Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

BUTTR fisting Κρέμα - Λιπαντικό για fisting

Αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο λιπαντικό και θέλετε να εξασκήσετε τόσο την πρωκτική όσο και την κολπική λίπανση, τότε fisting πρωκτικό και κολπικό, τότε BUTTR fisting Cream είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς. Ακόμα και αν προτιμάτε το ιδιαίτερα σκληρό ή πολύ έντονο σεξ, η BUTTR fisting Cream μπορεί να συμβαδίσει με τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο λιπαντικό και θέλετε να εξασκήσετε τόσο την πρωκτική όσο και την κολπική λίπανση, τότε fisting πρωκτικό και κολπικό, τότε BUTTR fisting Cream είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς. Ακόμα και αν προτιμάτε το ιδιαίτερα σκληρό ή πολύ έντονο σεξ, η BUTTR fisting Cream μπορεί να συμβαδίσει με τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας ανά πάσα στιγμή. Η BUTTR fisting Cream είναι επίσης κατάλληλη για χρήση με fisting Γάντια και διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια.

    BUTTR fisting Κρέμα

    Η BUTTR fisting Cream είναι το τέλειο λιπαντικό για πρωκτικό fisting: σε αντίθεση με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν παράγει τις δικές του εκκρίσεις, γι' αυτό και ένα λιπαντικό μακράς διάρκειας όπως το BUTTR fisting Cream πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείται. BUTTR fisting Cream είναι μια ειδική κρέμα για πρωκτική και κολπική διείσδυση. BUTTR fisting Cream είναι πιο παχύρρευστη από τα κανονικά λιπαντικά, γεγονός που κάνει τη διείσδυση πιο άνετη και εύκολη. Το λιπαντικό είναι φιλικό προς το δέρμα, παραμένει λιπαρό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν περιέχει άρωμα. Το μεγάλο βάζο των 500 ml (19,22 fl.oz.) διευκολύνει την εφαρμογή του λιπαντικού κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας.

    fisting Λιπαντικό ή fisting Λιπαντική κρέμα...

    Ένα λιπαντικό για το fisting είναι απαραίτητο βοήθημα για την πρωκτική ή κολπική διείσδυση με το χέρι ή τη γροθιά! Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια σφιγμένη γροθιά, το αντίστοιχο άνοιγμα του σώματος υποβάλλεται σε μεγάλη πίεση. Για να γίνει αυτό fisting όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικά για το fisting. Μπορείτε να βρείτε τζελ fisting με βάση το νερό, λιπαντικό fisting με βάση τη σιλικόνη και λιπαντικό fisting με βάση το λάδι ή το λίπος εδώ στο MEO.de. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι δοκιμασμένες και ελεγμένες μάρκες μας Le Fist και Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Glory HoleJ-Lube (ο κορυφαίος πωλητής μας) Mancunt και Let's Fuck Hot, αλλά και προϊόντα όπως ή το κλασικό Crisco.

    Τι είναι ένα λιπαντικό για το fisting

    Πρωκτικό ή κολπικό fisting περιλαμβάνει μέγιστη διάταση του αντίστοιχου ανοίγματος του σώματος και βαθιά διείσδυση με το χέρι, τη γροθιά ή ειδικούς δονητές. Για να γίνει αυτό ευκολότερο, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικά για το fisting που έχουν υψηλή λιπαντικότητα και δεν τείνουν να στεγνώνουν γρήγορα. Sling Μια συνεδρία fisting μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και το λιπαντικό που χρησιμοποιείται πρέπει να μπορεί να αντέξει!fisting Τα λιπαντικά διατίθενται με βάση σιλικόνης, γράσου ή νερού και με ειδικές ιδιότητες, όπως αναισθητικό αποτέλεσμα όπως το Let's Fuck Extreme ή θερμαντικό αποτέλεσμα όπως το Let's Fuck Hot.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • BUTTR fisting Κρέμα
    • Περιεχόμενο: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • Το BUTTR είναι ένα καινοτόμο λιπαντικό. Προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ, επιτρέπει χαλαρό πρωκτικό σεξ με δονητές ή ως ζευγάρι, βαθύτερη διείσδυση με το χέρι ή τη γροθιά και είναι το ιδανικό λιπαντικό για μια συνεδρία με γροθιά. Το λιπαντικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με ερωτικά παιχνίδια σιλικόνης ή προϊόντα από λάτεξ, καθώς μπορεί να βλάψει τα υλικά αυτά. Είναι πιο κατάλληλο για ερωτικά παιχνίδια από γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι ή βινύλιο.
    • Συστατικά (INCI): Νερό, βαζελίνη, υγρή παραφίνη, κετεαρυλική αλκοόλη, προπυλενογλυκόλη, στεατικό άλας PEG-8, ceteareth-25, διμεθικόνη, φαινοξυαιθανόλη, ισοπροπυλομυριστικό, αιθυλεξυλογλυκερίνη, κιτρικό οξύ.
    • Συστατικά και εφαρμογή: Κατά τη σύνθεση αυτού του λιπαντικού, ο κατασκευαστής φρόντισε να επιλέξει συστατικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία και στην παρούσα περιγραφή του προϊόντος. Συνιστούμε στους χρήστες με ευαίσθητο δέρμα ή γνωστές αλλεργίες να δοκιμάσουν το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά για να αποκλείσουν πιθανές δυσανεξίες. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα συστατικά ή τις επιδράσεις τους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    BUTTR fisting Κρέμα - Λιπαντικό για fisting

    BUTTR fisting Κρέμα - Λιπαντικό για fisting

    Αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο λιπαντικό και θέλετε να εξασκήσετε τόσο την πρωκτική όσο και την κολπική λίπανση, τότε fisting πρωκτικό και κολπικό, τότε BUTTR fisting Cream είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς. Ακόμα και αν προτιμάτε το ιδιαίτερα σκληρό ή πολύ έντονο σεξ, η BUTTR fisting Cream μπορεί να συμβαδίσει με τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας ανά πάσα στιγμή.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: