Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φάκελος στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

Φίμωτρο για πίπα - SissyVibe™ - Απόλυτη ευχαρίστηση για εσάς και απώλεια ελέγχου για τον σύντροφό σας

Απολαύστε το υποτακτικό είδος της πίπας με το SissyVibe™, ένα BDSM φίμωτρο που έχει αναπτυχθεί ειδικά για στοματικό σεξ. Deepthroat Ιδανικό αν θέλετε να κακομάθετε τον σύντροφό σας με ένα, ενώ παράλληλα να παραδώσετε τον έλεγχο του στόματος και του λαιμού σας. Το SissyVibe™ θα σας πάει και τους δύο πολύ πέρα από τα όρια της έκστασης και θα οδηγήσει τον σύντροφό σας σε οργασμούς που κόβουν την ανάσα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

Περισσότερες πληροφορίες

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Φίμωτρο για πίπα - SissyVibe™ - Απόλυτη ευχαρίστηση για εσάς και απώλεια ελέγχου για τον σύντροφό σας

    Ζήστε την εμπειρία του υποταγμένου είδους της πίπας με το SissyVibe™, ένα BDSM φίμωτρο που έχει αναπτυχθεί ειδικά για στοματικό σεξ. Deepthroat Ιδανικό αν θέλετε να κακομάθετε τον σύντροφό σας με ένα ενώ παράλληλα να παραδώσετε τον έλεγχο του στόματος και του λαιμού σας. Το SissyVibe™ θα σας πάει και τους δύο πολύ πέρα από τα όρια της έκστασης και θα οδηγήσει τον σύντροφό σας σε οργασμούς που κόβουν την ανάσα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.


    Με το φίμωτρο SissyVibe™, μπορείτε να ζήσετε τη συναρπαστική φαντασίωση του να δίνετε στον σύντροφό σας τον πλήρη έλεγχο, ενώ εσείς απλώς απολαμβάνετε παθητικά τον εαυτό σας.

    Οι δονήσεις και ο σχεδιασμός του φίμωτρου με το ανοιχτό στόμα εξασφαλίζουν ότι κάθε στιγμή βιώνεται ιδιαίτερα έντονα, ενώ το στόμα σας παραμένει ορθάνοιχτο, έτοιμο να εξυπηρετήσει. Η αίσθηση της παραίτησης από τον έλεγχο και της πλήρους παράδοσης στη θέληση του συντρόφου σας όχι μόνο αυξάνει τη διέγερση, αλλά σας επιτρέπει επίσης να ζήσετε στο έπακρο το ρόλο της υποταγής. Η κατάποση σπέρματος μπορεί να είναι η κορύφωση αυτής της παράδοσης - μια οικεία πράξη που συνδυάζει το αίσθημα της υποταγής με την ευχαρίστηση και τη βαθιά ικανοποίηση.

    Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του SissyVibe™:

    • blowjobΦίμωτρο πίπας με δόνηση: με το SissyVibe™ δίνετε στον σύντροφό σας πολύ περισσότερα από ένα , του δίνετε τον πλήρη έλεγχο του στόματος και του λαιμού σας! Το μαλακό φίμωτρο σιλικόνης είναι εξοπλισμένο με μια εύκαμπτη γλώσσα που προσφέρει μια έντονη εμπειρία με τρεις ταχύτητες και επτά διαφορετικά μοτίβα δόνησης. Blowjob Τα υφασμάτινα εξογκώματα στη "γλώσσα" εντείνουν τη διέγερση σε και κάνουν κάθε άγγιγμα του πέους του συντρόφου σας μια πολύ ιδιαίτερη απόλαυση. Εν ολίγοις: ο τέλειος συνδυασμός αυνανισμού (που φέρνει κάθε άνδρα σε οργασμό) και BDSM φίμωτρο.
    • Ενσωματωμένο προστατευτικό στόματος: Η φίμωση κρατά το στόμα ορθάνοιχτο και η περιμετρική άκρη της φίμωσης εμποδίζει τα δόντια να αγγίξουν τον άξονα του πέους του συντρόφου. Αυτό διατηρεί την ηδονή αδιατάρακτη και οι δύο σύντροφοι μπορούν να συγκεντρωθούν πλήρως στην ηδονή.
    • Σχεδιασμός ανοιχτού στόματος: Ο ανοιχτός σχεδιασμός του SissyVibe™ επιτρέπει στον σύντροφό σας να διεισδύσει στο στόμα σας όπως θέλει και εσείς θα χάσετε εντελώς τον έλεγχο.
    • Ρυθμιζόμενος ιμάντας κεφαλής: Ο ιμάντας κεφαλής διαθέτει αγκράφα που εγγυάται τέλεια εφαρμογή. Είτε θέλετε να φορέσετε το φίμωτρο χαλαρά είτε σφιχτά, ο ρυθμιζόμενος ιμάντας κεφαλής εξασφαλίζει ότι το φίμωτρο ταιριάζει τέλεια και το κρατάει με ασφάλεια στο στόμα σας. Ο ιμάντας κεφαλής μπορεί ακόμη και να κλειδωθεί με λουκέτο. Ένα λουκέτο περιλαμβάνεται στο πεδίο της παράδοσης.
    • Αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο: Το SissyVibe™ έχει πιστοποίηση IPX7 και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή κάτω από το νερό για έως και 30 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το SissyVibe™ μπορεί να επαναφορτιστεί σε ελάχιστο χρόνο χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB.


    Γιατί το SissyVibe™ BDSM gag είναι η τέλεια επιλογή:

    Blowjob deepthroat Ακόμα και αν ο σύντροφός σας δεν του αρέσει ή δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο για ένα καλό , ο φίμωτρο SissyVibe™ είναι η τέλεια επιλογή. Είτε της ή του αρέσει είτε όχι, το SissyVibe™ μετατρέπει τον καθένα σε ένα τέλειο στόμα για πίπα. Ο συνδυασμός δόνησης και σχεδιασμού του φίμωτρου με ανοιχτό στόμα εξασφαλίζει ότι ο κυρίαρχος άντρας παίρνει την αξία των χρημάτων του κάθε φορά - ανεξάρτητα από το πόσο άπειρος είναι ο σύντροφος σε αυτή την πειθαρχία.

    Απολαύστε το τέλειο βαθύ τσιμπούκι: τέλειο με το EZ2SUCK και το SissyVibe™:

    Για να εντείνετε την απόλαυση με το SissyVibe™, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι EZ2SUCK της MEO. Blowjob Αυτό το ειδικό σπρέι αναισθητοποιεί απαλά το λαιμό και μειώνει το αντανακλαστικό του φίμωσης, ώστε να μπορεί να απολαμβάνεται ακόμα πιο έντονα. Με μερικούς μόνο ψεκασμούς στο πίσω μέρος του λαιμού, η βαθιά διείσδυση με το πέος γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία. Σε συνδυασμό με το SissyVibe™, το σπρέι EZ2SUCK σας επιτρέπει να εγκαταλείψετε εντελώς τον έλεγχο και να παραδοθείτε στην υποταγή. Ιδανικό για όποιον θέλει να ανεβάσει την ένταση και την απόλαυση του στοματικού σεξ σε ένα νέο επίπεδο!

    Μια ακαταμάχητη προσφορά:

    Μπορείτε να παραγγείλετε το φίμωτρο SissyVibe™ μεμονωμένα ή με ένα ελκυστικό πλεονέκτημα τιμής ως σετ, που αποτελείται από το φίμωτρο SissyVibe™ και το σπρέι EZ2SUCK. Το σετ σας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό για μέγιστη απόλαυση και πιο έντονες εμπειρίες.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • SissyVibe™ blowjob gag - απόλυτη απόλαυση για εσάς και απώλεια ελέγχου για τον σύντροφό σας
    • Ρυθμιζόμενος ιμάντας κεφαλής: περιφέρεια 42,5 cm έως 61,5 cm
    • Ο ιμάντας κεφαλής μπορεί να κλειδωθεί με λουκέτο. Περιλαμβάνεται ένα λουκέτο.
    • Διάμετρος του δακτυλίου: 4,6 cm
    • Υλικό: σιλικόνη, πλαστικό, vegan δέρμα, μέταλλο
    • Σημείωση: Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικό με βάση το νερό, π.χ. Aquameo. VERYCLEAN Μετά τη χρήση, καθαρίστε το φίμωτρο με ζεστό νερό και σπρέι, στεγνώστε και αποθηκεύστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.
    • Το EZ2SUCK Spray από τη MEO είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σπρέι που αναισθητοποιεί την περιοχή του λαιμού για να μειώσει το αντανακλαστικό του φίμωσης και να διευκολύνει τη βαθύτερη διείσδυση κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Deepthroat Χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει πιο άνετο και πιο εύκολο, ειδικά για άτομα που δυσκολεύονται με το στοματικό σεξ. Το σπρέι λειτουργεί γρήγορα και επιτρέπει στο στόμα και το λαιμό να είναι πιο χαλαροί και ανοιχτοί, καθιστώντας την όλη εμπειρία πιο ευχάριστη και για τους δύο συντρόφους.
    • Το EZ2SUCK ψεκάζεται συνήθως στο πίσω μέρος του λαιμού πριν από το στοματικό σεξ. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η αναισθητική επίδραση ξεκινά, διευκολύνοντας τον έλεγχο του αντανακλαστικού φίμωσης και επιτρέποντας τη βαθιά διείσδυση. Το σπρέι είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για ζευγάρια που επιθυμούν να βελτιώσουν τις στοματικές τους δεξιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα καλά σε συνδυασμό με προϊόντα όπως το SissyVibe™ για να δώσει πλήρη έλεγχο και να μεγιστοποιήσει την απόλαυση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Αξιολόγηση 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Αξιολόγηση 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Αξιολόγηση 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Φίμωτρο για πίπα - SissyVibe™ - Απόλυτη ευχαρίστηση για εσάς και απώλεια ελέγχου για τον σύντροφό σας

            Φίμωτρο για πίπα - SissyVibe™ - Απόλυτη ευχαρίστηση για εσάς και απώλεια ελέγχου για τον σύντροφό σας

            Απολαύστε το υποτακτικό είδος της πίπας με το SissyVibe™, ένα BDSM φίμωτρο που έχει αναπτυχθεί ειδικά για στοματικό σεξ. Deepthroat Ιδανικό αν θέλετε να κακομάθετε τον σύντροφό σας με ένα, ενώ παράλληλα να παραδώσετε τον έλεγχο του στόματος και του λαιμού σας. Το SissyVibe™ θα σας πάει και τους δύο πολύ πέρα από τα όρια της έκστασης και θα οδηγήσει τον σύντροφό σας σε οργασμούς που κόβουν την ανάσα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: