Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Valerius σιλικόνης πρωκτικό βύσμα - πρωκτικό βύσμα για άνδρες

Νέο Προσφορά

Αυτό το βύσμα είναι ένα απόλυτο must-have για κάθε άνδρα, ανεξάρτητα από το πόση εμπειρία έχει. Προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να διεγείρει στοχευμένα τον προστάτη, γεγονός που οδηγεί σε πιο έντονους οργασμούς και σε μια εντελώς νέα, εκπληκτική αίσθηση ηδονής.

Περισσότερες πληροφορίες

3955/00

19,99 €


-3,00 €

16,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Απολαύστε έντονη διέγερση του πρωκτού και του προστάτη με τα νέα μας βύσματα σιλικόνης:

    Αυτό το butt plug είναι ένα απόλυτο must-have για κάθε άνδρα, ανεξάρτητα από το πόση εμπειρία έχει. Προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα στοχευμένης διέγερσης του προστάτη, η οποία οδηγεί σε πιο έντονους οργασμούς και μια εντελώς νέα, εκπληκτική αίσθηση ηδονής. Το καλά μελετημένο σχήμα του εξασφαλίζει άνετη εισαγωγή και ασφαλές κράτημα στον πρωκτό, ενώ η ισχυρή βεντούζα επιτρέπει τη χρήση χωρίς χέρια - απλά πανέξυπνο!

    Butt plug butt plug Σε συνδυασμό με τα συνιστώμενα από εμάς λιπαντικά και προϊόντα καθαρισμού, αυτό το βύσμα προσφέρει μια απίστευτα άνετη και υγιεινή εμπειρία που θα ενθουσιάσει κάθε άνδρα. Η νέα μας σειρά βύσματος σιλικόνης, που αποτελείται από το Maximus , το Valerius και το Legionnaire Plug, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τη διέγερση του πρωκτού και του προστάτη στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε πρωκτικό βύσμα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει μέγιστη ευχαρίστηση και απόλαυση τόσο στους αρχάριους όσο και στους έμπειρους χρήστες.

    Έντονη διέγερση του πρωκτού:

    Τα ειδικά αναπτυγμένα σχήματα των butt plugs μας παρέχουν έντονη και συναρπαστική διέγερση του πρωκτού. Τα διαφορετικά μεγέθη και σχέδια επιτρέπουν μια εξατομικευμένη εμπειρία. Η λεία υφή της επιφάνειας παρέχει πρόσθετη διέγερση κάθε φορά που εισάγεται και βγαίνει.

    Στοχευμένο μασάζ στον προστάτη:

    Το μοναδικό σχήμα των βυσμάτων μας επιτρέπει τη στοχευμένη διέγερση του προστάτη. Η στοχευμένη πίεση και το απαλό μασάζ στον προστάτη οδηγούν σε πιο έντονους οργασμούς και αυξημένη ευχαρίστηση.

    Πλεονεκτήματα της βεντούζας:

    Όλα τα butt plugs μας είναι εξοπλισμένα με μια ισχυρή βεντούζα που εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα σε όλες τις λείες επιφάνειες. Αυτό επιτρέπει τη χρήση χωρίς χέρια και ανοίγει πολλούς συναρπαστικούς τρόπους παιχνιδιού. Η βεντούζα εξασφαλίζει ότι το butt plug κάθεται με ασφάλεια στον πρωκτό, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας.

    Εύκολο στη χρήση:

    Για την καλύτερη εμπειρία, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό Aquameo με βάση το νερό και το σπρέι Extremeo Anal Relax Spray. Αυτά τα προϊόντα εξασφαλίζουν μια απαλή και ευχάριστη εισαγωγή στον πρωκτό και χαλαρώνουν τους πρωκτικούς σας μύες. VERYCLEAN

    Μετά τη χρήση, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τα πρωκτικά βύσματα με ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το ειδικό μας σπρέι. Απολαύστε την επαναστατική διέγερση του πρωκτού και του προστάτη με τα νέα πρωκτικά βύσματα σιλικόνης και ανακαλύψτε νέα ύψη απόλαυσης και απόλαυσης. Ανακαλύψτε το προσωπικό σας αγαπημένο και απολαύστε έντονες, αξέχαστες στιγμές.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Τα σκουλαρίκια για το στόμα και το στόμα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε για να τα χρησιμοποιήσετε:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Analplug für den Mann

    Der Analplug ist der absolute Hammer, wenn man als Anfänger einmal in die Thematik reinschnuppern möchte. Er ist super einfach einzuführen und die Größe ist perfekt für Anfänger. Wenn er mal sitzt, merkt man ihn deutlich, aber er ist überhaupt nicht nervig – ein Traum!

      Αξιολόγηση 

      Toll für Anfänger

      Dieser Traum von einem Dildo ist wirklich unglaublich leicht und angenehm zu tragen. Du kannst ihn auch drinnen behalten, wenn du zur Arbeit gehst oder unterwegs bist. Einfach ein fantastisches Toy, das auch meine Freundin ganz begeistert ist. Ich kann es nur empfehlen, besonders für Anfänger, die noch nicht so viel Größe vertragen können oder erst anfangen möchten.

        Αξιολόγηση 

        Bien

        Bien pour débuter en douceur !
        Super plug je recommande

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Valerius σιλικόνης πρωκτικό βύσμα - πρωκτικό βύσμα για άνδρες

          Valerius σιλικόνης πρωκτικό βύσμα - πρωκτικό βύσμα για άνδρες

          Αυτό το βύσμα είναι ένα απόλυτο must-have για κάθε άνδρα, ανεξάρτητα από το πόση εμπειρία έχει. Προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να διεγείρει στοχευμένα τον προστάτη, γεγονός που οδηγεί σε πιο έντονους οργασμούς και σε μια εντελώς νέα, εκπληκτική αίσθηση ηδονής.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: