Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Το με το διογκωμένο βλεφαρίδες

Σε ποιον δεν αρέσει ένα παχουλό, τέλεια διαμορφωμένο πέος Όλοι! Το Crackstuffers Mushroom Headbutt plug είναι εξοπλισμένο με μια τόσο παχιά γλωσσίδα που είναι βέβαιο ότι αυτό θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σας σεξουαλικό παιχνίδι. Με τον υπέροχο σχεδιασμό του, ο οποίος θυμίζει ένα παχύ πέος, τοCrackstuffers Mushroom Head την έντονη διέγερση και το πρωκτικό τέντωμα που ωθεί τον πρωκτό στα όριά του.

Περισσότερες πληροφορίες

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Το με το παχουλό βλεφαρίδες

    Ποιος δεν λατρεύει ένα παχύ, σφριγηλό, τέλεια διαμορφωμένο πέος Όλοι! Το Crackstuffers Mushroom Headbutt plug είναι εξοπλισμένο με μια τόσο παχιά γλωσσίδα που είναι βέβαιο ότι θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σας σεξουαλικό παιχνίδι. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του, ο οποίος θυμίζει παχύ πέος, τοCrackstuffers Mushroom Head έντονη διέγερση και ένα ευχάριστο τέντωμα που ωθεί τον πρωκτό στα όριά του.

    Έντονη διέγερση και ασφαλές κράτημα στον πρωκτό:

    Το Crackstuffers Mushroom Head έχει σχεδιαστεί για να τεντώνει τον πρωκτό στο μέγιστο κατά την εισαγωγή και να προσφέρει έντονη αίσθηση πληρότητας. Butt plug Μόλις ξεπεραστεί ο αρχικός πόνος της διάτασης, το Crackstuffers κάθεται με ασφάλεια και δεν θα γλιστρήσει ξανά. Είναι ιδανικό για το παιχνίδι "Σπρώχνοντάς το έξω και μέσα", όπου σπρώχνετε τοCrackstuffers Mushroom Head μέσα στον πρωκτό και το σπρώχνετε ξανά έξω - μια εμπειρία που θα σας αρέσει!

    Διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη:

    Το Crackstuffers Mushroom Head διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει το ιδανικό για τις ανάγκες του:

    • Μικρό: μήκος 21 cm, διάμετρος 5,5 cm
    • Μεσαίο: μήκος 24 cm, διάμετρος 8 cm
    • Μεγάλο: μήκος 26 cm, διάμετρος 9,5 cm


    Αυτές οι διαστάσεις καθιστούν το Crackstuffers Mushroom Head ένα ευέλικτο butt plug που προσαρμόζεται τέλεια στις διαφορετικές ανάγκες και παρέχει έντονη διέγερση σε κάθε μέγεθος.

    Γιατί οι πελάτες μας αγαπούν το Crackstuffers Mushroom Head αγαπούν:

    Το Crackstuffers Mushroom Head είναι το πιο δημοφιλές butt plug όταν πρόκειται για το ειδικό σχήμα κεφαλής μανιταριού, και για καλό λόγο. Αυτό το σχήμα χαρακτηρίζεται από μια ευρεία, στρογγυλεμένη γλωσσίδα που θυμίζει τη φυσική ανατομία του πέους. Το Crackstuffers Mushroom Head παρέχει έντονη διέγερση κατά την εισαγωγή, καθώς το φαρδύ κεφάλι μανιταριού τεντώνει τον πρωκτό περισσότερο από τα στενότερα butt plugs, γεγονός που δημιουργεί μια εξαιρετικά διεγερτική αίσθηση πληρότητας. Μετά την εισαγωγή, το Crackstuffers Mushroom Head παραμένει με ασφάλεια στον πρωκτό χάρη στο κωνικό του σχήμα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να γλιστρήσει το butt plug ακούσια έξω, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων κινήσεων. Όταν τραβιέται έξω, η φαρδιά κεφαλή μανιταριού παρέχει στοχευμένη διέγερση των πρωκτικών τοιχωμάτων και του σφιγκτήρα, η οποία εντείνει σημαντικά την οργασμική αίσθηση. Αυτό το butt plug είναι επίσης απίστευτα ευπροσάρμοστο και είναι κατάλληλο τόσο για τέντωμα όσο και για στοχευμένη διέγερση, καθιστώντας το ένα απαραίτητο σεξουαλικό παιχνίδι για τους λάτρεις του έντονου πρωκτικού παιχνιδιού.

    Συμβατό με όλα τα κοινά λιπαντικά της MEO:

    Το Crackstuffers Mushroom Head είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά Crackstuffers x MEO™ και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, φιλικό προς το δέρμα υλικό. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών, συμπεριλαμβανομένων των λιπαντικών με βάση το νερό, τη σιλικόνη και των υβριδικών λιπαντικών, όπως το GloryHole της MEO. VERYCLEAN Για τον καθαρισμό συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών. Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη και εξασφαλίζει μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Αναπνευστικό βύσμα
    • Προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά MEO™ Crackstuffers
    • Υλικό: βινύλιο, χωρίς φθαλικό εστέρα, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Τα ερωτικά παιχνίδια Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βινύλιο που αισθάνεται καλά στο χέρι και λειτουργεί άριστα με όλα τα λιπαντικά.
    • Ένας δονητής ή ένα βύσμα από τη σειρά Crackstuffers x MEO αντιπροσωπεύει πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια της υψηλότερης ποιότητας.
    • Οι δονητές και τα butt plugs της Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το δέρμα, εύκολα στη φροντίδα υλικά που είναι απόλυτα συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό και τη σιλικόνη, καθώς και με υβριδικά λιπαντικά όπως το GloryHole της MEO.
    • Καθαρισμός: VERYCLEAN Συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών.
    • Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη. Sling Σε συνδυασμό με το μαξιλάρι ASS UP ή το Fuck&Play , οι δονητές Crackstuffers μπορούν να εισαχθούν ιδιαίτερα άνετα και εξαιρετικά βαθιά.
    • Η Crackstuffers είναι μια αγγλική μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή δονητών και άλλων παιχνιδιών πρωκτικού σεξ και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τους μεγάλους, πολύ μεγάλους και ασυνήθιστα διαμορφωμένους δονητές της. Αυτοί οι δονητές έχουν αναπτυχθεί ειδικά για προχωρημένους χρήστες και λάτρεις της έντονης πρωκτικής διέγερσης. Η Crackstuffers είναι περισσότερο γνωστή για τους μεγάλους δονητές της, οι οποίοι είναι συχνά μεγαλύτεροι από τους περισσότερους συμβατικούς δονητές της αγοράς, επιτρέποντας ακραίες και έντονες εμπειρίες. Η Crackstuffers προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών σχεδίων, συχνά ειδικά σχεδιασμένων για πρωκτική διέγερση, συμπεριλαμβανομένων δονητών με ιδιαίτερα έντονες κεφαλές, στενούς άξονες και φαρδιές βάσεις που επιτρέπουν διαφορετικές αισθήσεις. Η Crackstuffers χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το σώμα, με τους δονητές να είναι συνήθως κατασκευασμένοι από σκληρό, χωρίς φθαλικό εστέρα PVC, το οποίο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Η μάρκα συνδέεται στενά με την κοινότητα LGBTQ+ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γκέι σκηνή. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες αυτής της κοινότητας και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δονητών που είναι κατάλληλοι τόσο για singles όσο και για ζευγάρια. Όλα τα προϊόντα Crackstuffers κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που εγγυάται υψηλή ποιότητα και αυστηρούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής. Εκτός από τους κλασικούς δονητές, η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει και άλλα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως πρωκτικά βύσματα, διεγέρτες προστάτη και ειδικά προϊόντα για την κοινότητα του fisting. Η Crackstuffers έχει κάνει όνομα με τα ιδιαίτερα, συχνά ακραία προϊόντα της και είναι η μάρκα επιλογής για όσους αναζητούν εξαιρετικές και έντονες πρωκτικές εμπειρίες.
    • Η MEO είναι υπερήφανη που προσφέρει την πλήρη γκάμα των προϊόντων Crackstuffers. Με την πολυετή εμπειρία μας, την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών και τη γρήγορη, διακριτική αποστολή, εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε τους μεγάλους δονητές Crackstuffers γρήγορα και αξιόπιστα. Στη MEO θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετικές και έντονες εμπειρίες - πάντα με την ασφάλεια και την ποιότητα που σας αξίζει.



     

    Crackstuffers Dildos

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Αξιολόγηση 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Αξιολόγηση 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Αξιολόγηση 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Το με το διογκωμένο βλεφαρίδες

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Το με το διογκωμένο βλεφαρίδες

          Σε ποιον δεν αρέσει ένα παχουλό, τέλεια διαμορφωμένο πέος Όλοι! Το Crackstuffers Mushroom Headbutt plug είναι εξοπλισμένο με μια τόσο παχιά γλωσσίδα που είναι βέβαιο ότι αυτό θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σας σεξουαλικό παιχνίδι. Με τον υπέροχο σχεδιασμό του, ο οποίος θυμίζει ένα παχύ πέος, τοCrackstuffers Mushroom Head την έντονη διέγερση και το πρωκτικό τέντωμα που ωθεί τον πρωκτό στα όριά του.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: