Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Real Ass Play

Ενημερωτικό δελτίο

Beast - Μακρύ butt plug

Ανακαλύψτε το μυστικό γιατί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με το butt plug "Beast"! Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, τότε δεν έχετε δει αυτό το butt plug με τη "μυστική λειτουργία". Αυτό το butt plug συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια πραγματικά φοβερή εμπειρία που δεν έχει αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας μιλούν για το καλύτερο butt plug στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

3446/00

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε το μυστικό γιατί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με το "Τέρας"! Butt plug Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα, τότε δεν έχετε δει αυτό με τη "μυστική λειτουργία". Butt plug Αυτό συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια πραγματικά φοβερή εμπειρία που δεν έχει αντίπαλο. Butt plug Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας το αποκαλούν το καλύτερο στον κόσμο.

     

    butt plug Κάθε λεπτομέρεια του "Beast" είναι μια εμπειρία από μόνη της!

     

    butt plug Το "Beast" προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να περιμένετε από το καλύτερο πρωκτικό σεξ και μια πρώτης τάξεως : μόνο το εντυπωσιακό μήκος του των 30 cm υπόσχεται ιδιαίτερα βαθιά διείσδυση. Χάρη στις διαφορετικές διαμέτρους από 4 έως 6,3 cm, το "Beast" θα σας ταξιδέψει σε ένα ταξίδι έντονων αισθήσεων. Η κλασική κεφαλή του βύσματος είναι μόνο η αρχή - το αυλακωτό τμήμα εντείνει την πρωκτική διέγερση, η οποία αυξάνεται με τη σφαιρική πάχυνση μέχρι την απόλυτη κορύφωση μόλις περάσετε αυτό το σημείο.

     

    Γιατί θα λατρέψετε αυτό το "μυστικό" χαρακτηριστικό:

     

    Το πραγματικό κτύπημα της ιδιοφυΐας είναι το κάτω μέρος του butt plug, το οποίο λειτουργεί σαν ελατηριωτό "αμορτισέρ". Αυτή η λεπτομέρεια επιτρέπει ένα βαθύ και διεγερτικό μασάζ βαθιά στον πρωκτό και απευθείας στον προστάτη - σκεφτείτε τις δυναμικές κινήσεις κατά το twerking, μόνο πιο καυτές, πιο έντονες, γυμνές και φυσικά κάθετες.

     

    butt plug Όταν οδηγείτε το "Beast" , το "αμορτισέρ" δείχνει την πλήρη δύναμή του. Μετατρέπει τις κινήσεις σας σε έντονη, ρυθμική διέγερση που εξαπλώνεται βαθιά μέσα σας. Είναι σαν να ιππεύετε ένα κύμα που σας εκτοξεύει σε νέα ύψη ηδονής με κάθε σας κίνηση. Αυτό το χαρακτηριστικό μεγιστοποιεί την αίσθηση της διείσδυσης και εξασφαλίζει ότι κάθε κίνηση, κάθε ανανεωμένη διείσδυση και κάθε μικρή αλλαγή στη θέση σας γίνεται έντονα αισθητή. Ακριβώς όπως το πραγματικό πρωκτικό σεξ!

     

    butt plug Ειδικά όταν καβαλάτε πάνω στο , ο "απορροφητής κραδασμών" με την ανάκρουσή του προσφέρει το πλεονέκτημα ότι η διέγερση πηγαίνει κατευθείαν εκεί που χρειάζεται περισσότερο, δηλαδή βαθιά στον πρωκτικό σωλήνα και, για τους άνδρες, ειδικά στον προστάτη.

     

    butt plug Εν ολίγοις, ο ελατηριωτός "απορροφητής κραδασμών" του ανεβάζει την πρωκτική διέγερση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δεν είναι μόνο η αίσθηση πληρότητας που προσφέρουν πολλά πρωκτικά βύσματα, αλλά και η δυναμική, παλλόμενη αίσθηση που προκύπτει κατά την ενεργή χρήση και δημιουργεί μια μοναδική, έντονη αίσθηση ηδονής. Butt plug Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το "Beast" απαραίτητο για όποιον θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις πρωκτικές του περιπέτειες.

     

    butt plugΑνακαλύψτε το που μετατρέπει τις σόλο συνεδρίες σε παραδεισένιες εμπειρίες!

     

    butt plug Είτε κάνετε σόλο σεξ είτε ως ζευγάρι, το "Beast" προσφέρει αξέχαστες κορυφώσεις. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη που όχι μόνο αισθάνεται ευχάριστα μεταξένια, αλλά είναι και αρκετά εύκαμπτο ώστε να φτάνει σε κάθε σημείο του σώματός σας. Butt plug Ταυτόχρονα, το είναι αρκετά σταθερό ώστε να εισάγεται άνετα από πρωκτικό. Η ευρεία βάση αναρρόφησης όχι μόνο επιτρέπει τη χρήση του βύσματος χωρίς χέρια, αλλά παρέχει επίσης ασφαλή προστασία από την εισαγωγή πολύ βαθιά στον πρωκτό.

     

    butt plug Εν ολίγοις: με το "Beast" δεν αποκτάτε απλώς ένα - βιώνετε μια περιπέτεια υπερθετικών που οι ενθουσιώδεις πελάτες μας περιγράφουν ως το πιο καυτό πράγμα που έχουν βιώσει ποτέ. Παραδοθείτε σε αυτό το σέξι θηρίο και ζήστε στιγμές απόλαυσης που δεν έχετε ξαναζήσει!

     

    Καθαρισμός και χρήση ενός βύσματος για τον πισινό Extremeo:

     

    • Εύκολο στη χρήση: Η εισαγωγή ενός πρωκτικού βύσματος στον πρωκτό μπορεί να είναι μια όμορφη και ευχάριστη εμπειρία - ειδικά αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Για να διευκολύνετε την εισαγωγή του butt plug στον πρωκτό, σας προτείνουμε το δημοφιλές σπρέι Extremeo Spray. Ένας σύντομος ψεκασμός χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ. Αυτό κάνει την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος μια ιδιαίτερα απαλή απόλαυση.

     

    • Το σωστό λιπαντικό και το Lube Shooter μας: Το σωστό λιπαντικό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Με προϊόντα σιλικόνης όπως το βύσμα Extremeo butt plug, θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση λιπαντικών με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορεί να βλάψουν το υλικό. Alphamale Αντ' αυτού, συνιστούμε λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Aqua. Αυτά παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση και είναι ασφαλή για χρήση με βύσματα σιλικόνης. Lube Shooter Ένας εφαρμογέας λιπαντικού ή λιπαντικό βελτιστοποιεί την εμπειρία με πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια όπως τα butt plugs. Επιτρέπει τη βαθύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του λιπαντικού στον πρωκτικό σωλήνα, γεγονός που καθιστά την εισαγωγή του butt plug πιο άνετη και ασφαλέστερη. Καθώς ο πρωκτός δεν παράγει το δικό του λιπαντικό, η επαρκής παροχή λιπαντικού μειώνει την τριβή και τον κίνδυνο τραυματισμού. Lube Shooter Επιπλέον, επιτρέπει την καθαρή και ακριβή εφαρμογή χωρίς σπατάλη λιπαντικού.

     

    • Καθαρισμός: Butt plug Το Extremeo σας πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. VERYCLEAN Για σχολαστικό και υγιεινό καθαρισμό, συνιστούμε επίσης το σπρέι μας. Butt plug Ένα γρήγορο σπρέι εξασφαλίζει ότι το είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Beast - Μακρύ butt plug

    Beast - Μακρύ butt plug

    Ανακαλύψτε το μυστικό γιατί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με το butt plug "Beast"! Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, τότε δεν έχετε δει αυτό το butt plug με τη "μυστική λειτουργία". Αυτό το butt plug συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια πραγματικά φοβερή εμπειρία που δεν έχει αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας μιλούν για το καλύτερο butt plug στον κόσμο.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: