Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Ass Hammer 2.0 - Διαστολέας πρωκτού και διεγέρτης προστάτη

Ψάχνετε για έντονη διέγερση του προστάτη και θέλετε να φτάσετε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο Ass Hammer Τότε το 2.0 είναι ακριβώς το κατάλληλο ερωτικό παιχνίδι για εσάς! Ass Hammer Με τον τέλειο συνδυασμό του εξαιρετικού σχεδιασμού και της δυνατότητας στοχευμένης διέγερσης του προστάτη, το 2.0 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτικά παιχνίδια στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ass Hammer Το ολοκαίνουργιο 2.0 από τη MEO είναι η συγκλονιστική εξέλιξη ενός ήδη θρυλικού σεξ παιχνιδιού που έχει κερδίσει αμέτρητους θαυμαστές. Ass Hammer Το πρωτότυπο ήταν ένα πρωτοποριακό βοήθημα διέγερσης του προστάτη και ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα του είδους του. Ass Hammer

    Ass Hammer Τώρα το 2.0 έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, ακρίβεια και λειτουργικότητα για να διεγείρει τον προστάτη σας ακόμα πιο ατομικά και έντονα - ένα απόλυτο game changer! Είτε ξαπλώνετε χαλαρά ανάσκελα και εξερευνάτε τα πρωκτικά σας βάθη μόνοι σας, ενώ περιποιείστε τον εαυτό σας, είτε αφήνετε τη συναρπαστική διέγερση του προστάτη σας στον σύντροφό σας - θα λατρέψετε τη στοχευμένη διέγερση του προστάτη σας με το 2.0 από τη MEO.

    Ass Hammer Ανακαλύψτε το 2.0 - το απόλυτο μασάζ στον προστάτη:

    Ψάχνετε για έντονη διέγερση του προστάτη και θέλετε να πάτε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο Ass Hammer Τότε το 2.0 είναι ακριβώς το κατάλληλο ερωτικό παιχνίδι για εσάς! Ass Hammer Με τον τέλειο συνδυασμό του εξαιρετικού σχεδιασμού και της δυνατότητας στοχευμένης διέγερσης του προστάτη, το 2.0 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτικά παιχνίδια στον κόσμο.

    Ισχυρός οργασμός στον προστάτη - εύκολος στην επίτευξη:

    Ass Hammer Με το 2.0, ο δρόμος προς έναν εξαιρετικά έντονο οργασμό στον προστάτη είναι πιο εύκολος από ποτέ, ακόμη και για τους άπειρους. Ass Hammer Το βέλτιστο μήκος του 2.0 και οι τέλεια διαμορφωμένες μπάλες εξασφαλίζουν ότι ο προστάτης μπορεί να προσεγγιστεί και να διεγερθεί χωρίς κόπο. Τα διαφορετικά μεγέθη και ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπουν την απαλή εισαγωγή στον πρωκτό, ενώ μπορείτε να αυξήσετε σιγά-σιγά την ένταση της διέγερσης του προστάτη μέχρι να φτάσετε σε οργασμό προστάτη. Ass Hammer Ακόμη και αν είστε νέοι στον κόσμο της διέγερσης του προστάτη, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα πόσο εύκολο και απίστευτα ικανοποιητικό είναι να βιώσετε έναν οργασμό που κόβει την ανάσα με το 2.0.

    Ο οργασμός του προστάτη: μια έντονη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

    Ο οργασμός του προστάτη είναι μια έντονη και βαθιά εμπειρία που επιτυγχάνεται με τη διέγερση του προστάτη, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως το "ανδρικό σημείο G". Αυτός ο οργασμός διαφέρει από τον συμβατικό οργασμό, ο οποίος προκαλείται από τη διέγερση του πέους. Πολλοί από τους πελάτες μας αναφέρουν ότι ο οργασμός του προστάτη είναι πιο έντονος και διαρκεί περισσότερο, συχνά συνοδευόμενος από έντονες, κυματιστές αισθήσεις ηδονής που διαπερνούν ολόκληρο το σώμα. Η διέγερση του προστάτη μπορεί να επιτευχθεί με εξωτερικές ή εσωτερικές τεχνικές και συνήθως απαιτεί κάποια εξάσκηση και πειραματισμό για να βρεθούν οι σωστές κινήσεις και τα σημεία πίεσης. Ass Hammer Εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι ο 2.0, επειδή με αυτόν τον διεγέρτη προστάτη είναι δυνατό να διεγείρετε τον προστάτη με στοχευμένο τρόπο και να προκαλέσετε ισχυρούς οργασμούς στον προστάτη ακόμη και χωρίς εμπειρία.

    Ακριβές μασάζ προστάτη - πάντα και παντού:

    Ass Hammer Είτε μόνος είτε ως ζευγάρι - το 2.0 σας προσφέρει την ευκαιρία να διεγείρετε τον προστάτη σας ακριβώς με τον τρόπο που σας αρέσει περισσότερο. Ξαπλώστε χαλαρά στην πλάτη σας και εξερευνήστε το σώμα σας ενώ περιποιείστε τον εαυτό σας. Ή αφήστε τον σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο και απολαύστε το στοχευμένο μασάζ προστάτη που θα σας φέρει στα πρόθυρα της τρέλας.

    Μόνο το καλύτερο για εσάς: Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και σχεδιασμός κατασκευασμένος στη Γερμανία!

    Ass Hammer Το 2.0 είναι κατασκευασμένο από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και ο πρωκτός σας θα το καταπιεί κυριολεκτικά. Με λίγο υβριδικό λιπαντικό όπωςGlory HoleAss Hammer από τη MEO, το 2.0 επιτυγχάνει την τέλεια ικανότητα ολίσθησης για να κάνει μασάζ στον προστάτη σας απαλά αλλά σταθερά. Οι δύο μπάλες διαφορετικού μεγέθους στα άκρα του άξονα επιτρέπουν διαφορετικές εντάσεις διέγερσης, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του μασάζ στον προστάτη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

    Τέσσερα διαφορετικά μεγέθη για τέλεια απόλαυση:

    Ass Hammer Ass Hammer Το 2.0 διαφέρει από το κλασικό με μια αποφασιστική καινοτομία: είναι εξοπλισμένο με δύο μπάλες διαφορετικού μεγέθους. Αυτή η περαιτέρω εξέλιξη του σχεδιασμού επιτρέπει ακόμη πιο ποικίλη και προσαρμόσιμη διέγερση. Οι μπάλες διαφορετικού μεγέθους σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ελέγχετε και να διαφοροποιείτε την ένταση της πρωκτικής διάτασης και της διέγερσης του προστάτη. Ass Hammer Το 2.0 διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς το κατάλληλο μέγεθος για εσάς:

    • Μέγεθος S: διάμετρος 30 και 40 mm - Ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ήπιας διέγερσης. Συνολικό μήκος = 32,3 cm.
    • Μέγεθος M: 40 και 50 mm διάμετρος - Ιδανικό για προχωρημένους χρήστες που θέλουν πιο έντονη πρωκτική διάταση και διέγερση του προστάτη. Συνολικό μήκος = 33,7 cm.
    • Μέγεθος L: 50 και 60 mm διάμετρος - Για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους. Συνολικό μήκος = 40,9 cm.
    • Μέγεθος XL: 60 και 70 mm διάμετρος - Το απόλυτο μέγεθος για έμπειρους χρήστες που θέλουν μέγιστη πρωκτική διάταση και ισχυρότερη διέγερση του προστάτη. Συνολικό μήκος = 41,9 cm.


    Ass Hammer Είτε έχετε ήδη εμπειρία με τη διέγερση του προστάτη είτε μόλις αρχίζετε, το 2.0 σας προσφέρει τέλεια και ακριβή διέγερση και εγγυάται ισχυρούς οργασμούς.

    Εύκολος καθαρισμός - η υγιεινή γίνεται εύκολη!

    Ass Hammer Ο καθαρισμός του 2.0 μετά τη χρήση είναι πολύ εύκολος. INSTACLEAN Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το ειδικά αναπτυγμένο σπρέι υγιεινής μας για να καθαρίσετε καλά τον διεγέρτη του προστάτη και να τον προετοιμάσετε για την επόμενη χρήση του. Ass Hammer Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας καθιστά τον καθαρισμό ιδιαίτερα εύκολο και διασφαλίζει ότι ο 2.0 είναι πάντα σαν καινούργιος.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Ass Hammer 2.0
    • Σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες
    • Διεγέρτης προστάτη από ανοξείδωτο ατσάλι
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
    • διατίθενται 4 διαφορετικά μεγέθη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Αξιολόγηση 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Αξιολόγηση 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Ass Hammer 2.0 - Διαστολέας πρωκτού και διεγέρτης προστάτη

        Ass Hammer 2.0 - Διαστολέας πρωκτού και διεγέρτης προστάτη

        Ψάχνετε για έντονη διέγερση του προστάτη και θέλετε να φτάσετε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο Ass Hammer Τότε το 2.0 είναι ακριβώς το κατάλληλο ερωτικό παιχνίδι για εσάς! Ass Hammer Με τον τέλειο συνδυασμό του εξαιρετικού σχεδιασμού και της δυνατότητας στοχευμένης διέγερσης του προστάτη, το 2.0 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτικά παιχνίδια στον κόσμο.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: