Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Derrick - butt plug Το τόσο μεγάλο όσο η γροθιά ενός άνδρα

Crackstuffers Derrick butt plug Είναι ό,τι πρέπει για όποιον έχει ήδη εμπειρία στο fisting και αναζητά την απόλυτη απόλαυση. Με εντυπωσιακή διάμετρο 8 cm και μήκος 19 cm, αυτό το butt plug από τη νέα σειρά σιλικόνης υψηλής ποιότητας της Crackstuffers προσφέρει ακόμα και στους πιο έμπειρους πελάτες μας μια έντονη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

2265/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μια γροθιά στον πρωκτό δεν αποτελεί πλέον πρόκληση...

    Crackstuffers Derrick butt plug Το είναι ό,τι πρέπει για όποιον έχει ήδη εμπειρία στο fisting και αναζητά την απόλυτη απόλαυση. Με εντυπωσιακή διάμετρο 8 cm και μήκος 19 cm, αυτό το butt plug από τη νέα σειρά premium σιλικόνης της Crackstuffers προσφέρει ακόμα και στους πιο έμπειρους πελάτες μας μια έντονη εμπειρία. Butt plug Παρά το μέγεθός του, το Derrick εισάγεται εύκολα χάρη στο μαλακό και εύκαμπτο υλικό σιλικόνης και προσφέρει μια ευχάριστη και ικανοποιητική αίσθηση βαθιά στον πρωκτό.

    Διαστάσεις που εντυπωσιάζουν:

    • Μήκος: 19 cm
    • Διάμετρος: 8 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 16 cm


    butt plug Τι κάνει το Derrick από την Crackstuffers τόσο ξεχωριστό

    Butt plug Το Derrick από την Crackstuffers είναι το τέλειο butt plug για όποιον αναζητά μια έντονη, ικανοποιητική εμπειρία και είναι ήδη συνηθισμένος σε ακραίες πρωκτικές διατάσεις. Με εντυπωσιακή διάμετρο 8 cm και μήκος 19 cm, αυτό το butt plug είναι μια πραγματική πρόκληση - ιδανικό για όσους από εσάς έχετε ήδη κατακτήσει μια ολόκληρη γροθιά και θέλετε να απολαύσετε την αίσθηση της μέγιστης διείσδυσης. Butt plug Το Derrick είναι ένα μεγάλο από τη νέα σειρά σιλικόνης υψηλής ποιότητας της Crackstuffers και συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα με εξελιγμένο σχεδιασμό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για προχωρημένους χρήστες. Το βύσμα Derrick από την Crackstuffers προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση πληρότητας που δεν έχει προηγούμενο. Butt plug Η πολύ ειδική υφή της σιλικόνης καθιστά εύκολη την εισαγωγή του, ενώ το μεγάλο, παχουλό σχήμα του εξασφαλίζει ότι παραμένει με ασφάλεια στον πρωκτό και προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση πληρότητας.

    Ιδανικό για έμπειρους χρήστες:

    Butt plug Αυτό είναι για όσους αναζητούν την απόλυτη αίσθηση τεντώματος και πληρότητας. Το μέγεθος και το σχήμα του το καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή butt plugs της σειράς Crackstuffers, ειδικά μεταξύ των έμπειρων πελατών μας που αναζητούν νέες προκλήσεις. Butt plug Το Derrick είναι ιδανικό για να τεντώσει τον πρωκτό στο μέγιστο και να τον προετοιμάσει για ακόμα πιο έντονες εμπειρίες.

    Crackstuffers - απλά περισσότερο συναίσθημα!

    Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μην ξεπερνάτε τα πρωκτικά σας όρια - χάρη στα Crackstuffers και τη MEO. Εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις, τα premium προϊόντα σιλικόνης μας προσφέρουν επίσης ανθεκτικότητα και ποιότητα που κάνουν το πρωκτικό σεξ κάτι πολύ ιδιαίτερο.

    Τέλειο υλικό για απαράμιλλη απόλαυση:

    Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα των νέων προϊόντων Crackstuffers από premium σιλικόνη είναι η μαλακή, φιλική προς το δέρμα υφή τους, η οποία προσφέρει ευχάριστη αλλά και έντονη διέγερση. Οι υψηλής ποιότητας δονητές και βύσματα Crackstuffers από χειροποίητη, σκληρυμένη με πλατίνα σιλικόνη δεν προσφέρουν μόνο εντυπωσιακή ελαστικότητα, αλλά και απαράμιλλη αντοχή. Τα προϊόντα Crackstuffers είναι ελαφρώς ακριβότερα από τα συμβατικά βιομηχανικά προϊόντα μαζικής παραγωγής, επειδή είναι επιμελώς κατασκευασμένα στο χέρι από υψηλής ποιότητας, σκληρυμένη με πλατίνα σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Αυτό το ασφαλές για τρόφιμα υλικό προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, ευελιξία και ανθεκτικότητα, η οποία συχνά λείπει από τα βιομηχανικά παραγόμενα προϊόντα. Κάθε μεμονωμένο προϊόν δοκιμάζεται και επεξεργάζεται προσεκτικά για να εγγυηθεί την υψηλότερη ποιότητα και μια απαράμιλλη εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό προϊόν που δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ποιότητά του, αλλά και με τη μακροζωία του.

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό ή υβριδικά λιπαντικά:

    Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται μόνο λιπαντικά με βάση το νερό ή το υβριδικό μας λιπαντικό για τα προϊόντα σιλικόνης Crackstuffers Glory Hole θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορούν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό σιλικόνης. Τα λιπαντικά μας με βάση το νερό FuckBuddy και Glory Hole με πανθενόλη και laureth-9 παρέχουν εξαιρετική λίπανση και φροντίδα χωρίς να καταστρέφουν το υλικό.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Αξιολόγηση 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Crackstuffers Derrick - butt plug Το τόσο μεγάλο όσο η γροθιά ενός άνδρα

      Crackstuffers Derrick - butt plug Το τόσο μεγάλο όσο η γροθιά ενός άνδρα

      Crackstuffers Derrick butt plug Είναι ό,τι πρέπει για όποιον έχει ήδη εμπειρία στο fisting και αναζητά την απόλυτη απόλαυση. Με εντυπωσιακή διάμετρο 8 cm και μήκος 19 cm, αυτό το butt plug από τη νέα σειρά σιλικόνης υψηλής ποιότητας της Crackstuffers προσφέρει ακόμα και στους πιο έμπειρους πελάτες μας μια έντονη εμπειρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: