Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

Bound&Ground™ - Σκυλίσιο στιλ στο πιλώριο

Θέλετε να έχετε τον μέγιστο δυνατό έλεγχο του συντρόφου σας Τότε το pillory Bound&Ground™ είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Το pillory Bound&Ground™ μετατρέπει το doggy-style σεξ σε μια απαράμιλλη εμπειρία γεμάτη δύναμη, έλεγχο και αγνό πάθος. Το Bound&Ground™ είναι ένας τύπος pillory που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το δέσιμο των χεριών και των ποδιών.

Περισσότερες πληροφορίες

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Θέλετε να έχετε τον μέγιστο δυνατό έλεγχο του συντρόφου σας Τότε το pillory Bound&Ground™ είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Το pillory Bound&Ground™ μετατρέπει το doggy-style σεξ σε μια ασυναγώνιστη εμπειρία γεμάτη δύναμη, έλεγχο και αγνό πάθος. Το Bound&Ground™ είναι ένα είδος pillory, ένα ευέλικτο και στιβαρό αξεσουάρ BDSM ειδικά σχεδιασμένο για το δέσιμο των χεριών και των ποδιών.

    Το αρθρωτό pillory καθιστά δυνατή τη στερέωση του συντρόφου στη δημοφιλή στάση doggy-style, η οποία εγγυάται μια ελεγχόμενη και έντονη εμπειρία κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν είναι κλειστό, το Bound&Ground™ μπορεί να ασφαλιστεί με λουκέτο για να κάνει τη συγκράτηση ακόμα πιο ασφαλή και ελεγχόμενη.

    Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το σεξ σε στάση doggy style

    Το σεξ σε στιλ doggy είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και έντονες στάσεις σεξ, καθώς επιτρέπει πολύ βαθιά διείσδυση. Αυτή η στάση προσφέρει στον κυρίαρχο σύντροφο εξαιρετικό έλεγχο και πρώτης τάξεως πρόσβαση στις ερωτογενείς ζώνες του υποτακτικού συντρόφου, γεγονός που μεγιστοποιεί την απόλαυση. Με το pillory Bound&Ground™, η εμπειρία αυτή γίνεται ακόμη πιο έντονη, καθώς ο υποτακτικός σύντροφος είναι σταθερός σε μια τέλεια θέση. Ο περιορισμός της ελευθερίας κινήσεων και ο απόλυτος έλεγχος από τον κυρίαρχο σύντροφο εντείνουν το αίσθημα της υποταγής και της παράδοσης. Αυτό οδηγεί σε μια πιο έντονη σεξουαλική εμπειρία, καθώς ο υποτακτικός σύντροφος βρίσκεται πλήρως στο έλεος της θέλησης και των επιθυμιών του κυρίαρχου συντρόφου. Το pillory Bound&Ground™ μεταμορφώνει το doggy-style σεξ σε μια απαράμιλλη εμπειρία γεμάτη δύναμη, έλεγχο και αγνό πάθος.

    Ζήστε τη μαγική επίδραση του pillory Bound&Ground™, το οποίο ενισχύει την υποταγή του συντρόφου σας με τρόπο που κόβει την ανάσα!

    Ο σχεδιασμός του Bound&Ground™ διασφαλίζει ότι τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια συγκρατούνται σταθερά στη θέση τους, εξαναγκάζοντας τον σύντροφό σας σε υποτακτική στάση. Η δυνατότητα ασφάλισης του Bound&Ground™ με λουκέτο επιτρέπει στον κυρίαρχο σύντροφο να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ενώ ο υποτακτικός σύντροφος είναι ασφαλώς δεμένος. Η στιβαρή κατασκευή από ξύλο, χάλυβα και πλαστικό υψηλής ποιότητας εγγυάται ανθεκτικότητα και σταθερότητα ακόμη και με εντατική χρήση. Το Bound&Ground™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, καθιστώντας το ένα ευέλικτο και απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε ρεπερτόριο BDSM.

    Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

    Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Bound&Ground™ είναι η περιορισμένη ελευθερία κινήσεών του. Η ορθοστασία, η ορθοστασία ή το περπάτημα δεν είναι δυνατά. Σε αυτή την υποτακτική, γονατιστή στάση doggy-style, ο σύντροφος είναι εντελώς στο έλεος ενός κυρίαρχου συντρόφου. Αυτό εντείνει τη δυναμική της εξουσίας μεταξύ των συντρόφων και επιτρέπει βαθιές συναισθηματικές και σωματικές εμπειρίες.

    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Bound&Ground™ είναι απαραίτητο για κάθε οπαδό του BDSM:

    Μπορεί να είναι εξίσου ελκυστικό να χρησιμοποιείτε το pillory Bound&Ground™ σε συνδυασμό με ένα από τα μηχανήματα σεξ μας ή να εργάζεστε στο πέος, τους όρχεις, τον πρωκτό ή τον κόλπο με ένα μασάζ από το DOXY για να τα δουλέψετε. Γίνεται ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν η κυρίαρχη ερωμένη εξασκείται στο pegging και περιποιείται τον υποτακτικό σύντροφό της με έναν strap-on δονητή. Αυτή η ευελιξία καθιστά το Bound&Ground™ ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οπαδό του BDSM. Το pillory Bound&Ground™ τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα χάρη στον απλό χειρισμό του, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους οπαδούς του BDSM.

    Θέλετε να έχετε τον μέγιστο δυνατό έλεγχο πάνω στον παθητικό σύντροφό σας Τότε το pillory Bound&Ground™ είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

    Το pillory Bound&Ground™ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω της ικανότητάς του να διευκολύνει τις κλασικές και έντονες στάσεις BDSM με ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο. Η στερέωση των χεριών και των ποδιών στη στάση doggy-style καθιστά δυνατή την έμφαση στη δύναμη και τον έλεγχο του κυρίαρχου συντρόφου, ενώ περιορίζει σημαντικά την ελευθερία κινήσεων του υποτακτικού συντρόφου.

    Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το pillory Bound&Ground™ ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την επίδειξη δύναμης, ελέγχου και εξευτελισμού. Συνοψίζοντας, το pillory Bound&Ground™ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όποιον θέλει να βιώσει εντατικά τον τρόπο ζωής BDSM. Δεν προσφέρει μόνο τη δυνατότητα σωματικού ελέγχου, αλλά και εξευτελισμού, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και δημοφιλές BDSM σεξουαλικό παιχνίδι. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ελέγχου και ταπείνωσης με το pillory Bound&Ground™ και ανακαλύψτε τις πολλές δυνατότητες αυτού του καινοτόμου BDSM sex toy.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε για να το χρησιμοποιήσετε:

    • Bound&Ground™ pillory
    • Αρθρωτό: Το pillory Bound&Ground™ ανοίγει και κλείνει εύκολα, καθιστώντας το απλό στη χρήση.
    • Στερέωση των χεριών και των ποδιών: Ο σχεδιασμός διασφαλίζει ότι τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια είναι σταθερά στερεωμένα, κρατώντας τον σύντροφο σε σκυφτή, υποτακτική στάση doggy-style.
    • Μηχανισμός κλειδώματος: Όταν είναι κλειστό, το pillory μπορεί να ασφαλιστεί με λουκέτο για πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο.
    • Ευελιξία: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.
    • Υλικό: Το υψηλής ποιότητας ξύλο, ο χάλυβας και το πλαστικό εξασφαλίζουν μια ανθεκτική και σταθερή κατασκευή

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Bound&Ground™ - Σκυλίσιο στιλ στο πιλώριο

      Bound&Ground™ - Σκυλίσιο στιλ στο πιλώριο

      Θέλετε να έχετε τον μέγιστο δυνατό έλεγχο του συντρόφου σας Τότε το pillory Bound&Ground™ είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Το pillory Bound&Ground™ μετατρέπει το doggy-style σεξ σε μια απαράμιλλη εμπειρία γεμάτη δύναμη, έλεγχο και αγνό πάθος. Το Bound&Ground™ είναι ένας τύπος pillory που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το δέσιμο των χεριών και των ποδιών.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: