Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γέλη Fisting

Ενημερωτικό δελτίο

BUTTR Extra Thick fisting Gel - 500 ml - Λιπαντικό fisting

Η κοινότητα του fisting είναι ενθουσιασμένη: το BUTTR Extra Thick fisting Gel είναι μια καινοτόμος περαιτέρω εξέλιξη που έχει προσαρμοστεί ειδικά στις ανάγκες των οπαδών του fisting. Η βελτιωμένη συνοχή του λιπαντικού fisting της BUTTR εξασφαλίζει εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας λίπανση και το καθιστά ιδανικό για εκτεταμένες συνεδρίες fisting.

Περισσότερες πληροφορίες

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BUTTR Extra Thick fisting Gel - Η περαιτέρω εξέλιξη για την κοινότητα του fisting

    Η κοινότητα του fisting είναι ενθουσιασμένη: το BUTTR Extra Thick fisting Gel είναι μια καινοτόμος περαιτέρω εξέλιξη που έχει προσαρμοστεί ειδικά στις ανάγκες των οπαδών του fisting. Η βελτιωμένη συνοχή του λιπαντικού για το fisting της BUTTR εξασφαλίζει εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας λίπανση και το καθιστά ιδανικό για εκτεταμένες συνεδρίες fisting. Είτε διεισδύει στον πρωκτό είτε στον κόλπο με το χέρι ή τη γροθιά, το BUTTR fisting Gel παρέχει μέγιστη άνεση και μειώνει την τριβή για μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Η εξαιρετικά παχύρρευστη φόρμουλα δεν παρέχει μόνο καλύτερη αίσθηση, αλλά και λίπανση μεγάλης διάρκειας που δεν μειώνεται ακόμη και κατά τη διάρκεια εντατικής χρήσης fisting

    δεν μειώνεται. Αυτό το λιπαντικό αλλάζει τα δεδομένα! Έχει αναπτυχθεί ειδικά για να εξασφαλίζει μια σταθερά ομαλή και άνετη εμπειρία ακόμα και με μεγαλύτερους δονητές και ιδιαίτερα έντονη διείσδυση. BUTTRfisting Το Gel Extra Thick είναι το νέο πρότυπο για όποιον θέλει να αποκομίσει τα μέγιστα από τη συνεδρία του fisting - είτε σόλο είτε ως ζευγάρι.

    BUTTR Extra Thick fisting Gel: Ιδανικό για πρωκτικό και κολπικό fisting

    BUTTR Extra Thick fisting Gel είναι η ιδανική επιλογή για έντονο πρωκτικό και κολπικό fisting. Χάρη στην εξαιρετικά παχύρρευστη και κρεμώδη σύστασή του, αυτό το λιπαντικό για το fisting εξασφαλίζει ιδιαίτερα απαλή και ομαλή διείσδυση και βέλτιστη λίπανση. BUTTR Extra Thick fisting Gel: παραμένει λείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν στεγνώνει τόσο γρήγορα, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια μακρών και εντατικών συνεδριών fisting. Είτε σόλο είτε με σύντροφο, το BUTTR Extra Thick fisting Gel εγγυάται μέγιστη λιπαρότητα, άνεση και ασφάλεια - ακριβώς ό,τι χρειάζεται για εντατικό πρωκτικό και κολπικό fisting. Η παχιά του σύσταση προσφέρει πρόσθετη προστασία και μειώνει την τριβή, καθιστώντας το BUTTR fisting Gel Extra Thick έναν απαραίτητο σύντροφο για κάθε συνεδρία fisting.

    Τι είναι ένα λιπαντικό για το fisting

    Πρωκτικό ή κολπικό fisting είναι όλα σχετικά με τη μεγιστοποίηση της διάτασης του αντίστοιχου ανοίγματος του σώματος και τη βαθιά διείσδυση. Για να διευκολυνθεί αυτό, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικά για το fisting που έχουν υψηλή λιπαντική ικανότητα και δεν στεγνώνουν τόσο γρήγορα. Sling Μια συνεδρία fisting μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και το λιπαντικό fisting που χρησιμοποιείται πρέπει να μπορεί να αντέξει!fisting Τα λιπαντικά διατίθενται με βάση σιλικόνης, γράσου ή νερού και με ειδικές ιδιότητες, όπως αναισθητικό αποτέλεσμα όπως το Let's F*ck Extreme ή θερμαντικό αποτέλεσμα όπως το Let's F*ck Hot.

    Γιατί να χρησιμοποιήσετε το BUTTR Extra Thick fisting Gel?


    Οδηγίες εφαρμογής για το BUTTR Extra Thick fisting Gel

    BUTTR Extra Thick fisting Το τζελ δεν έχει βάση το νερό και επομένως δεν είναι κατάλληλο για χρήση με προϊόντα από λάτεξ, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο υλικό. Είναι καταλληλότερο για χρήση με υλικά ανθεκτικά στο λάδι ή παιχνίδια σχεδιασμένα για χρήση με λιπαντικά που περιέχουν λάδι. Χρήση του BUTTR Extra Thick fisting Gel γενναιόδωρα και ζήστε μια απόλυτα ήπια, ασφαλή και συναρπαστική συνεδρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση με την χρήση του ΤΤΡΟΥΤΕΡ:

    • BUTTR Extra Thick fisting Gel
    • Λιπαντικό για το fisting για πρωκτική επαφή, κολπική επαφή, πρωκτικό fisting και κολπικό fisting.
    • Περιεχόμενο: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • Το BUTTR είναι ένα εντελώς καινοτόμο λιπαντικό. Προσφέρει περισσότερη απόλαυση, βαθύτερη διείσδυση, την τέλεια συνεδρία fisting και χαλαρό πρωκτικό σεξ με δονητές ή τον σύντροφό σας
    • Συστατικά και εφαρμογή: Συστατικά και εφαρμογή: Αλλαγή του δέρματος και του δέρματος: Στην σύνθεση του BUTTR Extra Thick fisting Gel, ο κατασκευαστής έχει επιλέξει υψηλής ποιότητας συστατικά για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία και στην παρούσα περιγραφή του προϊόντος. Συνιστούμε στους χρήστες με ευαίσθητο δέρμα ή γνωστές αλλεργίες να δοκιμάσουν το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά για να αποκλείσουν πιθανές δυσανεξίες. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα συστατικά ή τις επιδράσεις τους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό.
    • Συστατικά (INCI): Πετρολάτη, οκτυλοδεκανόλη, τριγλυκερίδιο C18-36 οξέος.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Αξιολόγηση 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BUTTR Extra Thick fisting Gel - 500 ml - Λιπαντικό fisting

        BUTTR Extra Thick fisting Gel - 500 ml - Λιπαντικό fisting

        Η κοινότητα του fisting είναι ενθουσιασμένη: το BUTTR Extra Thick fisting Gel είναι μια καινοτόμος περαιτέρω εξέλιξη που έχει προσαρμοστεί ειδικά στις ανάγκες των οπαδών του fisting. Η βελτιωμένη συνοχή του λιπαντικού fisting της BUTTR εξασφαλίζει εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας λίπανση και το καθιστά ιδανικό για εκτεταμένες συνεδρίες fisting.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: