Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ένα πολύ μακρύ πρωκτικό βύσμα για βαθιά πρωκτική διέγερση

Το Crackstuffers Curved Depth Trainer είναι μια απόλυτη αίσθηση και φέρνει επανάσταση στην πρωκτική εκπαίδευση! Σε σύγκριση με το συμβατικό Crackstuffers Depth Trainer έκδοση αυτή διαθέτει απαλά κύματα που παρέχουν πρόσθετη διέγερση κατά τη διάρκεια της πρωκτικής διάτασης.

Περισσότερες πληροφορίες

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ένα πολύ μακρύ βύσμα για βαθιά πρωκτική διέγερση

    Το Crackstuffers Curved Depth Trainer είναι μια απόλυτη αίσθηση και φέρνει επανάσταση στην πρωκτική εκπαίδευση! Σε σύγκριση με το συμβατικό Crackstuffers Depth Trainer αυτή η έκδοση διαθέτει απαλά κύματα που παρέχουν πρόσθετη διέγερση κατά την πρωκτική διάταση. Το Crackstuffers Curved Depth Trainer αναπτύχθηκε για να επιτρέπει ένα αργό και ιδιαίτερα βαθύ τέντωμα του πρωκτού - μέχρι τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ακραίους δονητές ή ακόμα και ένα ολόκληρο χέρι!

    Αργή πρωκτική διάταση για μέγιστη διέγερση βαθιά μέσα στο σώμα:

    Το Crackstuffers Curved Depth Trainer είναι ιδανικό για όποιον θέλει να πάει την πρωκτική διέγερση στο επόμενο επίπεδο. Με αυτό το προϊόν από την Crackstuffers, μπορείτε να τεντώσετε τον πρωκτό σας με το δικό σας ρυθμό, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε ολόκληρο το δονητή με τη μία (είναι ιδανικό να χτίσετε την εκπαίδευση σε αρκετούς μήνες). Όταν είστε έτοιμοι και θέλετε περισσότερα, απλά προχωρήστε στο επόμενο μέγεθος του δονητή Crackstuffers Curved Depth Trainerτο λείο, εύκαμπτο υλικό του Crackstuffers Curved Depth Trainer εξασφαλίζει ότι γλιστράει εύκολα μέσα στον πρωκτό, ειδικά όταν πολύ Glory Hole Λιπαντικό χρησιμοποιείται.

    Αναπτύχθηκε από ειδικούς - Ιδανικός για ακραία βαθιά εξερεύνηση:

    Το Crackstuffers Curved Depth Trainer έχει αναπτυχθεί από ειδικούς και είναι το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι για την εξερεύνηση των πρωκτικών βαθών. Ενώ πολλά πρωκτικά βύσματα και δονητές βοηθούν στο να τεντώσει ο πρωκτός, αυτό το υπέροχο προϊόν από την Crackstuffers εκπαιδεύει τα βάθη του σώματος. Ο σχεδιασμός σε σχήμα κύματος παρέχει απολύτως έντονη διέγερση, ενώ το άκρο του δονητή σε σχήμα λαβής εξασφαλίζει ασφαλή χειρισμό. Το Crackstuffers Curved Depth Trainer εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας και σας δίνει πλήρη έλεγχο για το πόσο βαθιά μπορεί να διεισδύσει ο δονητής σε εσάς Crackstuffers Curved Depth Trainer μπορεί να σας διεισδύσει.

    Διαστάσεις του Crackstuffer Curved Depth Trainer:

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer έχει μήκος περίπου 55 cm και διατίθεται σε πέντε διαφορετικές διαμέτρους για να ταιριάζει στις ατομικές προτιμήσεις και τα επίπεδα προπόνησης:

    • Διάμετρος 4 cm
    • Διάμετρος 5 cm
    • Διάμετρος 6 cm
    • Διάμετρος 7 cm
    • Διάμετρος 8 cm


    Ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα επιλέξετε, το Crackstuffers Curved Depth Trainer σας προσφέρει βαθιά και έντονη πρωκτική διέγερση που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

    Τέλεια λίπανση για απαράμιλλη απόλαυση:

    Ένα άλλο πλεονέκτημα του Crackstuffers Curved Depth Trainer είναι η ευελιξία στην επιλογή του λιπαντικού. Το Crackstuffers Curved Depth Trainer είναι συμβατό τόσο με λιπαντικά με βάση το νερό όσο και με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη. Τα λιπαρά λιπαντικά, όπως το Crisco ή άλλα γνωστά λιπαντικά, είναι επίσης ιδανικά για αυτά τα εξαιρετικά butt plugs και dildos από την Crackstuffers. Συνιστούμε ιδιαίτερα το υβριδικό λιπαντικό Glory Hole με πανθενόλη και laureth-9, το οποίο συνδυάζει εξαιρετική λιπαντικότητα και φροντίδα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - πολύ μακρύ πρωκτικό βύσμα
    • Προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά MEO™ Crackstuffers
    • Υλικό: βινύλιο, χωρίς φθαλικό εστέρα, εύκολο στη φροντίδα και φιλικό προς το δέρμα
    • Τα ερωτικά παιχνίδια Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βινύλιο που αισθάνεται καλά στο χέρι και λειτουργεί άριστα με όλα τα λιπαντικά.
    • Ένας δονητής ή ένα butt plug από τη σειρά Crackstuffers x MEO αντιπροσωπεύει πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια της υψηλότερης ποιότητας.
    • Οι δονητές και τα butt plugs της Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το δέρμα, εύκολα στη φροντίδα υλικά που είναι απόλυτα συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό και τη σιλικόνη, καθώς και με υβριδικά λιπαντικά όπως το GloryHole της MEO.
    • Καθαρισμός: VERYCLEAN Συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών.
    • Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη. Sling Σε συνδυασμό με το μαξιλάρι ASS UP ή το Fuck&Play , οι δονητές Crackstuffers μπορούν να εισαχθούν ιδιαίτερα άνετα και εξαιρετικά βαθιά.
    • Η Crackstuffers είναι μια αγγλική μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή δονητών και άλλων παιχνιδιών πρωκτικού σεξ και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τους μεγάλους, πολύ μεγάλους και ασυνήθιστα διαμορφωμένους δονητές της. Αυτοί οι δονητές έχουν αναπτυχθεί ειδικά για προχωρημένους χρήστες και λάτρεις της έντονης πρωκτικής διέγερσης. Η Crackstuffers είναι περισσότερο γνωστή για τους μεγάλους δονητές της, οι οποίοι είναι συχνά μεγαλύτεροι από τους περισσότερους συμβατικούς δονητές της αγοράς, επιτρέποντας ακραίες και έντονες εμπειρίες. Η Crackstuffers προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικά σχέδια, συχνά ειδικά δημιουργημένα για πρωκτική διέγερση, συμπεριλαμβανομένων δονητών με πολύ έντονες κεφαλές, στενούς άξονες και φαρδιές βάσεις που επιτρέπουν διαφορετικές αισθήσεις. Η Crackstuffers χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το σώμα, με τους δονητές να είναι συνήθως κατασκευασμένοι από σκληρό, χωρίς φθαλικό εστέρα PVC, το οποίο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Η μάρκα συνδέεται στενά με την κοινότητα LGBTQ+ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γκέι σκηνή. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες αυτής της κοινότητας και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δονητών που είναι κατάλληλοι τόσο για singles όσο και για ζευγάρια. Όλα τα προϊόντα Crackstuffers κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που εγγυάται υψηλή ποιότητα και αυστηρούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής. Εκτός από τους κλασικούς δονητές, η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει και άλλα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως πρωκτικά βύσματα, διεγέρτες προστάτη και ειδικά προϊόντα για την κοινότητα του fisting. Η Crackstuffers έχει κάνει όνομα με τα ιδιαίτερα, συχνά ακραία προϊόντα της και είναι η μάρκα επιλογής για όσους αναζητούν εξαιρετικές και έντονες πρωκτικές εμπειρίες.
    • Η MEO είναι υπερήφανη που προσφέρει την πλήρη γκάμα των προϊόντων Crackstuffers. Με την πολυετή εμπειρία μας, την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών και τη γρήγορη, διακριτική αποστολή, εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε τους μεγάλους δονητές Crackstuffers γρήγορα και αξιόπιστα. Στη MEO θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετικές και έντονες εμπειρίες - πάντα με την ασφάλεια και την ποιότητα που σας αξίζει.

     

    Crackstuffers Dildos

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Αξιολόγηση 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ένα πολύ μακρύ πρωκτικό βύσμα για βαθιά πρωκτική διέγερση

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ένα πολύ μακρύ πρωκτικό βύσμα για βαθιά πρωκτική διέγερση

      Το Crackstuffers Curved Depth Trainer είναι μια απόλυτη αίσθηση και φέρνει επανάσταση στην πρωκτική εκπαίδευση! Σε σύγκριση με το συμβατικό Crackstuffers Depth Trainer έκδοση αυτή διαθέτει απαλά κύματα που παρέχουν πρόσθετη διέγερση κατά τη διάρκεια της πρωκτικής διάτασης.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: