξ BUTTR είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στο σχίσιμο για απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια του fisting fisting.

    Τα γάντια λατέξ BUTTR για fisting είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ισχυρό λατέξ που έχει αναπτυχθεί ειδικά για εντατικές συνεδρίες fisting. Αυτό το υψηλής ποιότητας υλικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο σχίσιμο και ανθεκτικό, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην εμπειρία σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή των γαντιών fisting Ανθεκτικότητα των γαντιών. Η ανθεκτικότητα του λατέξ εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας fisting, ενώ η ελαστικότητα του υλικού δεν περιορίζει την κινητικότητα του χεριού.

    Ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους - Τα γάντια fisting της BUTTR έχουν ελαστική εφαρμογή για κάθε μέγεθος χεριού.

    Τα γάντια λατέξ της BUTTR προσαρμόζονται σε κάθε σχήμα και μέγεθος χεριού χάρη στην εξαιρετική ελαστικότητά τους. Είτε έχετε μικρά, μεσαία ή μεγάλα χέρια, τα γάντια λατέξ για fisting εφαρμόζουν άνετα και εξακολουθούν να προσφέρουν το απαραίτητο κράτημα και την ελευθερία κινήσεων που απαιτούνται για την ελεγχόμενη διείσδυση της γροθιάς στο fisting είναι απαραίτητη. Η τέλεια εφαρμογή εμποδίζει τα γάντια λατέξ να γλιστρήσουν ή να τσαλακωθούν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με γροθιά, εξασφαλίζοντας μια απροβλημάτιστη και άνετη εμπειρία. Τα γάντια λατέξ σε ένα μέγεθος ταιριάζουν σε όλα είναι ιδανικά για άνδρες και γυναίκες όλων των επιπέδων εμπειρίας και εγγυώνται ασφαλή εφαρμογή κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας fisting.

    Υγιεινή και ασφάλεια - καθαρά και προστατευμένα με κάθε χρήση

    Η υγιεινή παίζει κεντρικό ρόλο fisting παίζει κεντρικό ρόλο στο fisting και τα γάντια λατέξ BUTTR για fisting σας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε για μια καθαρή και υγιεινή εμπειρία. Το λάτεξ είναι ένα υλικό που καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα υγιεινό, καθώς αποτρέπει τη διείσδυση βακτηρίων ή υγρών. Επομένως, τα γάντια fisting της BUTTR σας προσφέρουν προστασία από πιθανή μόλυνση και σας διευκολύνουν στον καθαρισμό των γαντιών μετά τη χρήση fisting. Με τα γάντια fisting της BUTTR, μπορείτε να βασιστείτε σε ασφαλή και καθαρή χρήση - ιδανικά για έντονη αλλά υγιεινή απόλαυση fisting.

    Μαύρο & κομψό - εκλεπτυσμένη εμφάνιση για την τέλεια εμφάνιση

    Εκτός από τη λειτουργικότητά τους, τα γάντια λατέξ της BUTTR για fisting εντυπωσιάζουν επίσης με την κομψή, μαύρη εμφάνισή τους. Το μαύρο συμβολίζει την κομψότητα και την κυριαρχία και αυτό ακριβώς το συναίσθημα μεταδίδουν τα γάντια fisting με κάθε χρήση. Είτε για ιδιωτικές συνεδρίες είτε σε επαγγελματικό πλαίσιο, ο κομψός χρωματισμός προσδίδει στα γάντια μια σίγουρη και κομψή εμφάνιση. Τα γάντια BUTTR από λατέξ δεν είναι μόνο ένα λειτουργικό αξεσουάρ, αλλά και μια οπτική δήλωση που συμβάλλει σε μια καθ' όλα επιτυχημένη εμπειρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Τα γάντια για τα χέρια είναι ιδανικά για να φορέσετε τα γάντια σας και να τα χρησιμοποιήσετε:

    • BUTTR latex γάντια για fisting
    • Ιδανικά για fisting
    • Εξαιρετικά ισχυρό λατέξ
    • Ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους
    • Τέλεια εφαρμογή
    • Καθαρά και ασφαλή
    • Χρώμα: Μαύρο
    • Γάντια λατέξ για fisting σε ένα μέγεθος.
    • Ιδιαίτερα ανθεκτικά στο σχίσιμο και για περισσότερη υγιεινή όταν fisting.
    • Δύο γάντια περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής της παράδοσης.
    • Καθώς τα γάντια BUTTR fisting είναι κατασκευασμένα από λατέξ, οι χρήστες με αλλεργία στο λατέξ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Εάν είστε ευαίσθητοι στο λάτεξ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε εναλλακτικές λύσεις χωρίς λάτεξ για να αποφύγετε πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις. Καθώς η ασφάλεια και η ευημερία είναι υψίστης σημασίας, θα πρέπει να ελέγξετε αν έχετε αλλεργία πριν χρησιμοποιήσετε προϊόντα από λατέξ.

    .

    Φροντίδα & καθαρισμός - Για να διασφαλίσετε ότι τα γάντια BUTTR από λατέξ θα διαρκέσουν για fisting παραμένουν ανθεκτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα

    Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για τον καθαρισμό των γαντιών λατέξ:


    Τι πρέπει να αποφεύγετε - υλικά που μπορούν να βλάψουν το λάτεξ:

    Το λάτεξ είναι ένα ευαίσθητο υλικό που δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με ορισμένες ουσίες. Για να διασφαλίσετε τη μακροζωία των γαντιών BUTTR latex, θα πρέπει να αποφεύγετε την επαφή με τις ακόλουθες ουσίες:


    Με τη σωστή φροντίδα και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, μπορείτε να απολαμβάνετε τα γάντια BUTTR latex για μεγάλο χρονικό διάστημα.




    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Αξιολόγηση 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Γάντια BUTTR latex για fisting

        Γάντια BUTTR latex για fisting

        Τα γάντια λατέξ BUTTR δεν είναι απλά γάντια λατέξ - έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις απαιτήσεις της fisting αναπτύχθηκαν. Τα γάντια λατέξ BUTTR για fisting προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ευελιξίας και στιβαρότητας, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο σε κάθε κίνηση του χεριού και των δακτύλων.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        4 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: