Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Διεγέρτης προστάτη EndlessPleasure™ - πρωκτικό βύσμα για άνδρες

Το ιδιαίτερο πράγμα σχετικά με το βύσμα άκρου 24/7 EndlessPleasure™ είναι η συνεχής και εκπληκτική ευχαρίστηση που σας προσφέρει. Η μόνιμη διέγερση του προστάτη δημιουργεί μια διαρκή σεξουαλική διέγερση που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το ιδιαίτερο πράγμα σχετικά με το βύσμα άκρου 24/7 EndlessPleasure™ είναι η συνεχής και εκπληκτική ευχαρίστηση που σας προσφέρει. Η συνεχής διέγερση του προστάτη δημιουργεί μια διαρκή σεξουαλική διέγερση που διαρκεί όλη την ημέρα.

    Η ανατομικά διαμορφωμένη βάση εξασφαλίζει ότι το butt plug κάθεται με ασφάλεια και άνεση στον πρωκτό χωρίς να γλιστράει ή να προκαλεί δυσφορία, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε διακριτικά κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας. Το πρωινό ξύπνημα με το butt plug στον πρωκτό σας είναι ένα έντονο και διεγερτικό συναίσθημα. Η απαλή αλλά ευδιάκριτη αίσθηση και η συνεχής διέγερση του προστάτη μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαιρετικά ισχυρή πρωινή στύση, η οποία αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Ένα μοναδικό ξεκίνημα της ημέρας που όχι μόνο έχει σωματικά διεγερτικό αποτέλεσμα, αλλά σας δίνει και την αίσθηση ότι είστε έτοιμοι για σεξ ανά πάσα στιγμή.

    Το ογκώδες, ανατομικά διαμορφωμένο butt plug μας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

    • Διακριτικότητα: ο διακριτικός σχεδιασμός και η αθόρυβη χρήση επιτρέπουν τη διακριτική χρήση ανά πάσα στιγμή.
    • Ανατομικό σχήμα: Προσαρμόζεται στο φυσικό περίγραμμα του σώματος για άνετη και ασφαλή εφαρμογή.
    • Όγκος: Παρέχει πιο έντονη διέγερση και έντονη αίσθηση πρωκτικής πληρότητας.
    • Διέγερση του προστάτη: Αποτελεσματική λόγω του ειδικού σχήματος και μεγέθους του πρωκτικού βύσματος, η οποία οδηγεί σε πιο έντονους οργασμούς και αυξημένη ευχαρίστηση.
    • χρήση 24 ώρες το 24ωρο: Σχεδιασμένο για να φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δυσφορία, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της διέγερσης του προστάτη ανά πάσα στιγμή.
    • Ασφαλές κράτημα στον πρωκτό: Η ανατομικά διαμορφωμένη βάση εξασφαλίζει ότι το butt plug παραμένει σταθερά στη θέση του και δεν γλιστράει.
    • Στύση διαρκείας: Η συνεχής διέγερση του προστάτη μπορεί να οδηγήσει σε στύση διαρκείας, η οποία αυξάνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση και τις επιδόσεις.


    Butt plugΑνακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το ογκώδες, ανατομικά διαμορφωμένο , το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για την έντονη διέγερση του προστάτη.

    Χάρη στην τέλεια προσαρμογή του στο φυσικό περίγραμμα του σώματος, προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση και ασφαλή χρήση, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης. Ο μεγαλύτερος όγκος του butt plug παρέχει πιο έντονη αίσθηση και ισχυρότερη διέγερση, οδηγώντας σε αξέχαστους οργασμούς.

    Το ειδικό σχήμα και μέγεθος του butt plug επιτρέπει ένα αποτελεσματικό μασάζ στον προστάτη, το οποίο οδηγεί σε στύση μεγάλης διάρκειας και ακραίους οργασμούς. Η ανατομικά διαμορφωμένη βάση του butt plug εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα στον πρωκτό και αποτρέπει την ολίσθηση, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας.

    Ιδανικό για χρήση 24 ώρες το 24ωρο, αυτό το butt plug παρέχει αδιάκοπη διέγερση όποτε και όπου θέλετε. Δεν είναι περίεργο που αυτό το butt plug είναι τόσο δημοφιλές στους άνδρες - συνδυάζει άνεση, ασφάλεια και έντονη διέγερση του προστάτη για μέγιστη σεξουαλική απόλαυση.

    Analforte Συνιστούμε τη χρήση του πρωκτικού μας λιπαντικού και του ομώνυμου πρωκτικού σπρέι χαλάρωσης για βέλτιστη εμπειρία. VERYCLEAN Μετά τη χρήση, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το butt plug με νερό, ήπιο σαπούνι και το ειδικό μας σπρέι, ώστε να είναι υγιεινά καθαρό και έτοιμο για την επόμενη περιπέτειά σας.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Διεγέρτης προστάτη EndlessPleasure™ - πρωκτικό βύσμα για άνδρες

    Διεγέρτης προστάτη EndlessPleasure™ - πρωκτικό βύσμα για άνδρες

    Το ιδιαίτερο πράγμα σχετικά με το βύσμα άκρου 24/7 EndlessPleasure™ είναι η συνεχής και εκπληκτική ευχαρίστηση που σας προσφέρει. Η μόνιμη διέγερση του προστάτη δημιουργεί μια διαρκή σεξουαλική διέγερση που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: