Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo με βεντούζα

butt plug Stinger Μισός , μισός δονητής, ο πρωκτικός δονητής BUTTR FIM-92 είναι η τέλεια προσθήκη για όσους αγαπούν την έντονη πρωκτική απόλαυση και τα ασυνήθιστα βύσματα. Με την έντονη γλωσσίδα και τον κυματιστό σχεδιασμό του, αυτός ο πρωκτικός δονητής μπορεί να εισαχθεί άνετα και απαλά στον πρωκτό παρά το εντυπωσιακό του μέγεθος.

Περισσότερες πληροφορίες

10031/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Ο πρωκτικός δονητής με ισχυρή βεντούζα για βαθιά πρωκτική διέγερση

    Butt plug Stinger Μισός , μισός δονητής, ο πρωκτικός δονητής BUTTR FIM-92 είναι η τέλεια προσθήκη για όσους αγαπούν την έντονη πρωκτική απόλαυση και τα ασυνήθιστα βύσματα. Με την έντονη γλωσσίδα του και τον κυματοειδή σχεδιασμό του, αυτός ο πρωκτικός δονητής είναι άνετος και απαλός στην εισαγωγή στον πρωκτό παρά το εντυπωσιακό του μέγεθος. Το μήκος εισαγωγής των 22 cm και η διάμετρος των 8 cm παρέχουν βαθιά και έντονη διέγερση που θα ωθήσει ακόμα και τους έμπειρους χρήστες στα όριά τους. Stinger Χάρη στην εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα, ο πρωκτικός δονητής FIM-92 μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια για απόλαυση χωρίς χέρια.

    Για επαγγελματίες του πρωκτού - ισχυρός σχεδιασμός για έντονη διέγερση

    Η συλλογή BUTTR αναπτύχθηκε ειδικά για επαγγελματίες του πρωκτού με υψηλές απαιτήσεις και φέρνει το παιχνίδι της πίσω πόρτας σε νέο επίπεδο. Stinger Η στιβαρή, αρρενωπή εμφάνιση και ο στρατιωτικός σχεδιασμός της μάρκας BUTTR αντικατοπτρίζουν τη δύναμη και την αντοχή που απαιτούνται κατά τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών όπως ο πρωκτικός δονητής FIM-92. Αυτός ο πρωκτικός δονητής είναι άλλο ένα παράδειγμα του πώς η BUTTR προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες που απαιτούν απόλυτη αφοσίωση και αντοχή.

    Stinger Γιατί ο πρωκτικός δονητής BUTTR FIM-92 είναι η τέλεια επιλογή:

    • Επιβλητικό μέγεθος: με μήκος εισαγωγής 22 cm και μέγιστη διάμετρο 8 cm, αυτός ο δονητής προσφέρει έντονη διέγερση και είναι ιδανικός για έμπειρους χρήστες.
    • Εκπεφρασμένη βάλανος και σφαιρικός σχεδιασμός: Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός με καθορισμένη βάλανο και κύματα κατά μήκος του άξονα προσφέρει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία.
    • Stinger Ισχυρή βεντούζα: Η εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα καθιστά δυνατή τη στερέωση του πρωκτικού δονητή FIM-92 σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς χέρια - ιδανικό για την οδήγηση του δονητή ή για διάφορες άλλες στάσεις.


    Χρήση, το σωστό λιπαντικό και ο καθαρισμός του δονητή

    Χρησιμοποιείτε πάντα μια γενναιόδωρη ποσότητα του συνιστώμενου Glory HoleStinger Υβριδικό λιπαντικό από τη MEO για μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία με τον πρωκτικό δονητή FIM-92. Αυτό το υβριδικό λιπαντικό προσφέρει μακροχρόνια λιπαντικότητα και είναι ιδανικό για έντονες συνεδρίες. Stinger VERYCLEAN Καθαρίζετε καλά τον πρωκτικό δονητή FIM-92 μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας για ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό και βέλτιστη υγιεινή.

    Η μάρκα BUTTR - ποιότητα και καινοτομία από την Ευρώπη

    Η BUTTR είναι μια ευρωπαϊκή μάρκα που έχει γίνει γνωστή ως πάροχος σεξουαλικών παιχνιδιών και λιπαντικών υψηλής ποιότητας. Γνωστή για τη στιβαρή, αρρενωπή αισθητική της και την προσεκτικά αναπτυγμένη σειρά προϊόντων της, η BUTTR απευθύνεται ειδικά σε άνδρες και γυναίκες που αναζητούν νέες προκλήσεις στο παιχνίδι της πίσω πόρτας. Stinger Κάθε προϊόν της συλλογής BUTTR, από τον πρωκτικό δονητή FIM-92 μέχρι τα ειδικά αναπτυγμένα λιπαντικά, κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και ανθεκτικότητας. Η μάρκα δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον καινοτόμο σχεδιασμό της, αλλά και με τη χρήση υλικών φιλικών προς το σώμα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Με το BUTTR, θα βιώσετε έντονη, εκλεπτυσμένη απόλαυση - είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα του πρωκτικού σεξ,fisting ή το πρωκτικό τέντωμα.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Ορίστε το προϊόν για την εφαρμογή του σε ένα από τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σώμα σας με το σώμα σας, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo με βεντούζα

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo με βεντούζα

      butt plug Stinger Μισός , μισός δονητής, ο πρωκτικός δονητής BUTTR FIM-92 είναι η τέλεια προσθήκη για όσους αγαπούν την έντονη πρωκτική απόλαυση και τα ασυνήθιστα βύσματα. Με την έντονη γλωσσίδα και τον κυματιστό σχεδιασμό του, αυτός ο πρωκτικός δονητής μπορεί να εισαχθεί άνετα και απαλά στον πρωκτό παρά το εντυπωσιακό του μέγεθος.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: