Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Crackstuffers

Ενημερωτικό δελτίο

Crackstuffers Slade - Πρωκτικός δονητής από σιλικόνη υψηλής ποιότητας

Crackstuffers Slade Με μήκος 24 cm, είναι ο κατάλληλος πρωκτικός δονητής για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό μεγέθους και ρεαλιστικού σχεδιασμού. Crackstuffers Slade Μεγαλύτερος από τον δημοφιλή μας δονητή Sam, αλλά όχι τόσο μεγάλος όσο ο πανίσχυρος Sven, ο προσφέρει ακριβώς το σωστό πάχος και μήκος για μια έντονη αλλά ελεγχόμενη πρωκτική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

2279/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Crackstuffers Slade Με μήκος 24 cm, είναι ο κατάλληλος πρωκτικός δονητής για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό μεγέθους και ρεαλιστικού σχεδιασμού. Crackstuffers Slade Μεγαλύτερος από τον δημοφιλή μας δονητή Sam, αλλά όχι τόσο μεγάλος όσο ο πανίσχυρος Sven, ο προσφέρει ακριβώς το σωστό πάχος και μήκος για μια έντονη αλλά ελεγχόμενη πρωκτική εμπειρία. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας premium σιλικόνη, αυτός ο δονητής Crackstuffers συνδυάζει το ρεαλιστικό σχήμα ενός μεγάλου πέους, μια παχιά βάλανο και μια έντονη ακροποσθία, καθιστώντας τον ένα πραγματικό highlight ανάμεσα στους δονητές Crackstuffers.

    Διαστάσεις που εμπνέουν:

    • Μήκος: 24 cm
    • Διάμετρος: 6,8 cm
    • Μήκος που μπορεί να εισαχθεί: 20 cm
    • Περιφέρεια: περίπου 21,4 cm


    Crackstuffers Slade Γιατί ο δονητής είναι τόσο δημοφιλής

    Το Crackstuffers αντιπροσωπεύει την εξαιρετική ποιότητα και την απαράμιλλη αίσθηση. Crackstuffers Slade Ο δονητής αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια πιο ρεαλιστική και έντονη εμπειρία. Crackstuffers Slade Με τον λεπτομερή σχεδιασμό του, που περιλαμβάνει έντονη ακροποσθία και παχύ, ρεαλιστικό κεφάλι, ο παρέχει ικανοποιητική και ολοκληρωμένη πρωκτική διέγερση. Η μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη υψηλής ποιότητας καθιστά κάθε ίντσα αυτού του δονητή Crackstuffers έντονα αισθητή και παρέχει μια ολοκληρωμένη αίσθηση ικανοποίησης.

    Crackstuffers - απλά περισσότερη αίσθηση!

    Με την Crackstuffers και την MEO, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μην εξερευνήσετε τα πρωκτικά σας όρια. Τα premium προϊόντα σιλικόνης μας δεν προσφέρουν μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και ανθεκτικότητα και ποιότητα που κάνουν το πρωκτικό σεξ κάτι ξεχωριστό.

    Τέλειο υλικό για απαράμιλλη απόλαυση:

    Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα των νέων προϊόντων Crackstuffers από premium σιλικόνη είναι η φιλική προς το δέρμα, απαλή υφή τους, η οποία προσφέρει ευχάριστη αλλά και έντονη διέγερση. Οι υψηλής ποιότητας δονητές και βύσματα Crackstuffers από χειροποίητη, σκληρυμένη με πλατίνα σιλικόνη δεν προσφέρουν μόνο εντυπωσιακή ευελιξία, αλλά και μοναδική ανθεκτικότητα, η οποία τους χαρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι ελαφρώς ακριβότερα από τα συμβατικά βιομηχανικά προϊόντα μαζικής παραγωγής, επειδή είναι επιμελώς κατασκευασμένα στο χέρι από υψηλής ποιότητας, σκληρυμένη με πλατίνα premium σιλικόνη. Αυτό το ασφαλές για τρόφιμα υλικό προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, ευελιξία και ανθεκτικότητα, η οποία συχνά λείπει από τα βιομηχανικά παραγόμενα προϊόντα. Κάθε μεμονωμένο προϊόν δοκιμάζεται και επεξεργάζεται προσεκτικά για να εγγυηθεί την υψηλότερη ποιότητα και μια απαράμιλλη εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό προϊόν που δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ποιότητά του, αλλά και με τη μακροζωία του.

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό ή υβριδικά λιπαντικά.

    Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται μόνο λιπαντικά με βάση το νερό ή το υβριδικό μας λιπαντικό για αυτά τα προϊόντα Crackstuffers Glory Hole χρησιμοποιούνται. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορούν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό σιλικόνης. Τα λιπαντικά μας με βάση το νερό FuckBuddy και Glory Hole με πανθενόλη και laureth-9 παρέχουν εξαιρετική λίπανση και φροντίδα χωρίς να καταστρέφουν το υλικό.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Crackstuffers Slade - Dildo κατασκευασμένος από σιλικόνη υψηλής ποιότητας
    • Προϊόν από τη σειρά MEO™ Crackstuffers κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας.
    • Υλικό: Χειροποίητη, σκληρυμένη με πλατίνα σιλικόνη υψηλής ποιότητας, ασφαλής για τρόφιμα, χωρίς φθαλικό εστέρα και φιλική προς το δέρμα.
    • Οι δονητές Crackstuffers είναι κατασκευασμένοι από εξαιρετικά μαλακή, ασφαλή για το σώμα σιλικόνη που προσφέρει φανταστική αίσθηση και εναρμονίζεται τέλεια με λιπαντικά με βάση το νερό και υβριδικά λιπαντικά.
    • Ένας δονητής ή ένα butt plug από την Crackstuffers x MEO αντιπροσωπεύει πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας, που χαρακτηρίζονται από εργονομία, ανθεκτικότητα και ασφαλή χρήση.
    • VERYCLEANΚαθαρισμός Συνιστούμε τον καθαρισμό με ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών . Για πρόσθετη υγιεινή και φροντίδα μετά τον καθαρισμό, το σπρέι Extremeo Spray είναι η τέλεια προσθήκη.
    • Πιθανοί συνδυασμοί: Sling Σε συνδυασμό με το μαξιλάρι ASS UP ή το Fuck&Play , οι δονητές Crackstuffers μπορούν να εισαχθούν ιδιαίτερα άνετα και εξαιρετικά βαθιά.
    • Σχετικά με την Crackstuffers: Η Crackstuffers είναι μια αγγλική μάρκα που ειδικεύεται στην κατασκευή δονητών και άλλων παιχνιδιών πρωκτικού σεξ και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τους μεγάλους, πολύ μεγάλους και ασυνήθιστα διαμορφωμένους δονητές της. Αυτοί οι δονητές έχουν αναπτυχθεί ειδικά για προχωρημένους χρήστες και λάτρεις της έντονης πρωκτικής διέγερσης. Η Crackstuffers είναι περισσότερο γνωστή για τους μεγάλους δονητές της, οι οποίοι είναι συχνά μεγαλύτεροι από τους περισσότερους συμβατικούς δονητές της αγοράς, επιτρέποντας ακραίες και έντονες εμπειρίες. Η Crackstuffers προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών σχεδίων, συχνά ειδικά σχεδιασμένων για πρωκτική διέγερση, συμπεριλαμβανομένων δονητών με ιδιαίτερα έντονες κεφαλές, στενούς άξονες και φαρδιές βάσεις που επιτρέπουν διαφορετικές αισθήσεις.
    • Υλικά: Η Crackstuffers χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το σώμα, με τους δονητές να είναι συνήθως κατασκευασμένοι από βινύλιο χωρίς φθαλικό εστέρα ή από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Η μάρκα συνδέεται στενά με την κοινότητα LGBTQ+ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γκέι σκηνή. Τα προϊόντα της Crackstuffers είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες αυτής της κοινότητας και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δονητών που είναι κατάλληλοι τόσο για singles όσο και για ζευγάρια. Όλα τα προϊόντα Crackstuffers κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που εγγυάται υψηλή ποιότητα και αυστηρούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής. Εκτός από τους κλασικούς δονητές, η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει και άλλα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως πρωκτικά βύσματα, διεγέρτες προστάτη και ειδικά προϊόντα για την κοινότητα του fisting. Η Crackstuffers έχει κάνει όνομα με τα ιδιαίτερα, συχνά ακραία προϊόντα της και είναι η μάρκα επιλογής για όσους αναζητούν εξαιρετικές και έντονες πρωκτικές εμπειρίες.
    • Η MEO είναι υπερήφανη που προσφέρει την πλήρη γκάμα των προϊόντων Crackstuffers. Με την πολυετή εμπειρία μας, την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών και τη γρήγορη, διακριτική αποστολή, εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε τους μεγάλους δονητές Crackstuffers γρήγορα και αξιόπιστα. Στη MEO θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετικές και έντονες εμπειρίες - πάντα με την ασφάλεια και την ποιότητα που σας αξίζει.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Its super sexy.

    For when you want to ride something fat and long, ride it hard! I love foreskin and big heads, and the reality on this is amazing, its super sexy.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Crackstuffers Slade - Πρωκτικός δονητής από σιλικόνη υψηλής ποιότητας

      Crackstuffers Slade - Πρωκτικός δονητής από σιλικόνη υψηλής ποιότητας

      Crackstuffers Slade Με μήκος 24 cm, είναι ο κατάλληλος πρωκτικός δονητής για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό μεγέθους και ρεαλιστικού σχεδιασμού. Crackstuffers Slade Μεγαλύτερος από τον δημοφιλή μας δονητή Sam, αλλά όχι τόσο μεγάλος όσο ο πανίσχυρος Sven, ο προσφέρει ακριβώς το σωστό πάχος και μήκος για μια έντονη αλλά ελεγχόμενη πρωκτική εμπειρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: