Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο κουπί BDSM με μεταλλικά καρφιά

Αυτό το BDSM κουπί από δέρμα με μεταλλικά καρφιά είναι ένα απόλυτο must-have για όποιον αγαπάει τις έντονες συνεδρίες ξυλοδαρμού! Η αίσθηση και η πρώτης τάξεως κατασκευή το καθιστούν ένα πραγματικό κολακευτικό για τα χέρια. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή, το paddle της MEO από τη Γερμανία εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και είναι εύκολο να το κουνήσετε - για ακριβείς και δυνατές ξυλιές που θα σας εμπνεύσουν!

Περισσότερες πληροφορίες

2169/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Δερμάτινο κουπί BDSM με μεταλλικά καρφιά - για σκληρές συνεδρίες ξυλοδαρμού

    Αυτό το δερμάτινο BDSM κουπί με μεταλλικά καρφιά είναι ένα απόλυτο must-have για όποιον αγαπά τις έντονες συνεδρίες ξυλοδαρμού! Η αίσθηση και η πρώτης τάξεως κατασκευή το καθιστούν ένα πραγματικό κολακευτικό για τα χέρια. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή, το paddle της MEO από τη Γερμανία εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και είναι εύκολο να το κουνήσετε - για ακριβή και δυνατά χτυπήματα που σίγουρα θα σας διεγείρουν!

    Κουπί BDSM από δέρμα: ποιότητα και ποιότητα κατασκευής

    Μια επιτυχημένη συνεδρία BDSM δεν εξαρτάται μόνο από την αλληλεπίδραση μεταξύ των συντρόφων, αλλά και από την ποιότητα των αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται. Η MEO® συνεργάζεται αποκλειστικά με φημισμένους κατασκευαστές που παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτό το κουπί BDSM, χρησιμοποιώντας παραδοσιακή δεξιοτεχνία. Κατασκευασμένο από δύο στρώματα βαρέως δέρματος σέλας, αυτό το κουπί BDSM είναι αρκετά σκληρό ώστε να επιτρέπει τον μέγιστο έλεγχο και τη δοσολογία των χτυπημάτων.

    Κουπί BDSM από δέρμα: για ιδιαίτερα έντονο ξύλο

    Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα και μέγεθός του, το BDSM paddle δεν αφήνει μόνο μια μόνιμη εντύπωση, αλλά και ορατά σημάδια στο δέρμα. Ανάλογα με την ένταση των χτυπημάτων, το αποτέλεσμα κυμαίνεται από απαλό έως έντονο και διεισδυτικό - ιδανικό για τους λάτρεις της ισχυρής τιμωρίας. Τα πολυάριθμα μεταλλικά πριτσίνια στο paddle δεν εξυπηρετούν μόνο αισθητικούς σκοπούς, αλλά αυξάνουν επίσης την ένταση των χτυπημάτων. Εξασφαλίζουν μια πιο ομοιόμορφη κατανομή των χτυπημάτων στο δέρμα και εντείνουν το "δάγκωμα" του κουπιού, με αποτέλεσμα πιο έντονη διέγερση. Προσδίδουν επίσης στο κουπί BDSM πρόσθετη σταθερότητα και εξασφαλίζουν μια στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή.

    Εργονομικός σχεδιασμός

    Η ενισχυμένη λαβή του κουπιού BDSM εξασφαλίζει σταθερό και ασφαλές κράτημα, ενώ οι προσεκτικά στρογγυλεμένες άκρες του το καθιστούν άνετο στο κράτημα paddle άνετα στο χέρι. Με τον πρακτικό ιμάντα καρπού, το κουπί μπορεί να paddle μπορεί είτε να φορεθεί με ασφάλεια στον καρπό είτε να κρεμαστεί τακτοποιημένα μετά από μια συνεδρία BDSM.

    Ανθεκτικό και εύκολο στη φροντίδα κουπί BDSM από δέρμα

    Αυτό το κλασικό όργανο τιμωρίας εγγυάται χρόνια απόλαυσης με τακτική φροντίδα. Δεν προσφέρει μόνο την υψηλότερη ποιότητα, αλλά και τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

    MEO - γνωστή παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας προϊόντα BDSM

    Η MEO® είναι παγκοσμίως γνωστή για την κατασκευή υψηλής ποιότητας προϊόντων BDSM που εντυπωσιάζουν με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά τους. Με μια μεγάλη ποικιλία από μαστίγια, paddles, floggers και πολλά άλλα αξεσουάρ, η MEO® είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες στη σκηνή του BDSM. Τα προϊόντα της συλλογής HURTME αντιπροσωπεύουν πρωτοποριακή δεξιοτεχνία και εξασφαλίζουν αξέχαστες εμπειρίες κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας BDSM.

    Ασφαλής, υγιής και συναινετική (SSC)

    Οι αρχές του Safe, Sane & Consensual (SSC) θα πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας BDSM. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πράξεις εκτελούνται με ασφάλεια, ελέγχονται με καθαρό μυαλό και είναι πάντα συναινετικές. Είναι σημαντικό να γίνονται σαφείς συμφωνίες πριν από κάθε συνεδρία BDSM, να γίνονται σεβαστά τα όρια όλων των εμπλεκόμενων μερών και να διασφαλίζεται ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, όπως αυτό το κουπί BDSM, χρησιμοποιείται υπεύθυνα για να διασφαλιστεί μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • BDSM κουπί από δέρμα με μεταλλικά πριτσίνια
    • Αυτό το BDSM paddle είναι απαραίτητο για κάθε καλά εφοδιασμένη συλλογή BDSM.
    • Χειροποίητο
    • Σχεδιασμός κατασκευασμένος στο Βερολίνο
    • Υλικό: Γνήσιο δέρμα
    • Μήκος: 39,5 cm (15,6 ίντσες)
    • Επιφάνεια χτυπήματος: 23 cm (9,1 ίντσες)
    • Μήκος λαβής: 16 cm (6,3 ίντσες)
    • Πλάτος: 11 cm (4,3 ίντσες)
    • Στιβαρή, υψηλής ποιότητας κατασκευή
    • Με λουράκι καρπού για εύκολο χειρισμό




     

    Spanking

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Αξιολόγηση 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Δερμάτινο κουπί BDSM με μεταλλικά καρφιά

        Δερμάτινο κουπί BDSM με μεταλλικά καρφιά

        Αυτό το BDSM κουπί από δέρμα με μεταλλικά καρφιά είναι ένα απόλυτο must-have για όποιον αγαπάει τις έντονες συνεδρίες ξυλοδαρμού! Η αίσθηση και η πρώτης τάξεως κατασκευή το καθιστούν ένα πραγματικό κολακευτικό για τα χέρια. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή, το paddle της MEO από τη Γερμανία εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και είναι εύκολο να το κουνήσετε - για ακριβείς και δυνατές ξυλιές που θα σας εμπνεύσουν!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: