Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Βύσμα πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - The Tuner

Με το βύσμα πέους "The Tuner", ο αυνανισμός γίνεται μια εντελώς νέα εμπειρία. Απελευθερώστε τα βαθύτερα πάθη σας και ζήστε οργασμούς όπως ποτέ άλλοτε. Το βύσμα πέους από υψηλής ποιότητας ιατρικό ατσάλι παρέχει έντονη διέγερση και σας οδηγεί στα όρια της έκστασης.

Περισσότερες πληροφορίες

9726/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Βύσμα πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - The Tuner - Για την πιο έντονη εμπειρία αυνανισμού

    Με το βύσμα πέους "The Tuner", ο αυνανισμός γίνεται μια εντελώς νέα εμπειρία. Απελευθερώστε τα βαθύτερα πάθη σας και ζήστε οργασμούς όπως ποτέ άλλοτε. Το βύσμα πέους από υψηλής ποιότητας ιατρικό ατσάλι παρέχει έντονη διέγερση και σας οδηγεί στα πρόθυρα της έκστασης.

    Το βύσμα πέους που αγαπούν οι άνδρες: Πρακτικός σχεδιασμός με άνοιγμα πλήρους μήκους

    Το βύσμα πέους διαθέτει άνοιγμα πλήρους μήκους, ώστε το σπέρμα ή τα ούρα να εκρέουν εύκολα. Χάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό του, το βύσμα πέους είναι ασφαλές και εύκολο στο χειρισμό, καθιστώντας τη χρήση του άνετη και αξιόπιστη.

    Μοναδική διέγερση και βαθύτερες αισθήσεις

    Η χρήση ενός βύσματος πέους προσφέρει μια μοναδική και έντονη μορφή διέγερσης που διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές μεθόδους αυνανισμού. Η τοποθέτηση του βύσματος διεγείρει απευθείας τα νεύρα στο εσωτερικό του πέους, γεγονός που οδηγεί σε πιο έντονες και βαθύτερες αισθήσεις. Η σταδιακά αυξανόμενη πίεση καθώς το penis plug εισάγεται αργά και τεντώνει την ουρήθρα είναι ιδιαίτερα διεγερτική.

    Έλεγχος και εμπιστοσύνη - το τέλειο βύσμα πέους για BDSM

    Μια άλλη γοητεία έγκειται στον έλεγχο και την εμπιστοσύνη που απαιτούνται κατά τη χρήση ενός βύσματος πέους - ιδανικό για το πλαίσιο BDSM. Αυτός ο τύπος διέγερσης είναι μια έντονη εμπειρία για τους έμπειρους χρήστες που μπορεί να εντείνει σημαντικά τους οργασμούς.

    Αυτό το βύσμα πέους έχει το τέλειο μέγεθος για μέγιστη διέγερση

    Με συνολικό μήκος 15,5 cm και μήκος εισαγωγής 12 cm, το βύσμα με τον κωνικό του άξονα εξασφαλίζει μια αργή αλλά έντονη ανάπτυξη διέγερσης. Η διάμετρος αυξάνεται από 6 mm σε σχεδόν 12 mm για ιδιαίτερα βαθιά διέγερση. Οι λαβές στην άκρη αποτρέπουν την πλήρη διείσδυση του βύσματος πέους και καθιστούν εύκολη και ασφαλή την αφαίρεσή του.

    Εύκολη χρήση και φροντίδα του βύσματος πέους

    Για την εισαγωγή, συνιστούμε το ειδικό μας λιπαντικό VeryDeep, το οποίο υποστηρίζει την απαλή και άνετη χρήση. INSTACLEAN Μετά τη χρήση, το σπρέι μας εξασφαλίζει τον υγιεινό καθαρισμό του βύσματος, ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Το βύσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση του σε ένα βύσμα που δεν έχει υποστεί καμία βλάβη:

    • Ανοξείδωτο βύσμα πέους
    • Υλικό: Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
    • Μήκος: 15,5 cm, μήκος εισαγωγής: 12 cm
    • Διάμετρος: κωνική από 6 mm έως λίγο κάτω από 12 mm
    • Κοίλος σχεδιασμός για την αποστράγγιση των ούρων ή του σπέρματος
    • Με λαβές για ασφαλή χειρισμό
    • Η υγιεινή παίζει καθοριστικό ρόλο κατά τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών, ειδικά με προϊόντα όπως τα βύσματα πέους, οι διαστολείς και οι ουρηθρικοί δονητές που εισάγονται σε ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Ο σχολαστικός καθαρισμός πριν και μετά από κάθε χρήση είναι απαραίτητος. INSTACLEAN Τα βακτήρια μπορούν να απομακρυνθούν αποτελεσματικά με ειδικά καθαριστικά μέσα, όπως το σπρέι μας, ώστε τα ερωτικά παιχνίδια να παραμένουν πάντα υγιεινά και ασφαλή. Φροντίστε επίσης να αποθηκεύετε αυτού του είδους τα ερωτικά παιχνίδια σε καθαρό και στεγνό μέρος και να τα ελέγχετε τακτικά για τυχόν φθορές, ώστε να εξασφαλίσετε μια ασφαλή εμπειρία.
    • Η MEO, γνωστή και εκτιμημένη παγκοσμίως για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ BDSM, προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για διέγερση της ουρήθρας. Αυτά περιλαμβάνουν βύσματα πέους, διαστολείς ουρήθρας, δονητές ουρήθρας και πολλά άλλα εξειδικευμένα BDSM σεξουαλικά παιχνίδια. Τα προϊόντα αυτά είναι ιδανικά για τους λάτρεις της έντονης διέγερσης και προσφέρουν τόσο στους αρχάριους όσο και στους προχωρημένους χρήστες μια συναρπαστική ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες αισθήσεις. Η MEO δίνει πάντα έμφαση σε υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη ιατρικού βαθμού, για να διασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Βύσμα πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - The Tuner

    Βύσμα πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - The Tuner

    Με το βύσμα πέους "The Tuner", ο αυνανισμός γίνεται μια εντελώς νέα εμπειρία. Απελευθερώστε τα βαθύτερα πάθη σας και ζήστε οργασμούς όπως ποτέ άλλοτε. Το βύσμα πέους από υψηλής ποιότητας ιατρικό ατσάλι παρέχει έντονη διέγερση και σας οδηγεί στα όρια της έκστασης.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: