Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αρκουδάκια από δέρμα και Bondage Bearz

Ενημερωτικό δελτίο

Αρκουδάκια από δέρμα και Bondage Bearz 

Τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα αρκουδάκια δουλείας είναι τέλειες ιδέες δώρων για τους λάτρεις του BDSM. Είτε για μια ειδική περίσταση είτε απλά για να κάνετε κάποιον ευτυχισμένο, αυτά τα μοναδικά αρκουδάκια είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσουν. Δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και μια έκφραση της ατομικότητας και του πάθους για το...

Τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα αρκουδάκια δουλείας είναι τέλειες ιδέες δώρων για τους λάτρεις του BDSM. Είτε για μια ειδική περίσταση είτε απλά για να κάνετε κάποιον ευτυχισμένο, αυτά τα μοναδικά αρκουδάκια είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσουν. Δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και μια έκφραση της ατομικότητας και του πάθους για τον τρόπο ζωής BDSM.

Περισσότερα
12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 14 από 14 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 14 από 14 στοιχεία

Αρκουδάκια BDSM από δέρμα και αρκουδάκια Bondage από βελούδο


Καλώς ήρθατε στην αποκλειστική κατηγορία του καταστήματός μας για τα BDSM αρκουδάκια από δέρμα και τη μαγευτική συλλογή Bondage Bearz από βελούδο. Εδώ θα βρείτε μια μοναδική επιλογή από αρκουδάκια που είναι ιδανικά για τους λάτρεις του BDSM.



Είτε ως διακοσμητικό στοιχείο στην κρεβατοκάμαρα είτε ως ξεχωριστό δώρο για τον Αφέντη ή την Αφέντρα σας - τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα Bondage Bearz θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας.Δερμάτινα αρκουδάκια - μια δήλωση της δικής τους κατηγορίας Τα δερμάτινα αρκουδάκια μας δεν είναι απλά χαριτωμένα παιχνίδια, αλλά αληθινά έργα τέχνης. Κάθε αρκουδάκι είναι χειροποίητο από 100% γνήσιο δέρμα αγελάδας, το οποίο επεξεργάζονται οι καλύτεροι σέλαρχοι της Ευρώπης.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα υψηλής ποιότητας υλικά καθιστούν κάθε δερμάτινο αρκουδάκι πραγματικό εντυπωσιακό και απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του BDSM. Το δερμάτινο αρκουδάκι διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από τον κώδικα Hanky. Μπορείτε να επιλέξετε το δερμάτινο αρκουδάκι σας σε μαύρο/κίτρινο, μαύρο/κόκκινο, μαύρο/μπλε ή κλασικό μαύρο. Κάθε δερμάτινο αρκουδάκι είναι διακοσμημένο με μεταλλικά μέρη ασημί χρώματος και γεμισμένο με μαλλί σιλικόνης, το οποίο του προσδίδει μια ευχάριστη απαλότητα.

Με ύψος 33 cm και πλάτος 31 cm, το δερμάτινο αρκουδάκι είναι ένα τέλειο διακοσμητικό στοιχείο με στυλ και συμβολική δύναμη. Η υψηλή ποιότητα των δερμάτινων αρκουδιών μιλάει από μόνη της: κάθε λεπτομέρεια, από την κατασκευή τεσσάρων στρώσεων μέχρι τα μαύρα μεταλλικά εξαρτήματα, έχει επιλεγεί και επεξεργαστεί προσεκτικά για τη δημιουργία ενός ανθεκτικού και στιβαρού προϊόντος. Τα δερμάτινα αρκουδάκια αποτελούν σύμβολο του υψηλότερου επιπέδου δεξιοτεχνίας και ακρίβειας και πληρούν όλες τις απαιτήσεις που τίθενται σε ένα τόσο αποκλειστικό αξεσουάρ.



Είναι ιδανικά για όποιον εκτιμά την ποιότητα και το design.Bondage Bearz - Η παιχνιδιάρικη πλευρά του BDSM Η συλλογή βελούδινων αρκουδιών Bondage Bearz δείχνει την παιχνιδιάρικη και χαριτωμένη πλευρά του BDSM. Κάθε αρκουδάκι αυτής της συλλογής φοράει μια στολή εμπνευσμένη από το BDSM και αντιπροσωπεύει διαφορετικές πτυχές και δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το BDSM. Η οικογένεια Bondage Bearz περιλαμβάνει

  • Gary Gag Ball: Το χαριτωμένο αρκουδάκι με φίμωτρο στο στόμα, έτοιμο για συναρπαστικά παιχνίδια.
  • Bound Up Billy: Πλήρης με δεσμά, αυτό το αρκουδάκι επιδεικνύει την τέχνη του bondage.
  • Gimpy Glen: Με μάσκα και χειροπέδες, ο Γκλεν είναι έτοιμος για κάθε περιπέτεια.
  • Charlie Chains: Οι αλυσίδες και τα σχοινιά είναι η ειδικότητα του Charlie, ιδανικός για όποιον αγαπάει τα παιχνίδια bondage.
  • Freddie Flogger: Οπλισμένος με ένα μικρό μαστίγιο, ο Freddie φέρνει το πάθος του ξύλου στη συλλογή.


Τα βελούδινα Bondage Bearz δεν είναι μόνο χαριτωμένα και χαριτωμένα, αλλά και μια υπέροχη ιδέα δώρου για τον αφέντη, την αφέντρα σας ή απλά ως διακόσμηση για την κρεβατοκάμαρά σας. Είναι το τέλειο δώρο που δείχνει τόσο χιούμορ όσο και αφοσίωση στον τρόπο ζωής BDSM.



Τα αρκουδάκια Bondage Bearz είναι σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη αναπαράσταση των διαφόρων πτυχών του BDSM.Γιατί τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα Bondage Bearz; Τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα Bondage Bearz δεν είναι απλά αξεσουάρ, αλλά έκφραση ενός τρόπου ζωής. Αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κάθε δερμάτινο αρκουδάκι και Bondage Bearz είναι σχεδιασμένα για να αντιπροσωπεύουν τη γοητεία και την ποικιλομορφία του BDSM με γοητευτικό και προσιτό τρόπο. Τα δερμάτινα αρκουδάκια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και στιβαρά, ώστε να προσφέρουν χρόνια απόλαυσης. Είναι ιδανικά ως διακοσμητικό στοιχείο στην κρεβατοκάμαρα ή ως θέμα συζήτησης σε πάρτι και εκδηλώσεις. Χάρη στους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, οι οποίοι βασίζονται στον κώδικα Hanky, κάθε αρκουδάκι μπορεί να εκφράσει μια προσωπική προτίμηση ή κλίση.



Τα βελούδινα Bondage Bearz, από την άλλη πλευρά, προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη και χιουμοριστική πινελιά στην εμπειρία BDSM και είναι ιδανικοί σύντροφοι για χιουμοριστικά δώρα ή ως συλλεκτικά αντικείμενα.Μοναδικές ιδέες δώρων για τους λάτρεις του BDSM Τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα Bondage Bearz είναι ιδανικές ιδέες δώρων για τους λάτρεις του BDSM. Είτε για μια ειδική περίσταση είτε απλά για να κάνετε κάποιον ευτυχισμένο, αυτά τα μοναδικά αρκουδάκια είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσουν.



Δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και μια έκφραση της ατομικότητας και του πάθους για τον τρόπο ζωής BDSM.Διακοσμητικά highlights για το σπίτι Τα δερμάτινα αρκουδάκια και τα Bondage Bearz είναι επίσης υπέροχα διακοσμητικά για το σπίτι σας. Τοποθετήστε τα στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι ή σε άλλο ιδιαίτερο χώρο για να προσθέσετε μια νότα ερωτισμού και στυλ.



Θα αποτελέσουν σημείο συζήτησης και θα κάνουν το δωμάτιό σας μοναδικό και προσωπικό.Ιδέες δώρωνBDSM από τη MEO Περιηγηθείτε τώρα στην κατηγορία μας και ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των δερμάτινων αρκουδάκια και των Bondage Bearz. Εμπνευστείτε από την ποιότητα και τη γοητεία αυτής της μοναδικής συλλογής και βρείτε τον τέλειο σύντροφο για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας. Είτε ως δώρο, είτε ως διακόσμηση είτε ως προσωπικό αξεσουάρ - τα δερμάτινα αρκουδάκια μας και τα αρκουδάκια bondage είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του BDSM.