Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - πρωκτικό βύσμα με δόνηση

Bottom Το Rock Perfect Probe από τοCalexotics είναι το απόλυτο πρωκτικό βύσμα με δόνηση που σας προσφέρει ακριβή και ισχυρή πρωκτική διέγερση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Ιδανικό για όποιον αναζητά έντονη απόλαυση και ακριβή έλεγχο - ένα must-have για αληθινές στιγμές απόλαυσης!

Περισσότερες πληροφορίες

10044/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Εργονομικός σχεδιασμός για ακριβή διέγερση

    Bottom Το Rock Perfect Probe από τηνCalexotics είναι το απόλυτο πρωκτικό βύσμα με δόνηση που σας προσφέρει ακριβή και ισχυρή πρωκτική διέγερση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Ιδανικό για όποιον αναζητά έντονη απόλαυση και ακριβή έλεγχο - ένα must-have για αληθινές στιγμές απόλαυσης! Χάρη στο εργονομικό του σχήμα, το πρωκτικό βύσμα με δόνηση προσαρμόζεται τέλεια στην εσωτερική ανατομία του σώματος και προσφέρει όχι μόνο άνεση, αλλά και αποτελεσματική και ισχυρή πρωκτική διέγερση.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - 10 τρόποι δόνησης για απεριόριστη απόλαυση

    Με 10 έντονες λειτουργίες, όπως δόνηση, παλμό και κλιμάκωση, το Perfect Probe προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών διέγερσης. Κάθε ρύθμιση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Οι απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ των λειτουργιών κάνουν κάθε χρήση μια νέα περιπέτεια.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Σιλικόνη, αδιάβροχο και φιλικό προς το χρήστη

    Bottom Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και πλήρως αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7, το Rock Perfect Probe προσφέρει ευελιξία για εξερεύνηση εκτός κρεβατοκάμαρας - είτε στο ντους είτε στο μπάνιο. Το ενσωματωμένο τσιπ μνήμης θυμάται την τελευταία ρύθμιση που χρησιμοποιήθηκε και ξεκινά το butt plug ακριβώς από εκεί που το αφήσατε την επόμενη φορά. Με την πρακτική κλειδαριά ταξιδιού, το βύσμα μπορεί επίσης να αποθηκευτεί με ασφάλεια και διακριτικότητα όταν ταξιδεύετε.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Μεγάλος χρόνος λειτουργίας και εύκολος χειρισμός

    Bottom Το Rock Perfect Probe φορτίζεται μέσω USB και προσφέρει έως και 80 λεπτά διέγερσης στην υψηλότερη ρύθμιση ή 100 λεπτά στη χαμηλότερη ρύθμιση μετά από μόλις 1,5 ώρα φόρτισης. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και τον ελκυστικό σχεδιασμό του, το Perfect Probe είναι το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για έντονες και μακράς διάρκειας στιγμές απόλαυσης.

    Bottom Καθαρισμός και φροντίδα του CalExotic Rock Perfect Probe

    Θα πρέπει να καθαρίζετε καλά το Perfect Probe μετά από κάθε χρήση. VERYCLEAN Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή το Toy Cleaner μας για μέγιστη υγιεινή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει εντελώς το sextoy μετά το πλύσιμο, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί σε νερό.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Το σωστό λιπαντικό

    Bottom Για την καλύτερη εμπειρία με το Rock Perfect Probe, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το λιπαντικό μας Aquameo. Αποφύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη για να προστατεύσετε το υλικό του ερωτικού παιχνιδιού και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του.

    Calexotics - Ηγέτης της αγοράς για καινοτόμα ερωτικά παιχνίδια

    Από την ίδρυσή της το 1994 Calexotics αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας και καινοτόμα παιχνίδια σεξ. Η ακλόνητη δέσμευσή της στην ποιότητα, την ασφάλεια και την τεχνολογική πρόοδο έχει καταστήσει Calexotics έχει καταστεί ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παιχνιδιών σεξ παγκοσμίως. Τα προϊόντα από Calexotics προϊόντα προσφέρουν μια πρώτης τάξεως εμπειρία και είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και την ευκολία χρήσης τους.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Τα προϊόντα που διατίθενται από την εταιρεία είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από την εταιρεία Α.Ε:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Die Vibration ist ein Traum

    Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

      Αξιολόγηση 

      Buttplug

      Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - πρωκτικό βύσμα με δόνηση

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - πρωκτικό βύσμα με δόνηση

        Bottom Το Rock Perfect Probe από τοCalexotics είναι το απόλυτο πρωκτικό βύσμα με δόνηση που σας προσφέρει ακριβή και ισχυρή πρωκτική διέγερση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Ιδανικό για όποιον αναζητά έντονη απόλαυση και ακριβή έλεγχο - ένα must-have για αληθινές στιγμές απόλαυσης!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: