Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Wax Play - Κεριά μασάζ

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Wax Play - Κεριά BDSM από τον Dr Sado - BDSM Wax

Απολαύστε τις απίστευτες απολαύσεις της BDSM Wax Play με αυτό το σετ των 3 κεριών BDSM από τον Dr Sado. Απολαύστε το συναρπαστικό μείγμα απόλαυσης και πόνου με τα υψηλής ποιότητας κεριά BDSM από την Dr Sado. Αυτά τα κεριά είναι απολύτως τέλεια, επειδή καίγονται πιο καυτά από τα συμβατικά κεριά μασάζ και παρέχουν ιδιαίτερα έντονες αισθήσεις κατά τη διάρκεια του αισθησιακού παιχνιδιού με καυτό κερί.

Περισσότερες πληροφορίες

9662/00

12,99 €


-3,00 €

9,99 €

3,33 €/τεμάχιο

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BDSM Wax Play - Κεριά BDSM Dr Sado - κερί BDSM

    Ζήστε την απίστευτη απόλαυση του BDSM Wax Play με αυτό το σετ των 3 κεριών BDSM από την Dr Sado. Απολαύστε το συναρπαστικό μείγμα απόλαυσης και πόνου με τα υψηλής ποιότητας κεριά BDSM από την Dr Sado. Αυτά τα κεριά είναι απολύτως τέλεια, επειδή καίγονται πιο καυτά από τα συμβατικά κεριά μασάζ και παρέχουν ιδιαίτερα έντονες αισθήσεις κατά τη διάρκεια του αισθησιακού παιχνιδιού με καυτό κερί. Ιδανικά για ζευγάρια που θέλουν να εξερευνήσουν τα όρια του πόνου και του αισθησιασμού. Η ζεστασιά των σταγόνων ερεθίζει το δέρμα και εντείνει την ερωτική εμπειρία, ενώ εσείς παραδίνεστε ολοκληρωτικά στη στιγμή - μια απόλυτη απόλαυση!

    Τι θα ήταν η απόλαυση χωρίς λίγο πόνο

    Όπως η σοκολάτα με τσίλι ή η καραμέλα με το θαλασσινό αλάτι, τα αντίθετα είναι μια ιδιαίτερη απόλαυση για τους ανθρώπους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κεριά BDSM από το Dr Sado by MEO ®. Περιποιηθείτε ή τιμωρήστε τον σύντροφό σας με καυτό κερί που πονάει μόνο για λίγο και κρυώνει ξανά γρήγορα. Αφήνει πίσω του ευαίσθητο δέρμα που αντιδρά πολύ πιο έντονα στο παραμικρό άγγιγμα.

    Θα πρέπει να το λάβετε υπόψη σας αυτό BDSM Wax Play να το λάβετε υπόψη σας:

    Πάντα να στάζετε το κερί BDSM πάνω στο δέρμα από ύψος τουλάχιστον 50 cm για να διασφαλίσετε ότι η θερμοκρασία είναι καλά ανεκτή.

    Εάν ο σύντροφός σας εξακολουθεί να είναι πολύ καυτός, στάξτε το κερί BDSM πάνω στο σώμα από μεγαλύτερη απόσταση. Τα κεριά BDSM του Dr Sado καίγονται σε υψηλότερη θερμοκρασία από τα συνηθισμένα κεριά μασάζ και έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν έντονη θερμότητα για παιχνίδι απόλαυσης και πόνου. Αυτά τα κεριά μπορεί να προκαλέσουν ερυθρότητα στο δέρμα, η οποία υποχωρεί μέσα σε 12 έως 24 ώρες.

    Κεριά μασάζ και παιχνίδι με κερί BDSM:

    Διαθέτουμε επίσης BDSM Wax Play Αξεσουάρ από άλλες μάρκες, όπως κεριά μασάζ από Shungakama Sutra και Petits Joujoux. Ανακαλύψτε το συναρπαστικό συναίσθημα μεταξύ πόνου και απόλαυσης με αυτά τα υψηλής ποιότητας κεριά BDSM: Τα κεριά μασάζ είναι εδώ και καιρό κάτι περισσότερο από ένα ρομαντικό αξεσουάρ - σε ένα BDSM πλαίσιο, έχουν ιδιαίτερα έντονη επίδραση και προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να βιώσετε την κυριαρχία και την υποταγή με αισθησιακό τρόπο. Συνδυάζουν το ερωτικό παιχνίδι με τη θερμοκρασία, το άγγιγμα και τον έλεγχο και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα στην οποία η ευχαρίστηση και ο πόνος συγχωνεύονται αρμονικά.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • BDSM Wax Play
    • Σετ 3 κεριών για συναρπαστικά παιχνίδια BDSM με καυτό κερί.
    • Μόνο για υπεύθυνους ενήλικες.
    • Κεριά πιο καυτά από τα κεριά μασάζ, για ιδιαίτερες εμπειρίες BDSM
    • Τα κεριά έχουν χαμηλότερο σημείο τήξης από τα συμβατικά κεριά, οπότε δεν καίγονται τόσο γρήγορα όσο τα κανονικά κεριά.
    • Διαστάσεις: μήκος 17,5 cm και πλάτος περίπου 1,3 cm
    • 3 χρώματα αναμεμειγμένα
    • Το ζεστό φως δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα
    • Μην αφήνετε τα κεριά BDSM αναμμένα χωρίς επίβλεψη και μην τα χρησιμοποιείτε κοντά σε εύφλεκτα υλικά.
    • Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το BDSM Way Play, υπάρχει γενική συναίνεση ότι η αρχή της απόλυτης ασφάλειας, της λογικής και της συναίνεσης (Safe, Sane, Consensual) είναι το βασικό θεμέλιο για τις ερωτικές πρακτικές BDSM.



    BDSM Wax Play - Αισθησιακή διέγερση με κεριά BDSM

    BDSM Wax Play είναι μια συναρπαστική και αισθησιακή πρακτική που συνδυάζει το παιχνίδι με την ηδονή και τον πόνο με έναν απαράμιλλο τρόπο. Το καυτό κερί των κεριών BDSM, το οποίο στάζει απαλά πάνω στο δέρμα, δημιουργεί έντονες αισθήσεις που εμβαθύνουν την ερωτική εμπειρία και αυξάνουν τη συγκίνηση. Εμείς στη MEO έχουμε συγκεντρώσει μερικές επιλογές εφαρμογής και συμβουλές για να κάνετε το BDSM Wax Play

    ασφαλή και ευχάριστα κεριά BDSM. Πριν ξεκινήσετε με τηνBDSM Wax Play είναι σημαντικό να προετοιμάσετε την περιοχή όπου θα εφαρμοστεί το κερί. Το δέρμα θα πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό.

    Το ξύρισμα μπορεί να βοηθήσει να γίνει η εμπειρία πιο άνετη, καθώς η αφαίρεση του κεριού από τις τρίχες μπορεί να είναι επώδυνη. Επιλέξτε μια κατάλληλη επιφάνεια για το κερί, κατά προτίμηση μια επιφάνεια που να αφαιρείται εύκολαBDSM Wax Playκατά προτίμηση μια που καθαρίζεται εύκολα και απλώστε πετσέτες ή μια επιφάνεια που πλένεται για να πιάσετε το κερί από τα κεριά BDSM.

    Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αερίζεται καλά για να αποφύγετε πιθανούς ατμούς από τα κεριά BDSM. Δεν είναι κάθε κερί κατάλληλο για παιχνίδι με κερί BDSM. Τα ειδικά κεριά BDSM, όπως αυτά του Dr Sado,Shungakama Sutra ή Petits Joujoux είναι ιδανικά καθώς λιώνουν σε διαφορετική θερμοκρασία από τα κανονικά κεριά.

    Αυτό καθιστά τα κεριά BDSM ασφαλέστερα για χρήση στο δέρμα και παρέχει έντονες αλλά ελεγχόμενες αισθήσεις. Ξεκινήστε τη συνεδρία κρατώντας το κερί BDSM σε ασφαλή απόσταση (περίπου 15 έως 30 cm) πάνω από το σώμα του συντρόφου σας. Αφήστε το κερί από το κερί BDSM να στάξει αργά πάνω στο δέρμα.

    Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές, στοχευμένες σταγόνες και να αυξήσετε σιγά-σιγά τις αισθήσεις μεταβάλλοντας την απόσταση ή εφαρμόζοντας το κερί σε μεγαλύτερη περιοχή. ότανBDSM Wax Play

    με κεριά BDSM, υπάρχουν ορισμένες περιοχές του σώματος που αντιδρούν ιδιαίτερα ευαίσθητα στη θερμότητα του κεριού και επομένως προσφέρουν ιδιαίτερα έντονες εμπειρίες: Θηλές: Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για κεριά BDSM είναι η θηλήBDSM Wax Play.

    Οι θηλές είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και το καυτό κερί από τα κεριά BDSM δημιουργεί μια έντονη αντίθεση μεταξύ θερμότητας και μυρμηκτικού πόνου, η οποία μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αίσθηση της ηδονής. Εσωτερικοί μηροί: Η περιοχή αυτή είναι πολύ ευαίσθητη και η εγγύτητα με τα γεννητικά όργανα κάνει την εφαρμογή κεριού με κεριά BDSM ιδιαίτερα ερωτική.

    Ο ελαφρύς πόνος από το καυτό κερί μπορεί να αυξήσει τη διέγερση και να προκαλέσει έντονο τσούξιμο. Γλουτοί: Οι γλουτοί προσφέρουν μια μεγαλύτερη περιοχή για την εφαρμογή κεριού με κεριά BDSM.

    Εδώ μπορείτε να δουλέψετε με μεγαλύτερες σταγόνες για να διαφοροποιήσετε το επίπεδο του πόνου και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ένταση μεταξύ ηδονής και πόνου. Κάτω μέρος της πλάτης: Το κάτω μέρος της πλάτης είναι ένα άλλο αγαπημένο σημείο για τοBDSM Wax Playειδικά για τους συντρόφους που τους αρέσουν οι έντονες και μακράς διάρκειας αισθήσεις.

    Το κερί των κεριών BDSM ψύχεται πιο αργά εδώ και έτσι εντείνει την αίσθηση της ζεστασιάς. Ηβική περιοχή: Με προσοχή, τα κεριά BDSM μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην ηβική περιοχή, αν χρησιμοποιηθούν ειδικά σχεδιασμένα κεριά BDSM για την αποφυγή εγκαυμάτων ή τραυματισμών. Η εγγύτητα στα γεννητικά όργανα μπορεί να μεγιστοποιήσει τη διέγερση και να προσφέρει μια βαθιά αισθησιακή εμπειρία. Κεριά μασάζ απόShungakama Sutra ή Petits Joujoux.

    Συνδυασμός κεριών BDSM με άλλες πρακτικές BDSM

    BDSM Wax Play τα κεριά BDSM μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με άλλα αξεσουάρ BDSM. Οι χειροπέδες, τα δεμένα μάτια ή τα φίμωτρα μπορούν να εντείνουν την εμπειρία αυξάνοντας τις αισθήσεις του συντρόφου και οδηγώντας τον ή την σε βαθύτερη υποταγή.

    Η ένταση και η προσμονή της επόμενης καυτής σταγόνας αυξάνεται αν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να δει πότε και πού χτυπάει το κερί από το κερί BDSM BDSM Wax Play είναι σημαντικό να καθαρίζετε και να φροντίζετε το δέρμα σχολαστικά. Αφήστε το κερί BDSM κερί να κρυώσει εντελώς και στη συνέχεια αφαιρέστε το προσεκτικά από το δέρμα. Αποφύγετε να σκίσετε το κερί για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.

    Ένα ζεστό ντους ή ένα ήπιο καθαριστικό μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων του κεριού BDSM. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια καταπραϋντική λοσιόν ή ένα θρεπτικό λάδι για να ενυδατώσετε και να καταπραΰνετε το δέρμα. Φροντίστε να φροντίζετε καλά το δέρμα σας τις επόμενες ημέρες για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν ερεθισμούς που προκαλούνται από τα κεριά BDSM.

    .

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Intense

    Using it on my husband's ass, cock and balls was an absolutely electrifying experience. Each drop of wax, especially from the recommended height, created a unique sensation that had him writhing in a mixture of pleasure and anticipation.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Vor kurzem habe ich mich an das faszinierende Hot Wax Play herangewagt und mich für die Kerzen von Dr. Sado entschieden. Was für eine herausragende Wahl! Die Kerzen brennen bei genau der richtigen Temperatur - heiß genug, um diesen erregenden Schmerz zu spüren, aber nicht zu heiß, dass man sich Sorgen um Verbrennungen machen muss.

    Die drei Farben im Set verleihen dem Spiel nicht nur eine sinnliche Note, sondern auch eine ästhetische. Es war unglaublich erregend, die bunten Wachsmuster auf der Haut meiner Partnerin zu sehen. Das warme Licht der Kerzen schuf außerdem eine unglaublich intime Atmosphäre, die unsere Session nur noch intensiver machte.

    Besonders beeindruckt war ich von der Sicherheitsempfehlung, das Wachs aus einer Höhe von 50 cm zu tropfen. Diese Empfehlung war perfekt, um den besten Genuss aus den Kerzen herauszuholen.

    Für alle, die sich in die prickelnde Welt des Hot Wax Play wagen möchten, kann ich Dr. Sado's Kerzen wärmstens empfehlen. Sie sind ein unverzichtbares Accessoire für jede BDSM-Sammlung und bieten eine perfekte Kombination aus Lust und Schmerz.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Set aus 3 Kerzen, perfekt für Anfänger und Experten

    Heißes Wachs kann auf vielen Körperteilen verwendet werden, von den Brustwarzen, über den Bauch, bis hin zu den Oberschenkeln und dem Rücken. Jede Zone bietet unterschiedliche Empfindungen. Auf den Brustwarzen oder dem Inneren des Oberschenkels kann das Wachs von Dr. Sado intensiver wirken, während der Rücken eine größere Fläche für breitflächige Spiele bietet.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Set di candele carine da usare con il mio partner.

    Fornisce un piacevole stimolo grazie al dolore, ma non troppo forte.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Grandi candele per principianti se stai considerando il gioco della cera. Sono belli e sono più lunghi di quanto mi aspettassi. Che è un punto a favore. Aerare la stanza quando si usano le candele. Soprattutto quando contiene molto cherosene. Le candele si scaldano, ma non troppo. Dà una sensazione piacevole, a condizione che le candele gocciolino abbastanza lontano dalla pelle!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    SM Kerzen

    Jetzt beginnt sie ja wieder, die dunkle Jahreszeit – Zeit für ein paar Kerzen..;)
    Super gut für heisse Spiele..auch für nicht ganz so harte Masochisten geeignet. Die unterschiedlichen Farben laden dazu ein, der eigenen Kreativität freien Lauf zu lassen. Wirklich gute BDSM Kerzen!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Parfait

    Génial, Brule bien, coule correctement mais pas trop et est assez durable.
    Produit top pour le prix.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Tried these

    Not too bad, good for playing. Little more experience is needed. A good product In my humble opinion. Decently priced.

    • 4 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    BDSM-Anfänger

    Für BDSM-Anfänger sehr gut geeignet. Ich habe eine sehr empfindliche Haut. Ich hatte nur leichte sporadische Rötungen. Mehr nicht. Gerne mehr davon. :)

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    HOT

    These candles are HOT-temperature wise. Way hotter than the average candle which is weird because they're supposed to be less painful. Anyway, if you can't handle ordinary wax, I'd steer clear of these.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    I will be definitely buying this product again

    I've not used candles before. As a first time experience, I found it was very shocking how much it hurt, but it was for a short amount. Then the heat softens, and I was left with a tingly sensation. It leaves a small red mark, but it soon fades away.

    To get a really good experience, I would recommend being blindfolded and tied up at the same time. It's very exciting.

    I think this product has lasted me a long time, I will be definitely buying this product again.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr angenehm beim spielen

    Sehr angenehm beim spielen, da das Wachs nicht so heiß wird, dass es Verbrennungen gibt. Auch bei kleinem Abstand sind keine bleibenden Spuren zu sehen, nur leichte Rötungen, die nach kurzer Zeit wieder verschwinden.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Funktioniert super

    Funktioniert sehr super. Auch für Anfänger super geeignet. Funktioniert so wie beschrieben und auch gute Qualität.

      Αξιολόγηση 

      Sensual Hot Wax Candles

      These two candles last a fair while, yes they are on the hotter side of temp play but I liked this. Value for money.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      I love them

      After longing for low temp taper candles, these candles are a dream come true. They don't burn at all. They only feel warm and delightful on your skin. Perfect to add to our rope bondage, this is one product that I'm sure to order over and over again

      • 4 από 6 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      BDSM Wax Play - Κεριά BDSM από τον Dr Sado - BDSM Wax

      BDSM Wax Play - Κεριά BDSM από τον Dr Sado - BDSM Wax

      Απολαύστε τις απίστευτες απολαύσεις της BDSM Wax Play με αυτό το σετ των 3 κεριών BDSM από τον Dr Sado. Απολαύστε το συναρπαστικό μείγμα απόλαυσης και πόνου με τα υψηλής ποιότητας κεριά BDSM από την Dr Sado. Αυτά τα κεριά είναι απολύτως τέλεια, επειδή καίγονται πιο καυτά από τα συμβατικά κεριά μασάζ και παρέχουν ιδιαίτερα έντονες αισθήσεις κατά τη διάρκεια του αισθησιακού παιχνιδιού με καυτό κερί.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      18 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: