Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Κάθισμα Rimming - Rim Seat 2.0

Η MEO παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο, βελτιωμένο Rim Seat 2.0, το οποίο καθιστά το rimming μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία! Το Rim Seat 2.0 είναι εξαιρετικά σταθερό και ανθεκτικό και μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος σε χρόνο μηδέν. Το Rim Seat 2.0 της MEO είναι ένα καινοτόμο, φιλικό προς το χρήστη έπιπλο BDSM που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους λάτρεις του πρωκτικού σεξ rimming και του anilingus.

Περισσότερες πληροφορίες

3499/00

299,99 €


-50,00 €

249,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

Χρόνος παράδοσης περίπου 2 ημέρες

    Περισσότερες πληροφορίες

    Rim Seat 2.0: Καινοτόμος λύση για τους λάτρεις του rimming και το anilingus

    Η MEO παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο, βελτιωμένο Rim Seat 2.0, το οποίο καθιστά το rimming μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία! Το Rim Seat 2.0 είναι εξαιρετικά σταθερό και ανθεκτικό και μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος σε ελάχιστο χρόνο. Το Rim Seat 2.0 της MEO είναι ένα καινοτόμο, φιλικό προς το χρήστη έπιπλο BDSM που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους λάτρεις του πρωκτικού σεξ rimming και του anilingus.

    Εργονομικός σχεδιασμός για μέγιστη άνεση

    Χάρη στο εργονομικό σχήμα του Rim Seat 2.0, τόσο ο "top" όσο και ο "sub" υποστηρίζονται βέλτιστα, ώστε και οι δύο να μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία στο έπακρο. Ο καλά μελετημένος σχεδιασμός του Rim Seat 2.0 εξασφαλίζει μια χαλαρή στάση σώματος και για τους δύο συντρόφους.

    Σταθερότητα και ευελιξία: rimming εύκολα!

    Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Rim Seat 2.0 είναι η ευελιξία και η σταθερότητά του - είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους οπαδούς του BDSM και του φετίχ. Η υπερυψωμένη θέση του δέκτη διευκολύνει την πρόσβαση στον πρωκτό και επιτρέπει βαθύτερη και πιο έντονη διέγερση.

    Στιβαρό και εύκολο στον καθαρισμό

    Το ανθεκτικό υλικό του Rim Seat 2.0 εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή χρήση ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνεδριών. Ταυτόχρονα, είναι εύκολο στον καθαρισμό και υγιεινό, γεγονός που υποστηρίζει τον καθαρισμό και τη διάρκεια ζωής.

    Μια νέα εμπειρία rimming

    Το Rim Seat 2.0 ανεβάζει την εμπειρία του rimming σε ένα νέο επίπεδο, μειώνοντας τη σωματική καταπόνηση και αυξάνοντας παράλληλα την απόλαυση και την ένταση του rimming rimming rimming.

    Τι είναι το rimming

    Για πολλούς ανθρώπους, το γλείψιμο και η γευσιγνωσία του συντρόφου τους είναι ένα σημαντικό μέρος της σεξουαλικότητας. Κατά τη διάρκεια του rimming ο πρωκτός του συντρόφου, που συνήθως περιλαμβάνει την περιοχή του περινέου, διεγείρεται με τα χείλη και τη γλώσσα. Αυτό μπορεί να γίνει τόσο επιφανειακά όσο και διεισδύοντας στον πρωκτό με τη γλώσσα. Η πρωκτική περιοχή είναι εξοπλισμένη με πολυάριθμες νευρικές απολήξεις και αποτελεί μία από τις ερωτογενείς ζώνες για πολλούς ανθρώπους. Μια άλλη παραλλαγή είναι το λεγόμενο facesitting, κατά το οποίο ο δέκτης κάθεται στο πρόσωπο του συντρόφου που βρίσκεται ανάσκελα. Το Rim Seat 2.0 αναπτύχθηκε για να διευκολύνει αυτό το είδος σεξουαλικού παιχνιδιού. Με το Rim Seat 2.0, είναι δυνατόν να παίζετε μαζί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να καταπονείστε και να περιποιηθείτε και να απολαύσετε τον σύντροφό σας πιο εντατικά από ποτέ.

    Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Rim Seat 2.0:

    • Απλή συναρμολόγηση και ρύθμιση ύψους: Το Rim Seat 2.0 χαρακτηρίζεται από την απλή συναρμολόγηση και ρύθμιση ύψους. Χάρη στους φιλικούς προς το χρήστη συνδετήρες ταχείας απελευθέρωσης*, το κάθισμα μπορεί να στηθεί, να ρυθμιστεί και να αποθηκευτεί εξίσου γρήγορα.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις γρατζουνιές, βαμμένο με πούδρα ατσάλι, το Rim Seat 2.0 είναι εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό. Αυτό εγγυάται ανθεκτικότητα και αξιόπιστη λειτουργία ακόμη και με εντατική χρήση.
    • Δύο πρόσθετες λαβές στα πόδια του Rim Chair ανοίγουν νέες δυνατότητες χρήσης. Ο "top" (ο κυρίαρχος) μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να σπρώχνει τον εαυτό του προς τα κάτω, ενώ ο "sub" (ο υποτακτικός) μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να τραβηχτεί προς τα πάνω για ακόμα πιο έντονη διέγερση. Αυτή η λειτουργία διευρύνει το φάσμα των σεξουαλικών εμπειριών.
    • Ανοιχτό κάθισμα για πρόσθετους τύπους παιχνιδιού: Το κάθισμα, το οποίο είναι ανοιχτό στο μπροστινό μέρος, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι δυνατοί πρόσθετοι τύποι παιχνιδιού, όπως το "Cock & Ball Play". Αυτό επιτρέπει την ταυτόχρονη διέγερση πολλών ερωτογενών ζωνών και αυξάνει τις δυνατότητες για ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών δραστηριοτήτων.


    Το Rim Seat 2.0 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα στιβαρό, ευέλικτο και άνετο έπιπλο σεξ για τις προσωπικές τους στιγμές. Με το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και τις πολλαπλές λειτουργίες του, το Rim Seat 2.0 προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για δημιουργικές και ικανοποιητικές εμπειρίες rimming.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Το Seim Rim είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που διαθέτει η εταιρεία:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Simply amazing

    I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Κάθισμα Rimming - Rim Seat 2.0

    Κάθισμα Rimming - Rim Seat 2.0

    Η MEO παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο, βελτιωμένο Rim Seat 2.0, το οποίο καθιστά το rimming μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία! Το Rim Seat 2.0 είναι εξαιρετικά σταθερό και ανθεκτικό και μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος σε χρόνο μηδέν. Το Rim Seat 2.0 της MEO είναι ένα καινοτόμο, φιλικό προς το χρήστη έπιπλο BDSM που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους λάτρεις του πρωκτικού σεξ rimming και του anilingus.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: