Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs - Σετ με 3 μεγάλα πρωκτικά βύσματα

Νεοσύλλεκτοι του πρωκτού, στη γραμμή! Η ανελέητη άσκηση στον κόσμο της απόλυτης πρωκτικής υποταγής ξεκινά με το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Αυτό το σετ με τρία μεγάλα πρωκτικά βύσματα σας προκαλεί να διευρύνετε τα πρωκτικά σας όρια λίγο-λίγο. Η εντολή σας butt plug Να προχωρήσετε βήμα προς βήμα στο μεγαλύτερο και να χάσετε τον απόλυτο έλεγχο του πρωκτού σας.

Περισσότερες πληροφορίες

10036/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set - Για τους πιο γενναίους πρωκτικούς νεοσύλλεκτους και την πορεία τους προς την απόλυτη υποταγή

    Πρωκτικός νεοσύλλεκτοι, παραταχθείτε! Η ανελέητη άσκηση στον κόσμο της απόλυτης πρωκτικής υποταγής ξεκινά με το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Αυτό το σετ με τρία μεγάλα πρωκτικά βύσματα σας προκαλεί να διευρύνετε τα πρωκτικά σας όρια λίγο-λίγο. Η εντολή σας butt plug Να προχωρήσετε βήμα προς βήμα στο μεγαλύτερο και να χάσετε τον απόλυτο έλεγχο του πρωκτού σας. Butt plug Μόνο οι πιο γενναίοι θα αντέξουν αυτή την πρωκτική άσκηση μέχρι το μεγαλύτερο - είστε έτοιμοι για την εντολή

    Τα στάδια της πρωκτικής σας άσκησης

    Το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs είναι το δικό σας προσωπικό πεδίο εκπαίδευσης για πραγματική πρωκτική υπακοή. Τρία πρωκτικά βύσματα σε διαφορετικά μεγέθη είναι έτοιμα να σας συνοδεύσουν στο δρόμο σας προς την απόλυτη πρωκτική υποταγή. Butt plug Με το καθένα από αυτά θα τεντωθείτε περισσότερο πρωκτικά και θα προετοιμαστείτε για την απόλυτη πρωκτική πρόκληση. Η λεία, τέλεια διαμορφωμένη επιφάνεια και το στρογγυλεμένο άκρο εξασφαλίζουν ότι κάθε αποστολή θα κυλήσει ομαλά και θα μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στα ουσιώδη - την πρωκτική σας άσκηση.

    Η αποστολή σας: κατακτήστε το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set

    Με μήκος 15 έως 19 cm (περίπου 5,91 - 7,48 ίντσες) και διάμετρο 4,5 έως 5,8 cm (περίπου 1,77 - 2,28 ίντσες), αυτά τα τρία στρατιωτικά πρωκτικά βύσματα σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την πρωκτική σας αποστολή στην εντέλεια. Από την πρώτη αποστολή μέχρι την τελική πρόκληση - αυτό το σετ θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην απόλυτη πρωκτική υποταγή.

    Γιατί το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set είναι η τέλεια επιλογή:

    • Στρατιωτική ακρίβεια: με τρία συντονισμένα μεγέθη, θα εκπαιδεύσετε τον πρωκτό βήμα προς βήμα για την απόλυτη πρωκτική υποταγή.
    • Άσκηση για απαιτητικούς: Αυτό το σετ είναι για σκληρούς άντρες και γυναίκες που είναι έτοιμοι να μεγιστοποιήσουν τις πρωκτικές τους ικανότητες.
    • Απρόσκοπτη εισαγωγή: Χάρη στη λεία επιφάνεια και τις στρογγυλεμένες άκρες, τα πρωκτικά βύσματα γλιστρούν μέσα σας σχεδόν αβίαστα - η άσκηση ξεκινά απαλά αλλά έντονα!
    • Αποστολή: πρωκτική κυριαρχία! Η εκπαίδευσή σας σας προετοιμάζει για ακόμη πιο έντονες προκλήσεις στο μέλλον. Butt plug Με κάθε φορά γίνεστε καλύτεροι και πιο ικανοί να κυριαρχείτε ακόμα και στις μεγαλύτερες πρωκτικές προκλήσεις.


    Εφαρμογή, το σωστό λιπαντικό και ο καθαρισμός των butt plugs

    Χρησιμοποιείτε πάντα μια γενναιόδωρη ποσότητα του συνιστώμενου Glory Hole Υβριδικού λιπαντικού από τη MEO για μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία με το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Αυτό το υβριδικό λιπαντικό προσφέρει λιπαντικότητα μεγάλης διάρκειας και είναι ιδανικό για έντονες συνεδρίες. VERYCLEAN Καθαρίζετε καλά το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας για ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό και βέλτιστη υγιεινή.

    Η μάρκα BUTTR - ποιότητα και καινοτομία από την Ευρώπη

    Η BUTTR είναι μια ευρωπαϊκή μάρκα που έχει γίνει γνωστή ως πάροχος σεξουαλικών παιχνιδιών και λιπαντικών υψηλής ποιότητας. Γνωστή για τη στιβαρή, αρρενωπή αισθητική της και την προσεκτικά αναπτυγμένη σειρά προϊόντων της, η BUTTR απευθύνεται ειδικά σε άνδρες και γυναίκες που αναζητούν νέες προκλήσεις στο παιχνίδι της πίσω πόρτας. Κάθε προϊόν της συλλογής BUTTR, από το BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set μέχρι τα ειδικά αναπτυγμένα λιπαντικά, κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και ανθεκτικότητας. Η μάρκα δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον καινοτόμο σχεδιασμό της, αλλά και με τη χρήση υλικών φιλικών προς το σώμα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Με το BUTTR, θα βιώσετε έντονη, εκλεπτυσμένη απόλαυση - είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα του πρωκτικού σεξ, fisting ή το πρωκτικό τέντωμα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ορίστε το προϊόν για την εφαρμογή του, με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BUTTR:

    • BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set
    • Σετ με τρία πρωκτικά βύσματα σε διαφορετικά μεγέθη
    • Είστε έτοιμοι για τις πιο δύσκολες πρωκτικές προκλήσεις Το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην απόλυτη πρωκτική διάταση. Μόνο εκείνοι που μπορούν να αντέξουν την πρωκτική άσκηση θα γίνουν κύριοι της πρωκτικής υποταγής!
    • Μήκη: 15 cm έως 19 cm (περίπου 5,91 - 7,48 ίντσες)
    • Διάμετρος: 4,5 cm έως 5,8 cm (περίπου 1,77 - 2,28 ίντσες)
    • Υλικό: Υλικό φιλικό προς το σώμα

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Für Profis

    Funktioniert super. Tolle Funktion. Material super gleitfähig!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs - Σετ με 3 μεγάλα πρωκτικά βύσματα

      Σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs - Σετ με 3 μεγάλα πρωκτικά βύσματα

      Νεοσύλλεκτοι του πρωκτού, στη γραμμή! Η ανελέητη άσκηση στον κόσμο της απόλυτης πρωκτικής υποταγής ξεκινά με το σετ πρωκτικής εκπαίδευσης BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Αυτό το σετ με τρία μεγάλα πρωκτικά βύσματα σας προκαλεί να διευρύνετε τα πρωκτικά σας όρια λίγο-λίγο. Η εντολή σας butt plug Να προχωρήσετε βήμα προς βήμα στο μεγαλύτερο και να χάσετε τον απόλυτο έλεγχο του πρωκτού σας.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: