Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γυάλινοι δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Satisfyer Double Crystal - Γυάλινος δονητής

Είτε για μασάζ προστάτη, κολπική ή πρωκτική διέγερση - χάρη στο εργονομικό του σχήμα, ο γυάλινος δονητής Satisfyer Double Crystal προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες σας και εξασφαλίζει ποικίλες και έντονες εμπειρίες.

Περισσότερες πληροφορίες

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Satisfyer Double Crystal - Ο πολυτελής γυάλινος δονητής για πολύπλευρη διέγερση

    Ο Satisfyer Double Crystal είναι κάτι περισσότερο από ένας γυάλινος δονητής - ενσαρκώνει την κομψότητα, την ευελιξία και τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό. Κατασκευασμένος από στιβαρό, άθραυστο βοριοπυριτικό γυαλί, ο γυάλινος δονητής Satisfyer Double Crystal προσφέρει μια εξαιρετικά λεία και ολισθηρή επιφάνεια που αισθάνεται ευχάριστα στο δέρμα. Είτε για μασάζ προστάτη, κολπική ή πρωκτική διέγερση - χάρη στο εργονομικό του σχήμα, το Satisfyer Double Crystal προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες σας και εξασφαλίζει ποικίλες και έντονες εμπειρίες.

    Δύο πλευρές για διπλή απόλαυση - λεία και με υφή

    Ζήστε τη διπλή εμπειρία διέγερσης με το Satisfyer Double Crystal. Η μία πλευρά είναι λεία και εξασφαλίζει απαλή ολίσθηση, ενώ η άλλη, με υφή, παρέχει έντονες αισθήσεις κάθε φορά που μπαίνετε και βγαίνετε από τον πρωκτικό σωλήνα. Είτε επιλέξετε τη λεία είτε την πλευρά με την υφή, και οι δύο εκδόσεις έχουν ως στόχο να διεγείρουν τα καυτά σημεία σας και να σας προσφέρουν φανταστικούς οργασμούς.

    Ευέλικτη χρήση - για κολπική και πρωκτική διέγερση

    Το Satisfyer Double Crystal δεν είναι μόνο ένα οπτικό highlight, αλλά και λειτουργικά ευέλικτο. Χάρη στην πρακτική χειρολαβή, έχετε πλήρη έλεγχο του γυάλινου δονητή ανά πάσα στιγμή. Αυτό καθιστά το Satisfyer Double Crystal ιδανικό για κολπική και πρωκτική διέγερση και σας επιτρέπει να χειρίζεστε τον γυάλινο δονητή τέλεια κατά τη διάρκεια σόλο συνεδριών.

    Μασάζ προστάτη με το Satisfyer Double Crystal

    Χάρη στο ανατομικά σχεδιασμένο σχήμα του, ο Satisfyer Double Crystal είναι επίσης ιδανικός για στοχευμένο μασάζ προστάτη. Η απαλή καμπυλότητα του γυάλινου δονητή επιτρέπει τη στοχευμένη διέγερση του σημείου P και εξασφαλίζει οργασμούς του προστάτη που κόβουν την ανάσα. Η μία πλευρά του Satisfyer Double Crystal χρησιμεύει ως πρακτική λαβή, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο κατά τη διάρκεια του μασάζ προστάτη και να μπορείτε να ελέγχετε με ακρίβεια τη διέγερση. Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος χρήστης, με αυτόν τον γυάλινο δονητή μπορείτε να φτάσετε εύκολα στα hotspots που θα κάνουν το μασάζ προστάτη μια αξέχαστη εμπειρία.

    Παιχνίδια θερμοκρασίας με το Satisfyer Double Crystal

    Κατασκευασμένος από βοριοπυριτικό γυαλί, ο Satisfyer Double Crystal είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στη θερμότητα και είναι ιδανικός για συναρπαστικά παιχνίδια θερμοκρασίας. Ζεστάνετε τον δονητή σε ζεστό νερό ή ψύξτε τον στο ψυγείο για να φτάσετε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο. Αυτές οι αλλαγές θερμοκρασίας παρέχουν ιδιαίτερη διέγερση και κάνουν κάθε χρήση μια αξέχαστη στιγμή.

    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα

    Το Satisfyer Double Crystal πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση. VERYCLEAN Απλά ξεπλύνετε το κάτω από χλιαρό νερό και χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό ή ένα ειδικό καθαριστικό παιχνιδιών όπως το για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη υγιεινή. Το βοριοπυριτικό γυαλί είναι ιδιαίτερα υγιεινό και ανθεκτικό, καθιστώντας αυτόν τον γυάλινο δονητή ένα σεξουαλικό παιχνίδι μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το FuckBuddy ή το υβριδικό λιπαντικόGlory Hole από τη MEO για ακόμη πιο ομαλή απόλαυση.

    Γιατί να επιλέξετε το Satisfyer Double Crystal


    Satisfyer - η καινοτομία συναντά τον σχεδιασμό:

    Η μάρκα Satisfyer αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό. Γνωστή για την καινοτόμο τεχνολογία κυμάτων πίεσης, η Satisfyer εμπλουτίζει την ερωτική ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το Satisfyer Double Crystal είναι άλλο ένα παράδειγμα του τέλειου συνδυασμού λειτουργίας και αισθητικής. Στιβαρό, κομψό και ευέλικτο - αυτό το παιχνίδι ανεβάζει τη διέγερσή σας σε ένα νέο επίπεδο.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Αξιολόγηση 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Satisfyer Double Crystal - Γυάλινος δονητής

        Satisfyer Double Crystal - Γυάλινος δονητής

        Είτε για μασάζ προστάτη, κολπική ή πρωκτική διέγερση - χάρη στο εργονομικό του σχήμα, ο γυάλινος δονητής Satisfyer Double Crystal προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες σας και εξασφαλίζει ποικίλες και έντονες εμπειρίες.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        8 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: