Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Felipe - Ο παχύς δονητής που όλοι θέλουν

Η MEO ξέρει τι θέλετε! Ο παχύς δονητής Felipe από το Crackstuffers είναι το πέος τέρας που όλοι θέλουμε. Με εντυπωσιακό μήκος 24 cm και διάμετρο 7 cm, αυτός ο δονητής είναι χοντρός και πάντα έτοιμος να σας ωθήσει στα πρωκτικά σας όρια.

Περισσότερες πληροφορίες

2269/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Crackstuffers Felipe - Ο παχύς δονητής που όλοι θέλουν

    Η MEO ξέρει τι θέλετε! Ο παχύς δονητής Felipe από το Crackstuffers είναι το πέος τέρας που όλοι θέλουμε. Με εντυπωσιακό μήκος 24 cm και διάμετρο 7 cm, αυτός ο δονητής είναι χοντρός και πάντα έτοιμος να σας ωθήσει στα πρωκτικά σας όρια. Η διογκωμένη γλωσσίδα του και οι έντονες φλέβες του παρέχουν έντονη διέγερση που θα σας τρελάνει με κάθε πρωκτική είσοδο και έξοδο.

    Καθρέφτης, καθρέφτης στον τοίχο - ο Felipe είναι ο πιο καυτός δονητής σε ολόκληρη τη χώρα!

    Φανταστείτε πόσο καυτό είναι να χρησιμοποιείτε αυτόν τον πρωκτικό δονητή μπροστά ή πάνω σε έναν καθρέφτη. Κάθε ίντσα του Felipe καταπίνεται ορατά πρωκτικά καθώς διεισδύει όλο και πιο βαθιά στον πρωκτικό σωλήνα. Η οπτική εμπειρία είναι εξίσου συναρπαστική με τη σωματική - παρακολουθήστε τον Felipe να σας γεμίζει πλήρως πρωκτικά και να ικανοποιεί την επιθυμία σας για έντονη διείσδυση.

    Διαστάσεις που πείθουν:

    • Μήκος: 24 cm
    • Διάμετρος: 7 cm
    • Μήκος εισόδου: 21,5 cm


    Γιατί ο Felipe είναι ο δονητής που όλοι θέλουν:

    Ο Felipe από το Crackstuffers είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό δονητή - είναι η επιτομή του τέλειου τερατώδους πούτσου. Με το διογκωμένο βλεφαρίδες του και τις έντονες φλέβες που κάνουν κάθε χρήση του μια εμπειρία, αυτός ο δονητής θα γίνει γρήγορα το νέο αγαπημένο σας σεξουαλικό παιχνίδι. Απλά λιπάνετε με Glory Hole Λιπαντικό και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει. Χάρη στην επίπεδη βάση του, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον δονητή Felipe από την Crackstuffers χωρίς χέρια και να αφεθείτε σε όλη σας την απόλαυση.

    Crackstuffers - απλά περισσότερη αίσθηση!

    Με την Crackstuffers και τη MEO, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μην εξερευνήσετε τα πρωκτικά σας όρια. Τα premium προϊόντα σιλικόνης μας δεν προσφέρουν μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και ανθεκτικότητα και ποιότητα που κάνουν το πρωκτικό σεξ κάτι ξεχωριστό.

    Τέλειο υλικό για απαράμιλλη απόλαυση:

    Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα των νέων προϊόντων Crackstuffers από premium σιλικόνη είναι η φιλική προς το δέρμα, απαλή υφή τους, η οποία προσφέρει ευχάριστη αλλά και έντονη διέγερση. Οι υψηλής ποιότητας δονητές και βύσματα Crackstuffers από χειροποίητη, σκληρυμένη με πλατίνα σιλικόνη δεν προσφέρουν μόνο εντυπωσιακή ευελιξία, αλλά και μοναδική ανθεκτικότητα, η οποία τους χαρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι ελαφρώς ακριβότερα από τα συμβατικά βιομηχανικά προϊόντα μαζικής παραγωγής, επειδή είναι επιμελώς κατασκευασμένα στο χέρι από υψηλής ποιότητας, σκληρυμένη με πλατίνα premium σιλικόνη. Αυτό το ασφαλές για τρόφιμα υλικό προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, ευελιξία και ανθεκτικότητα, η οποία συχνά λείπει από τα βιομηχανικά παραγόμενα προϊόντα. Κάθε μεμονωμένο προϊόν δοκιμάζεται και επεξεργάζεται προσεκτικά για να εγγυηθεί την υψηλότερη ποιότητα και μια απαράμιλλη εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό προϊόν που δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ποιότητά του, αλλά και με τη μακροζωία του.

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό ή υβριδικά λιπαντικά:

    Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται μόνο λιπαντικά με βάση το νερό ή το υβριδικό μας λιπαντικό για αυτά τα προϊόντα Crackstuffers Glory Hole χρησιμοποιούνται. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορούν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό σιλικόνης. Τα λιπαντικά μας με βάση το νερό FuckBuddy και Glory Hole με πανθενόλη και laureth-9 παρέχουν εξαιρετική λίπανση και φροντίδα χωρίς να καταστρέφουν το υλικό.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    Crackstuffers Dildos

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Αξιολόγηση 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Αξιολόγηση 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Crackstuffers Felipe - Ο παχύς δονητής που όλοι θέλουν

        Crackstuffers Felipe - Ο παχύς δονητής που όλοι θέλουν

        Η MEO ξέρει τι θέλετε! Ο παχύς δονητής Felipe από το Crackstuffers είναι το πέος τέρας που όλοι θέλουμε. Με εντυπωσιακό μήκος 24 cm και διάμετρο 7 cm, αυτός ο δονητής είναι χοντρός και πάντα έτοιμος να σας ωθήσει στα πρωκτικά σας όρια.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: