Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Missile - Δονητής με αυλακώσεις για πρωκτικό τέντωμα

Αυτός ο μοναδικός δονητής από την Crackstuffers έχει αναπτυχθεί ειδικά για μέγιστη διέγερση και διάταση του πρωκτού. Οι κυματιστές αυλακώσεις κατά μήκος του δονητή Crackstuffers Missile διεγείρουν τη ροζέτα και τον πρωκτικό σωλήνα με κάθε εισαγωγή και απόσυρση με τρόπο που υπόσχεται καθαρή έκσταση, ενώ τεντώνει τον πρωκτό στο μέγιστο.

Περισσότερες πληροφορίες

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Crackstuffers Missile - Δονητής με αυλακώσεις για πρωκτικό τέντωμα:

    Το Crackstuffers Missile είναι ο τέλειος δονητής για να τεντώσετε τον πρωκτό μόνιμα και με σαφώς ορατά αποτελέσματα. Αυτός ο μοναδικός δονητής από την Crackstuffers έχει αναπτυχθεί ειδικά για μέγιστη διέγερση και διάταση του πρωκτού. Οι κυματιστές αυλακώσεις κατά μήκος του δονητή Crackstuffers Missile διεγείρουν τη ροζέτα και τον πρωκτικό σωλήνα με κάθε εισαγωγή και απόσυρση με τρόπο που υπόσχεται καθαρή έκσταση, ενώ τεντώνει τον πρωκτό στο μέγιστο.

    Τέλεια πρωκτική διέγερση με κάθε χρήση:

    Το Crackstuffers Missile αναπτύχθηκε για να πάει την πρωκτική απόλαυση στο επόμενο επίπεδο. Απλά εισάγετε και απολαύστε αργά - οι αυλακώσεις κατά μήκος του δονητή Crackstuffer παρέχουν έντονη διέγερση με κάθε εισαγωγή και απόσυρση. Το εξελιγμένο σχήμα και τα διαβαθμισμένα μεγέθη καθιστούν δυνατή τη σταδιακή αύξηση της πρωκτικής διάτασης μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Διαφορετικά μεγέθη για κάθε απαίτηση:

    Το Crackstuffers Missile διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει το ιδανικό για τις ανάγκες του:

    • Μικρό: 28 cm μήκος, 6,5 cm διάμετρος
    • Μεσαίο: μήκος 29 cm, διάμετρος 7,5 cm
    • Μεγάλο: μήκος 32 cm, διάμετρος 8 cm
    • X-large: 33 cm μήκος, 9 cm διάμετρος


    Αυτές οι διαστάσεις καθιστούν το Crackstuffers Missile ένα ευέλικτο butt plug που προσαρμόζεται τέλεια στις διαφορετικές ανάγκες και παρέχει έντονη διέγερση σε κάθε μέγεθος.

    Γιατί οι πελάτες μας αγαπούν το Crackstuffers Missile αγαπούν:

    Οι πελάτες μας λατρεύουν το Crackstuffers Missile για την έντονη διέγερση και τα ορατά αποτελέσματα που επιτυγχάνει κατά την πρωκτική διάταση. Οι μοναδικές αυλακώσεις κατά μήκος του άξονα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν μέγιστο μασάζ στα πρωκτικά τοιχώματα με κάθε εισαγωγή και απόσυρση. Αυτές οι αυλακώσεις παρέχουν βαθύ μασάζ στον πρωκτικό σωλήνα, καθιστώντας κάθε χρήση μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον, το Crackstuffers Missile είναι κατασκευασμένο από υλικό που έχει την τέλεια σκληρότητα - αρκετά σταθερό ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό τέντωμα, αλλά και αρκετά εύκαμπτο ώστε να διεγείρει όλες τις ευαίσθητες περιοχές βαθιά μέσα στο σώμα. Αυτός ο συνδυασμός δομής και υλικού καθιστά το Crackstuffers Missile τον ιδανικό δονητή για όποιον θέλει να διευρύνει τα πρωκτικά του όρια, βιώνοντας παράλληλα έντονη και βαθιά διέγερση.

    Συμβατό με όλα τα κοινά λιπαντικά της MEO:

    The Crackstuffers Crackstuffers Missile είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά Crackstuffers x MEO™ και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, φιλικό προς το δέρμα υλικό. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών, συμπεριλαμβανομένων των λιπαντικών με βάση το νερό, τη σιλικόνη και των υβριδικών λιπαντικών, όπως το GloryHole της MEO. VERYCLEAN Για τον καθαρισμό συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών. Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη και εξασφαλίζει μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Δονητής με αυλακώσεις
    • Προϊόν υψηλής ποιότητας από τη σειρά Crackstuffers της MEO™.
    • Υλικό: βινύλιο, χωρίς φθαλικό εστέρα, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Τα ερωτικά παιχνίδια Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βινύλιο που αισθάνεται ωραία στο χέρι και λειτουργεί άριστα με όλα τα λιπαντικά.
    • Ένας δονητής ή ένα βύσμα από το Crackstuffers x MEO αντιπροσωπεύει πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια της υψηλότερης ποιότητας.
    • Οι δονητές και τα butt plugs της Crackstuffers είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το δέρμα, εύκολα στη φροντίδα υλικά που είναι απόλυτα συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό και τη σιλικόνη, καθώς και με υβριδικά λιπαντικά όπως το GloryHole της MEO.
    • Καθαρισμός: VERYCLEAN Συνιστάται ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών.
    • Το σπρέι Extremeo κάνει την εισαγωγή ακόμα πιο εύκολη. Sling Σε συνδυασμό με το μαξιλάρι ASS UP ή το Fuck&Play , οι δονητές Crackstuffers μπορούν να εισαχθούν ιδιαίτερα άνετα και εξαιρετικά βαθιά.
    • Η Crackstuffers είναι μια αγγλική μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή δονητών και άλλων παιχνιδιών πρωκτικού σεξ και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τους μεγάλους, πολύ μεγάλους και ασυνήθιστα διαμορφωμένους δονητές της. Αυτοί οι δονητές έχουν αναπτυχθεί ειδικά για προχωρημένους χρήστες και λάτρεις της έντονης πρωκτικής διέγερσης. Η Crackstuffers είναι περισσότερο γνωστή για τους μεγάλους δονητές της, οι οποίοι είναι συχνά μεγαλύτεροι από τους περισσότερους συμβατικούς δονητές της αγοράς, επιτρέποντας ακραίες και έντονες εμπειρίες. Η Crackstuffers προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικά σχέδια, συχνά ειδικά δημιουργημένα για πρωκτική διέγερση, συμπεριλαμβανομένων δονητών με πολύ έντονες κεφαλές, στενούς άξονες και φαρδιές βάσεις που επιτρέπουν διαφορετικές αισθήσεις. Η Crackstuffers χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το σώμα υλικά, με τους δονητές να είναι συνήθως κατασκευασμένοι από σκληρό, χωρίς φθαλικό εστέρα PVC, το οποίο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Η μάρκα συνδέεται στενά με την κοινότητα LGBTQ+ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γκέι σκηνή. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες αυτής της κοινότητας και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δονητών που είναι κατάλληλοι τόσο για singles όσο και για ζευγάρια. Όλα τα προϊόντα Crackstuffers κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που εγγυάται υψηλή ποιότητα και αυστηρούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής. Εκτός από τους κλασικούς δονητές, η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει και άλλα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως πρωκτικά βύσματα, διεγέρτες προστάτη και ειδικά προϊόντα για την κοινότητα του fisting. Η Crackstuffers έχει κάνει όνομα με τα ιδιαίτερα, συχνά ακραία προϊόντα της και είναι η μάρκα επιλογής για όσους αναζητούν εξαιρετικές και έντονες πρωκτικές εμπειρίες.
    • Η MEO είναι υπερήφανη που προσφέρει την πλήρη γκάμα των προϊόντων Crackstuffers. Με την πολυετή εμπειρία μας, την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών και τη γρήγορη, διακριτική αποστολή, εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε τους μεγάλους δονητές Crackstuffers γρήγορα και αξιόπιστα. Στη MEO θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετικές και έντονες εμπειρίες - πάντα με την ασφάλεια και την ποιότητα που σας αξίζει.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Αξιολόγηση 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Crackstuffers Missile - Δονητής με αυλακώσεις για πρωκτικό τέντωμα

      Crackstuffers Missile - Δονητής με αυλακώσεις για πρωκτικό τέντωμα

      Αυτός ο μοναδικός δονητής από την Crackstuffers έχει αναπτυχθεί ειδικά για μέγιστη διέγερση και διάταση του πρωκτού. Οι κυματιστές αυλακώσεις κατά μήκος του δονητή Crackstuffers Missile διεγείρουν τη ροζέτα και τον πρωκτικό σωλήνα με κάθε εισαγωγή και απόσυρση με τρόπο που υπόσχεται καθαρή έκσταση, ενώ τεντώνει τον πρωκτό στο μέγιστο.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: