Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

E-Stim Systems

Ενημερωτικό δελτίο

Ηλεκτρόδιο Tripple™ (μεγάλο) από E-Stim Systems

Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Tripple™ αναπτύχθηκε για προχωρημένους χρήστες που προτιμούν βαθύτερη και πιο ολοκληρωμένη ηλεκτροδιέγερση. Η μεγαλύτερη επιφάνειά του παρέχει πιο έντονες αισθήσεις και ευρύτερη κατανομή των ηλεκτρικών παλμών. Ιδανικό για όσους θέλουν ισχυρή ηλεκτροδιέγερση που κόβει την ανάσα.

Περισσότερες πληροφορίες

3938/00

199,99 €


-10%

179,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

Χρόνος παράδοσης περίπου 14 ημέρες

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Tripple™ αναπτύχθηκε για προχωρημένους χρήστες που προτιμούν βαθύτερη και πιο ολοκληρωμένη ηλεκτροδιέγερση. Η μεγαλύτερη επιφάνειά του παρέχει πιο έντονες αισθήσεις και ευρύτερη κατανομή των ηλεκτρικών παλμών. Ιδανικό για όσους θέλουν ισχυρή ηλεκτροδιέγερση που κόβει την ανάσα.

    Το ηλεκτρόδιο Tripple™ είναι κάτι πολύ ξεχωριστό!

    Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός καθιστά αυτό το ηλεκτρόδιο μία από τις πιο καινοτόμες μεθόδους πρωκτικού και κολπικού ηλεκτροδιεγέρτη. Με 20 χρόνια εμπειρίας, πολλές δοκιμές και ζωηρή φαντασία E-Stim Systems

    έχει αναπτύξει ένα ηλεκτρόδιο που είναι σίγουρα διαφορετικό και ανεβάζει την ηλεκτροδιέγερση σε ένα νέο επίπεδο. Αν τα παραδοσιακά ηλεκτρόδια BiPolar με τις δύο επαφές τους σας προσφέρουν τόση ευχαρίστηση, φανταστείτε τι θα συμβεί όταν σας προσφέρουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Ο νέος σχεδιασμός του ηλεκτροδίου Tripple™ διαφέρει σημαντικά από τα κλασικά μας ηλεκτρόδια:

    Το ηλεκτρόδιο έχει παχύτερο λαιμό για καλύτερο κράτημα στον πρωκτό ή τον κόλπο, ενώ έχει διατηρηθεί το αποκλειστικό σατινέ φινίρισμα. Το ηλεκτρόδιο Tripple™ διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να βρει το ιδανικό μέγεθος. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, υπάρχει το μέγεθος που σας ταιριάζει, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

    Πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση:

    Η πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση προσφέρει ένα μοναδικό και έντονο είδος διέγερσης που ξεπερνά τις συμβατικές μεθόδους. Οι στοχευμένοι ηλεκτρικοί παλμοί διεγείρουν απευθείας τις νευρικές απολήξεις σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές, με αποτέλεσμα βαθιές, κυματοειδείς αισθήσεις που συχνά περιγράφονται ως εξαιρετικά ευχάριστες και διεγερτικές. Αυτός ο τύπος διέγερσης μπορεί να είναι τόσο ήπιος και χαλαρωτικός όσο και έντονος και ισχυρός, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα ακριβούς ελέγχου της έντασης και του τύπου της διέγερσης, η οποία επιτρέπει μια εξατομικευμένη εμπειρία. Για πολλούς ανθρώπους, η ηλεκτροδιέγερση ανοίγει νέες διαστάσεις απόλαυσης, καθώς απευθύνεται σε περιοχές του σώματος και προκαλεί αισθήσεις που είναι δύσκολο να επιτευχθούν με τις συμβατικές μεθόδους.

    Το ηλεκτρόδιο Tripple™ έχει αναπτυχθεί ειδικά για να οδηγήσει τόσο την πρωκτική όσο και την κολπική ηλεκτροδιέγερση σε ένα νέο επίπεδο. Η έντονη περιοχή του λαιμού εξασφαλίζει καλύτερη εφαρμογή στον πρωκτό/κόλπο και επιτρέπει τη στοχευμένη διέγερση. Οι τρεις ζώνες επαφής εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή των ηλεκτρικών παλμών, με αποτέλεσμα πιο έντονες και ευχάριστες αισθήσεις.

    Τέσσερις διαφορετικοί τύποι ηλεκτρικής διέγερσης:

    Τέσσερις τύποι ηλεκτρικής διέγερσης ακούγονται περίπλοκοι, αλλά δεν είναι - αντίθετα, είναι απολύτως λαμπροί! Ακολουθούν οι επιλογές:


    E-Stim Systems

     

    • Πάνω/κάτω: Ηλεκτρικοί παλμοί μεταξύ του επάνω σημείου επαφής και της βάσης του ηλεκτροδίου για διέγερση σε όλο το μήκος.
    • Πάνω/Μέση: Ηλεκτρικοί παλμοί μεταξύ του πάνω σημείου επαφής και του κέντρου του ηλεκτροδίου για πιο εστιασμένη αίσθηση στην πάνω και μεσαία περιοχή.
    • Κέντρο/Βάση: Ηλεκτρικός ερεθισμός μεταξύ του κέντρου και της βάσης του ηλεκτροδίου για βαθύτερη αίσθηση στις κάτω και μεσαίες περιοχές.
    • Διαμόρφωση TriPhase: Χρήση του καλωδίου TriPhase για πολύ δυναμική ηλεκτρική διέγερση μεταξύ και των τριών σημείων επαφής (πάνω, κέντρο και βάση).


    Ευέλικτες επιλογές για ερωτική ηλεκτροδιέγερση:

    Το ηλεκτρόδιο Tripple™ αναπτύχθηκε ειδικά για το καλώδιο TriPhase (αρ. είδους 3810/00), αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με συσκευές ενός ή δύο καναλιών και με τυποποιημένα καλώδια 4 mm. Σε σύγκριση με τα συμβατικά ηλεκτρόδια BiPolar, το ηλεκτρόδιο Tripple™ προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Με ένα κανάλι είναι δυνατές πολλαπλές επιλογές επαφής: πάνω/βάση, πάνω/κέντρο και κέντρο/βάση.



    Κατά τη χρήση μιας συσκευής ηλεκτροδιέγερσης με ασύμμετρες εξόδους, διαφορετικές συνδέσεις καλωδίων μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικές αισθήσεις.Ο κατασκευαστής σας υπόσχεται εγγύηση προϊόντος εφ' όρου ζωής: Όπως όλα τα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας από τηνE-Stim Systems



    αυτό το ηλεκτρόδιο συνοδεύεται επίσης από εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση: Το ηλεκτρόδιο μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή με σπρέι VeryClean. Για να αποφευχθεί η καταστροφή του ηλεκτροδίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σκληρά καθαριστικά μέσα. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, το ηλεκτρόδιο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και τα επιμέρους μέρη να καθαριστούν ξεχωριστά.



    Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά την επανασυναρμολόγηση.Αυτό κάνει την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση ακόμα πιο διασκεδαστική: Για μια βέλτιστη εμπειρία θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό μας με βάση το νερό "ESHOCK". Αυτό το ειδικό λιπαντικό εγγυάται εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα.

    Αποφύγετε οπωσδήποτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του συστήματος e-stimulation.Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ηλεκτρόδιο Tripple™, μεγάλο
    • Τύπος: TriPolar
    • Συνολικό μήκος: 140mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 101mm
    • Διάμετρος: 56mm
    • Συνδέσεις: 3 x 4mm συνδέσεις στη βάση
    • Εγγύηση: εφ' όρου ζωής
    • Απαιτείται καλώδιο 4mm.
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο 4mm/χαμηλού προφίλ.
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο TriPhase.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO. Όλες οι άλλες επωνυμίες και λογότυπα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

     

     

     

     




    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Amazing

    It worked great and felt absolutely amazing, it’s a wonderful size and hits all the right places. The e-stim is really powerful and the shape means that pushing the toy in pushes it right against the prostate in a really great way.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ηλεκτρόδιο Tripple™ (μεγάλο) από E-Stim Systems

      Ηλεκτρόδιο Tripple™ (μεγάλο) από E-Stim Systems

      Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Tripple™ αναπτύχθηκε για προχωρημένους χρήστες που προτιμούν βαθύτερη και πιο ολοκληρωμένη ηλεκτροδιέγερση. Η μεγαλύτερη επιφάνειά του παρέχει πιο έντονες αισθήσεις και ευρύτερη κατανομή των ηλεκτρικών παλμών. Ιδανικό για όσους θέλουν ισχυρή ηλεκτροδιέγερση που κόβει την ανάσα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: