Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Βύσμα πρωκτού με σήραγγα - AssServant™

Ο θρυλικός μας AssServant™ είναι ο αγαπημένος των πελατών μας και για καλό λόγο. Η αίσθηση του να έχετε τον πρωκτό σας συνεχώς ορθάνοιχτο δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα απώλειας ελέγχου και πρωκτικής υποταγής. Αυτό το butt plug πηγαίνει πολύ πέρα από την απλή πρωκτική διέγερση και προσφέρει μια βαθιά εμπειρία που συνδυάζει την απόλαυση, την απώλεια ελέγχου και την πρωκτική υποταγή.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο θρυλικός μας AssServant™ είναι ο αγαπημένος των πελατών μας και για καλό λόγο. Η αίσθηση του να έχετε τον πρωκτό σας συνεχώς ορθάνοιχτο δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα απώλειας ελέγχου και πρωκτικής υποταγής. Αυτό το butt plug πηγαίνει πολύ πέρα από την απλή πρωκτική διέγερση και προσφέρει μια βαθιά εμπειρία που συνδυάζει την απόλαυση, την απώλεια ελέγχου και την πρωκτική υποταγή. Είναι ένα παιχνίδι ορίων που ξυπνά τη συγκίνηση του αγνώστου και την επιθυμία για το απροσδόκητο.

    Είστε έτοιμοι για την απόλυτη πρωκτική περιπέτεια

    Το AssServant™ butt plug μας είναι το τέλειο ερωτικό παιχνίδι για όσους αναζητούν την απόλυτη πρωκτική διέγερση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις, αυτό το butt plug έχει ανατομικό σχήμα που είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

    Το AssServant™ διατίθεται σε τρία μεγέθη και προσαρμόζεται τέλεια στην ανατομία του πρωκτού. Κάθε butt plug είναι εξοπλισμένο με μια ειδικά διαμορφωμένη βάση που εξασφαλίζει βέλτιστη στήριξη και σταθερότητα.

    Το καλά μελετημένο σχήμα, το οποίο στενεύει ελαφρώς προς την άκρη, διευκολύνει την εισαγωγή του butt plug και εξασφαλίζει ότι παραμένει με ασφάλεια στον πρωκτό ακόμη και όταν ταξιδεύετε και όταν φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε ταξίδια). Το butt plug AssServant™ είναι ένα πραγματικό highlight! Χάρη στο άνοιγμά του σε όλο το μήκος, μπορείτε να πειραματιστείτε με την καρδιά σας και να ανακαλύψετε νέους, συναρπαστικούς τρόπους παιχνιδιού. Είτε θέλετε να εισάγετε έναν λεπτό δονητή είτε ένα σωληνάκι κλύσματος - δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας με το καινοτόμο βύσμα AssServant™ butt plug! Και αν θέλετε να είστε σίγουροι, μπορείτε να κλείσετε το AssServant™ ανά πάσα στιγμή με το παρεχόμενο πώμα σφράγισης.

    Διατίθεται σε 3 μεγέθη από S έως L:

    • S = αρχάριος: συνολικό μήκος 9 cm, μήκος εισαγωγής 7 cm, διάμετρος 3 έως 4,4 cm, εσωτερική διάμετρος 2,6 cm.
    • M = Προχωρημένοι: συνολικό μήκος 11,5 cm, μήκος εισαγωγής 9,5 cm, διάμετρος 3,4 έως 5,9 cm, εσωτερική διάμετρος 2,9 cm
    • L = Anal pro: συνολικό μήκος 13,5 cm, μήκος εισαγωγής 11,5 cm, διάμετρος 4,3 έως 6,5 cm, εσωτερική διάμετρος 3,3 cm


    Βυθιστείτε στον κόσμο της πρωκτικής διέγερσης μακριά από τα συνηθισμένα και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης και ικανοποίησης με το AssServant™. Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τα όριά σας

    Πειστικός σχεδιασμός:

    Η σταθερή βάση και ο ιδανικά διαμορφωμένος λαιμός του butt plug προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, η σταθερή βάση εξασφαλίζει ότι το butt plug τοποθετείται με ασφάλεια και σταθερότητα κατά τη χρήση, μειώνοντας τον κίνδυνο να γλιστρήσει ακούσια από τον πρωκτό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Δεύτερον, ο βέλτιστα διαστασιολογημένος λαιμός του πρωκτικού βύσματος εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή εφαρμογή στον πρωκτό χωρίς να προκαλεί δυσάρεστη πίεση ή δυσφορία. Αυτό το καθιστά άνετο στη χρήση και συμβάλλει στη χαλάρωση των πρωκτικών μυών. Συνολικά, η σταθερή βάση και ο ιδανικά διαστασιολογημένος λαιμός συμβάλλουν στην αύξηση της ασφάλειας, της άνεσης και της ευχαρίστησης από τη χρήση ενός πρωκτικού βύσματος.

    Το σωστό λιπαντικό και ο βέλτιστος καθαρισμός:

    Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα butt plugs μας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό μας Aquameo με βάση το νερό. Αυτό το ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό προσφέρει βέλτιστη λιπαντικότητα και μακροχρόνια δράση για να διευκολύνει την εισαγωγή του butt plug και να εξασφαλίσει μια ευχάριστη αίσθηση.

    Το butt plug δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη. Μετά τη χρήση, είναι σημαντικό να καθαρίζετε καλά το butt plug για να διασφαλίσετε την υγιεινή και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. VERYCLEAN Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το ειδικό μας σπρέι καθαρισμού για να διασφαλίσετε ότι το butt plug είναι πάντα καθαρό και έτοιμο για την επόμενη χρήση.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Αξιολόγηση 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Αξιολόγηση 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Αξιολόγηση 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Βύσμα πρωκτού με σήραγγα - AssServant™

            Βύσμα πρωκτού με σήραγγα - AssServant™

            Ο θρυλικός μας AssServant™ είναι ο αγαπημένος των πελατών μας και για καλό λόγο. Η αίσθηση του να έχετε τον πρωκτό σας συνεχώς ορθάνοιχτο δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα απώλειας ελέγχου και πρωκτικής υποταγής. Αυτό το butt plug πηγαίνει πολύ πέρα από την απλή πρωκτική διέγερση και προσφέρει μια βαθιά εμπειρία που συνδυάζει την απόλαυση, την απώλεια ελέγχου και την πρωκτική υποταγή.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: