Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

BUTTR εκρηκτική κεφαλή πρωκτικό dildo

Τρομακτικό και σαν κάτι από το οπλοστάσιο ενός μοχθηρού δικτάτορα: το BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo έχει μόνο ένα σκοπό - την ολοκληρωτική πρωκτική καταστροφή! Με εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής 25 cm και μέγιστη διάμετρο 6,6 cm, αυτός ο δονητής είναι ιδανικός για έμπειρους πρωκτικούς νεοσύλλεκτους που είναι έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουν τα όριά τους.

Περισσότερες πληροφορίες

10035/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - Για την απόλυτη πρωκτική πρόκληση

    Τρομακτικός και σαν να προέρχεται από το οπλοστάσιο ενός μοχθηρού δικτάτορα: ο πρωκτικός δονητής BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo αποσκοπεί μόνο σε ένα πράγμα - στην ολοκληρωτική πρωκτική καταστροφή! Με εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής 25 cm και μέγιστη διάμετρο 6,6 cm, αυτός ο δονητής είναι ιδανικός για έμπειρους πρωκτικούς νεοσύλλεκτους που είναι έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουν τα όριά τους. Ο πρωκτικός δονητής BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό αλλά και απαλό βινύλιο για βαθιά και έντονη διέγερση που θα σας ωθήσει πολύ πέρα από τα όριά σας.

    Στέλεχος με ραβδώσεις για μέγιστη διέγερση

    .

    Ο ραβδωτός άξονας του πρωκτικού δονητή BUTTR Explosive Warhead παρέχει πρόσθετη διέγερση και μεγιστοποιεί την απόλαυσή σας με κάθε κίνηση. Είτε ο δονητής χρησιμοποιείται για πρωκτική είτε για κολπική διέγερση, οι κυματιστές αυλακώσεις προσφέρουν μια εντελώς νέα διάσταση ικανοποίησης.

    .

    Ισχυρή βεντούζα για απόλαυση χωρίς χέρια

    .

    Χάρη στην ισχυρή βεντούζα, ο δονητής κολλάει με ασφάλεια σε όλες τις λείες επιφάνειες και αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα για άλλες δραστηριότητες. Έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως σε αυτή τη "στρατιωτική αποστολή" μόνοι σας ή ως ζευγάρι

    .
    Γιατί ο πρωκτικός δονητής BUTTR Explosive Warhead είναι η τέλεια επιλογή για εσάς:


    Για τους πρωκτικούς νεοσύλλεκτους - στρατιωτικός σχεδιασμός για έντονη διέγερση

    Η συλλογή BUTTR αναπτύχθηκε ειδικά για επαγγελματίες του πρωκτού με υψηλές απαιτήσεις και φέρνει το παιχνίδι από την πίσω πόρτα σε ένα νέο επίπεδο. Η στιβαρή, αρρενωπή εμφάνιση και ο στρατιωτικός σχεδιασμός της μάρκας BUTTR αντικατοπτρίζουν τη δύναμη και την αντοχή που απαιτούνται κατά τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών όπως ο πρωκτικός δονητής BUTTR Explosive Warhead. Ο πρωκτικός δονητής BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πώς η BUTTR προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες που απαιτούν αφοσίωση και αντοχή.

    Χρήση, το σωστό λιπαντικό και ο καθαρισμός του butt plug

    Χρησιμοποιείτε πάντα μια γενναιόδωρη ποσότητα του συνιστώμενου Glory Hole Υβριδικού λιπαντικού από τη MEO για μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία με τον πρωκτικό δονητή BUTTR Explosive Warhead. Αυτό το υβριδικό λιπαντικό προσφέρει λιπαντικότητα μεγάλης διάρκειας και είναι ιδανικό για έντονες συνεδρίες. VERYCLEAN Καθαρίστε τον πρωκτικό δονητή Explosive Warhead σχολαστικά μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας για ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό και βέλτιστη υγιεινή.

    Η μάρκα BUTTR - ποιότητα και καινοτομία από την Ευρώπη

    Η BUTTR είναι μια ευρωπαϊκή μάρκα που έχει γίνει γνωστή ως πάροχος σεξουαλικών παιχνιδιών και λιπαντικών υψηλής ποιότητας. Γνωστή για τη στιβαρή, αρρενωπή αισθητική της και την προσεκτικά αναπτυγμένη γκάμα προϊόντων της, η BUTTR απευθύνεται ειδικά σε άνδρες και γυναίκες που αναζητούν νέες προκλήσεις στο παιχνίδι της πίσω πόρτας. Κάθε προϊόν της συλλογής BUTTR, από τον πρωκτικό δονητή Explosive Warhead μέχρι τα ειδικά αναπτυγμένα λιπαντικά, κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και ανθεκτικότητας. Η μάρκα δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον καινοτόμο σχεδιασμό της, αλλά και με τη χρήση υλικών φιλικών προς το σώμα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Με το BUTTR, θα βιώσετε έντονη, εκλεπτυσμένη απόλαυση - είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα του πρωκτικού σεξ, fisting ή το πρωκτικό τέντωμα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ορίστε το προϊόν για την εφαρμογή του σε ένα από τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σώμα σας με το σώμα σας, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Αξιολόγηση 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BUTTR εκρηκτική κεφαλή πρωκτικό dildo

        BUTTR εκρηκτική κεφαλή πρωκτικό dildo

        Τρομακτικό και σαν κάτι από το οπλοστάσιο ενός μοχθηρού δικτάτορα: το BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo έχει μόνο ένα σκοπό - την ολοκληρωτική πρωκτική καταστροφή! Με εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής 25 cm και μέγιστη διάμετρο 6,6 cm, αυτός ο δονητής είναι ιδανικός για έμπειρους πρωκτικούς νεοσύλλεκτους που είναι έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουν τα όριά τους.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: