Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Double Butt - butt plug Το μπλε που όλοι αγαπούν

Το Crackstuffers Double Buttbutt plug είναι μια μπάλα σε σχήμα μπάλας που προσφέρει μέγιστη απόλαυση κάθε φορά που εισάγεται και βγαίνει από τον πρωκτό. Με τα τέσσερα διαφορετικά μεγέθη του, εκπληρώνειCrackstuffers Double Butt εκπληρώνει όλες τις πρωκτικές φαντασιώσεις και προσφέρει κάτι για όλους, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους.

Περισσότερες πληροφορίες

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Το μπλε που όλοι αγαπούν!

    Το Crackstuffers Double Buttbutt plug έχει σχήμα μπάλας που προσφέρει μέγιστη απόλαυση κάθε φορά που εισάγεται και βγαίνει από τον πρωκτό. Με τα τέσσερα διαφορετικά μεγέθη του, εκπληρώνειCrackstuffers Double Butt εκπληρώνει όλες τις πρωκτικές φαντασιώσεις και προσφέρει κάτι για όλους, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους. Butt plug Αυτό το Crackstuffers μπορεί να προκαλέσει εθισμό - μόλις δοκιμάσετε ένα από τα μικρότερα μεγέθη, σύντομα θα λαχταρήσετε περισσότερα, μέχρι και την έκδοση XL με εντυπωσιακή διάμετρο 8 cm.

    Έντονη διέγερση με κάθε χρήση:

    Το Crackstuffers Double Butt παρέχει πλήρη, ικανοποιητική διέγερση με κάθε εισαγωγή και απόσυρση. Η σφαιρική δομή αυτού του δονητή Crackstuffer έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει βέλτιστα τον πρωκτό και να δημιουργεί έντονη αίσθηση πρωκτικού τεντώματος. Είτε χρησιμοποιείτε τον Crackstuffers Double Buttbutt plug μόνος ή με έναν σύντροφο, αυτός θα σας συναρπάσει ξανά και ξανά.

    Διαφορετικά μεγέθη για όλες τις ανάγκες:

    Το Crackstuffers Double Butt διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει το ιδανικό για τις ανάγκες του:

    • Μικρό: μήκος 18 cm, διάμετρος 5,5 cm
    • Μεσαίο: μήκος 20 cm, διάμετρος 6 cm
    • Μεγάλο: μήκος 23 cm, διάμετρος 7 cm
    • X-large: 25 cm μήκος, 8 cm διάμετρος


    Αυτές οι διαστάσεις καθιστούν το Crackstuffers Double Butt ένα ευέλικτο butt plug που προσαρμόζεται τέλεια στις διαφορετικές επιθυμίες και παρέχει έντονη πρωκτική διέγερση σε οποιοδήποτε μέγεθος.

    Γιατί οι πελάτες μας αγαπούν το Crackstuffers Double Butt αγαπούν:

    Οι πελάτες μας λατρεύουν το Crackstuffers Double Butt λόγω της ευελιξίας του και της έντονης διέγερσης που παρέχει. Η σφαιρική δομή του παρέχει μια απίστευτη αίσθηση ότι γεμίζει πλήρως πρωκτικά, ενώ τα διαφορετικά μεγέθη εξασφαλίζουν ότι κάθε άνδρας και γυναίκα μπορεί να βρει το σωστό είδος διέγερσης. Το Crackstuffers Double Buttbutt plug είναι το ιδανικό για όσους αναζητούν μια έντονη και ιδιαίτερα ικανοποιητική πρωκτική εμπειρία.

    Συμβατό με όλα τα κοινά λιπαντικά της MEO:

    Το Crackstuffers Double Butt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά Crackstuffers x MEO™ και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, φιλικό προς το δέρμα υλικό. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών, συμπεριλαμβανομένων των λιπαντικών με βάση το νερό, τη σιλικόνη και των υβριδικών λιπαντικών, όπως το GloryHole της MEO. VERYCLEAN Για τον καθαρισμό συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών. Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη και εξασφαλίζει μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Crackstuffers Double Butt - Αναπνευστικό βύσμα
    • Προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά MEO™ Crackstuffers
    • Υλικό: βινύλιο, χωρίς φθαλικό εστέρα, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Τα ερωτικά παιχνίδια Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βινύλιο που αισθάνεται ωραία στο χέρι και λειτουργεί άριστα με όλα τα λιπαντικά.
    • Ένας δονητής ή βύσμα από τη σειρά Crackstuffers x MEO αντιπροσωπεύει πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια της υψηλότερης ποιότητας.
    • Οι δονητές και τα butt plugs της Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το δέρμα, εύκολα στη φροντίδα υλικά που είναι απόλυτα συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό και τη σιλικόνη, καθώς και με υβριδικά λιπαντικά όπως το GloryHole της MEO.
    • Καθαρισμός: VERYCLEAN Συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών.
    • Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη. Sling Σε συνδυασμό με το μαξιλάρι ASS UP ή το Fuck&Play , οι δονητές Crackstuffers μπορούν να εισαχθούν ιδιαίτερα άνετα και εξαιρετικά βαθιά.
    • Η Crackstuffers είναι μια αγγλική μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή δονητών και άλλων παιχνιδιών πρωκτικού σεξ και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τους μεγάλους, πολύ μεγάλους και ασυνήθιστα διαμορφωμένους δονητές της. Αυτοί οι δονητές έχουν αναπτυχθεί ειδικά για προχωρημένους χρήστες και λάτρεις της έντονης πρωκτικής διέγερσης. Η Crackstuffers είναι περισσότερο γνωστή για τους μεγάλους δονητές της, οι οποίοι είναι συχνά μεγαλύτεροι από τους περισσότερους συμβατικούς δονητές της αγοράς, επιτρέποντας ακραίες και έντονες εμπειρίες. Η Crackstuffers προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών σχεδίων, συχνά ειδικά σχεδιασμένων για πρωκτική διέγερση, συμπεριλαμβανομένων δονητών με ιδιαίτερα έντονες κεφαλές, στενούς άξονες και φαρδιές βάσεις που επιτρέπουν διαφορετικές αισθήσεις. Η Crackstuffers χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το σώμα, με τους δονητές να είναι συνήθως κατασκευασμένοι από σκληρό, χωρίς φθαλικό εστέρα PVC, το οποίο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Η μάρκα συνδέεται στενά με την κοινότητα LGBTQ+ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γκέι σκηνή. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες αυτής της κοινότητας και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα από δονητές που είναι κατάλληλοι τόσο για singles όσο και για ζευγάρια. Όλα τα προϊόντα Crackstuffers κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που εγγυάται υψηλή ποιότητα και αυστηρούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής. Εκτός από τους κλασικούς δονητές, η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει και άλλα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως πρωκτικά βύσματα, διεγέρτες προστάτη και ειδικά προϊόντα για την κοινότητα του fisting. Η Crackstuffers έχει κάνει όνομα με τα ιδιαίτερα, συχνά ακραία προϊόντα της και είναι η μάρκα επιλογής για όσους αναζητούν εξαιρετικές και έντονες πρωκτικές εμπειρίες.
    • Η MEO είναι υπερήφανη που προσφέρει την πλήρη γκάμα των προϊόντων Crackstuffers. Με την πολυετή εμπειρία μας, την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών και τη γρήγορη, διακριτική αποστολή, εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε τους μεγάλους δονητές Crackstuffers γρήγορα και αξιόπιστα. Στη MEO θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετικές και έντονες εμπειρίες - πάντα με την ασφάλεια και την ποιότητα που σας αξίζει.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Το μπλε που όλοι αγαπούν

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Το μπλε που όλοι αγαπούν

    Το Crackstuffers Double Buttbutt plug είναι μια μπάλα σε σχήμα μπάλας που προσφέρει μέγιστη απόλαυση κάθε φορά που εισάγεται και βγαίνει από τον πρωκτό. Με τα τέσσερα διαφορετικά μεγέθη του, εκπληρώνειCrackstuffers Double Butt εκπληρώνει όλες τις πρωκτικές φαντασιώσεις και προσφέρει κάτι για όλους, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: