Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

CalexoticsBottom Rock Curved Probe - πρωκτικό βύσμα με δόνηση - διεγέρτης προστάτη

Bottom Ζήστε τους πιο έντονους οργασμούς του προστάτη με το Rock Curved Probe από τοCalexotics. Αυτό το εργονομικά διαμορφωμένο πρωκτικό βύσμα με δόνηση έχει αναπτυχθεί ειδικά για στοχευμένη διέγερση του προστάτη και προσφέρει μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

Περισσότερες πληροφορίες

10045/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Για στοχευμένη διέγερση του προστάτη

    Bottom Ζήστε τους πιο έντονους οργασμούς του προστάτη με το Rock Curved Probe από τοCalexotics. Αυτό το εργονομικά διαμορφωμένο βύσμα με δόνηση έχει αναπτυχθεί ειδικά για στοχευμένη διέγερση του προστάτη και προσφέρει μια εμπειρία που κόβει την ανάσα. Το ελαφρώς καμπυλωτό σχήμα του βύσματος επιτρέπει την ακριβή και ισχυρή διέγερση που θέτει νέα πρότυπα στη διέγερση του προστάτη.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - 10 τρόποι δόνησης για μέγιστη διέγερση του προστάτη

    Bottom Το Rock Curved Probe προσφέρει 10 ισχυρούς τρόπους δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης για μοναδικές αισθήσεις. Η ευελιξία του Curved Probe σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διέγερση του προστάτη στις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας και σας εγγυάται εκπληκτικούς οργασμούς του προστάτη ξανά και ξανά.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Αδιάβροχο και υψηλής ποιότητας κατασκευή

    Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη, το Curved Probe είναι απολύτως αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7. Αυτό σημαίνει ότι το βύσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και στο ντους ή στο μπάνιο. Το ενσωματωμένο τσιπ μνήμης θυμάται την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε, ώστε το butt plug να συνεχίζει ακριβώς από εκεί που το αφήσατε. Ιδανικό για εξατομικευμένη και μακροχρόνια διέγερση του προστάτη.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - ασφαλές και διακριτικό

    Bottom Το Rock Curved Probe διαθέτει το λεγόμενο "Travel Lock", το οποίο ενεργοποιείται μετά από 3 δευτερόλεπτα από το πάτημα του κουμπιού. Αυτό διατηρεί το ερωτικό παιχνίδι ασφαλές και διακριτικό όταν ταξιδεύετε. Η λειτουργία φόρτισης USB εξασφαλίζει άνετη χρήση: μια πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις 1,5 ώρα και παρέχει έως και 90 λεπτά έντονης διέγερσης του προστάτη στο υψηλότερο επίπεδο.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - καθαρισμός και φροντίδα

    VERYCLEAN Μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε καλά το Curved Probe με ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή ένα καθαριστικό παιχνιδιών, όπως το σπρέι μας. Αυτό θα διατηρήσει το ερωτικό σας παιχνίδι υγιεινά καθαρό και έτοιμο για την επόμενη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει καλά το ερωτικό παιχνίδι μετά τον καθαρισμό, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί σε νερό.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Το σωστό λιπαντικό

    Για μια ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το λιπαντικό Aquameo. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υψηλής ποιότητας υλικό σιλικόνης.

    Calexotics - Το Νο. 1 για καινοτόμα ερωτικά παιχνίδια

    Calexotics είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ερωτικών παιχνιδιών στον κόσμο και αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την τεχνολογική καινοτομία και τα απαράμιλλα προϊόντα. Από το 1994 Calexotics Αναπτύσσει προϊόντα που φέρνουν επανάσταση στη σεξουαλική απόλαυση. Η μάρκα αντιπροσωπεύει υλικά υψηλής ποιότητας και εξελιγμένα σχέδια που προσφέρουν τόσο στους αρχάριους όσο και στους επαγγελματίες ιδανικές συνθήκες για να ζήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η εταιρεία διαθέτει μια σειρά από προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για την παραγωγή και τη χρήση των προϊόντων της:

    • CalexoticsBottom Rock Curved Probe
    • Διεγέρτης του προστάτη
    • Χωρίς φθαλικό εστέρα, φιλικό προς το σώμα
    • Επαναφορτιζόμενος μέσω USB (περιλαμβάνεται καλώδιο)
    • Αδιάβροχο (IPX7)
    • Υλικό: Σιλικόνη
    • Διαστάσεις: 10,25 cm x 5 cm (4 ίντσες x 2 ίντσες)
    • Μέγιστος χρόνος λειτουργίας: 90 λεπτά
    • Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 90 λεπτά
    • 10 τρόποι δόνησης

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Αξιολόγηση 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - πρωκτικό βύσμα με δόνηση - διεγέρτης προστάτη

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - πρωκτικό βύσμα με δόνηση - διεγέρτης προστάτη

        Bottom Ζήστε τους πιο έντονους οργασμούς του προστάτη με το Rock Curved Probe από τοCalexotics. Αυτό το εργονομικά διαμορφωμένο πρωκτικό βύσμα με δόνηση έχει αναπτυχθεί ειδικά για στοχευμένη διέγερση του προστάτη και προσφέρει μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: