Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αξεσουάρ δουλείας

Ενημερωτικό δελτίο

Hogtie Μεταλλικός σύνδεσμος με 4 άγκιστρα, ειδικά για δέσιμο

Αυτός ο σύνδεσμος από ανοξείδωτο ατσάλι καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία εξελιγμένων δεσμών hogtie κατά τη διάρκεια του bondage. Οι στιβαρές αλυσίδες αυτού του συνδέσμου είναι τόσο ανθεκτικές που μπορούν εύκολα να αντέξουν ακόμη και τα ισχυρότερα τραβήγματα από ισχυρούς σκλάβους.

Περισσότερες πληροφορίες

1805/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτός ο σύνδεσμος από ανοξείδωτο ατσάλι καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία εξελιγμένων δεσμών hogtie κατά τη διάρκεια του bondage. Οι στιβαρές αλυσίδες αυτού του συνδέσμου είναι τόσο ανθεκτικές που μπορούν εύκολα να αντέξουν ακόμα πιο ισχυρά τραβήγματα από ισχυρούς σκλάβους. Τα 4 αγκίστρια μπορούν να συνδεθούν σε χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου και να περιορίσουν σημαντικά την ελευθερία κινήσεων του συντρόφου, ώστε να είναι εντελώς στο έλεός τους.

    Τα πλεονεκτήματα:

    • Υψηλή σταθερότητα: ο σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα. Οι ανθεκτικές αλυσίδες και οι καραμπίνερ μπορούν να αντέξουν εύκολα ακόμη και μεγάλα φορτία.
    • Εύκολο στη χρήση: Τα τέσσερα άγκιστρα με κουμπώματα καθιστούν γρήγορη και εύκολη τη σύνδεση χειροπέδων και χειροπέδων αστραγάλου, ιδανικά για διάφορες θέσεις και τεχνικές bondage, ειδικά για hogtie bondage.
    • Έντονος έλεγχος: Ο ισχυρός περιορισμός της ελευθερίας κινήσεων δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα κυριαρχίας και υποταγής. Ο δεμένος σύντροφος βρίσκεται πλήρως στο έλεος του κυρίαρχου συντρόφου.


    Hogtie Το bondage είναι μια περιοριστική θέση στο bondage όπου τα χέρια και τα πόδια ενός ατόμου είναι δεμένα πίσω από την πλάτη του για να δημιουργηθεί ένα έντονο αίσθημα περιορισμένης κίνησης και ελέγχου. Ο σύνδεσμος από ανοξείδωτο ατσάλι με 4 άγκιστρα επιτρέπει τη γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική σύνδεση των χειροπέδων χειρός και των χειροπέδων αστραγάλου. Οι στιβαρές αλυσίδες και τα άγκιστρα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν ακόμη και σε μεγάλα φορτία και επομένως εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση. Ο σύνδεσμος με 4 άγκιστρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για αυτοδεσμεύσεις χωρίς σύντροφο χάρη στον φιλικό προς τον χρήστη χειρισμό και τον στιβαρό σχεδιασμό του. Τα τέσσερα άγκιστρα με κουμπώματα επιτρέπουν τη γρήγορη και ασφαλή σύνδεση χειροπέδων και χειροπέδων αστραγάλου, καθιστώντας το αυτοδεσμευτικό απλό και αποτελεσματικό. Καθώς τα άγκιστρα κουμπώνουν στη θέση τους με ένα μόνο κλικ, ο χρήστης μπορεί να εφαρμόζει και να απελευθερώνει τα δεσμά ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια ενός συντρόφου. Επιπλέον, ο σύνδεσμος προσφέρει μια σαφή και καλά οργανωμένη δομή που επιτρέπει στον χρήστη να εφαρμόζει τις χειροπέδες και τις χειροπέδες αστραγάλου με ακρίβεια και συμμετρία. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο δυσάρεστων αισθήσεων και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης στους καρπούς και τους αστραγάλους. Χάρη στην αξιόπιστη κατασκευή του και τον εύκολο χειρισμό του, ο σύνδεσμος προσφέρει μια ασφαλή επιλογή για αυτοδεσμεύσεις, με αποτέλεσμα μια πιο έντονη και ικανοποιητική εμπειρία. Ο μεταλλικός σύνδεσμος με 4 αγκίστρια είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όποιον θέλει να εντείνει τις εμπειρίες δεσίματος. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή του και την ευέλικτη γκάμα χρήσεων, αυτός ο σύνδεσμος είναι κατάλληλος τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους οπαδούς του BDSM.





    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Hogtie Μεταλλικός σύνδεσμος με 4 αγκίστρια ειδικά για bondage
    • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας
    • Άγκιστρα: Τέσσερα ανθεκτικά άγκιστρα για την ασφαλή στερέωση χειροπέδων και χειροπέδων αστραγάλου
    • Χρήση: Για την εφαρμογή του hogtie bondage και άλλων περιοριστικών τεχνικών bondage
    • Συμβατότητα: Ιδανικό για χρήση με τις δερμάτινες χειροπέδες και τις χειροπέδες αστραγάλου μας
    • Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MEO προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων bondage και άλλων αξεσουάρ BDSM για όλα τα γούστα και τις φαντασιώσεις. Ανακαλύψτε τις πολλές πτυχές των προϊόντων bondage και των αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEO. Η γκάμα της MEO περιλαμβάνει διάφορους τύπους εξοπλισμού bondage, όπως δερμάτινες χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου, σχοινιά bondage, spreader bars και πολλά άλλα, τα οποία έχουν αναπτυχθεί ειδικά για διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Κάθε προϊόν bondage στο κατάστημα MEO έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την αισθησιακή εμπειρία παρέχοντας ασφαλή και άνετο περιορισμό. Τα προϊόντα bondage της MEO είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους οπαδούς του BDSM. Δεν προσφέρουν μόνο άνεση και ασφάλεια, αλλά και την ευκαιρία να ανεβάσετε μια συνεδρία BDSM σε ένα νέο επίπεδο με καινοτόμο και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Η χρήση υλικών πρώτης κατηγορίας και η προσεκτική κατασκευή εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων και ευχάριστη αίσθηση κατά τη χρήση. Εκτός από τα αξεσουάρ bondage, το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μια ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων BDSM, όπως φίμωτρα, μαστίγια, δερμάτινες μάσκες και πολλά άλλα. Αυτά τα αξεσουάρ είναι τέλεια συντονισμένα για να εξασφαλίσουν μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική εμπειρία BDSM. Το ηλεκτρονικό κατάστημα MEO αποδίδει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την ασφάλεια, ώστε κάθε προϊόν να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα και να εγγυάται ασφαλή χρήση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Hogtie Μεταλλικός σύνδεσμος με 4 άγκιστρα, ειδικά για δέσιμο

    Hogtie Μεταλλικός σύνδεσμος με 4 άγκιστρα, ειδικά για δέσιμο

    Αυτός ο σύνδεσμος από ανοξείδωτο ατσάλι καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία εξελιγμένων δεσμών hogtie κατά τη διάρκεια του bondage. Οι στιβαρές αλυσίδες αυτού του συνδέσμου είναι τόσο ανθεκτικές που μπορούν εύκολα να αντέξουν ακόμη και τα ισχυρότερα τραβήγματα από ισχυρούς σκλάβους.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: