Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες από νεοπρένιο

Ενημερωτικό δελτίο

Anon Cock Whore - blowjob Μάσκα Neo Air Mesh - Μάσκα

Η μάσκα "Anon Cock Whore" είναι το τέλειο αξεσουάρ για όποιον θέλει να ζήσει τις πιο μυστικές φαντασιώσεις του για πίπα σε πλήρη ανωνυμία. Εμπνευσμένη από τη δημοφιλή δερμάτινη μάσκα μας, αυτή η μάσκα από μικροδιάτρητο νεοπρένιο προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα σε μια μοντέρνα, αναπνεύσιμη έκδοση που σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα γύρω σας χωρίς να σας αναγνωρίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    blowjob Με τη μάσκα "Anon Cock Whore" από υλικό "Neo Air Mesh", μπορείτε να απολαμβάνετε απόλυτη ανωνυμία και μέγιστη άνεση στο .

    Η μάσκα "Anon Cock Whore" είναι το τέλειο αξεσουάρ για όποιον θέλει να ζήσει τις πιο μυστικές φαντασιώσεις του για πίπα σε απόλυτη ανωνυμία. Εμπνευσμένη από τη δημοφιλή δερμάτινη μάσκα μας, αυτή η μάσκα από μικροδιάτρητο νεοπρένιο προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα σε μια μοντέρνα, αναπνεύσιμη έκδοση που σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα γύρω σας χωρίς να σας αναγνωρίζουν.

    Με αυτή τη μάσκα, ο χρήστης περιορίζεται σε ένα χρησιμοποιήσιμο βαθύ λαρύγγι στόμα!

    Αν πάντα ονειρευόσασταν να γονατίζετε ανώνυμα και να καλωσορίζετε πρόθυμα κάθε σκληρό πέος, η μάσκα μας "Anon Cock Whore" είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Το μικρο-διάτρητο υλικό από νεοπρένιο είναι διαπνέον και σας επιτρέπει να βλέπετε το περιβάλλον σας, ενώ παραμένει ανώνυμο.

    Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της μάσκας "Anon Cock Whore":

    • blowjob Δροσερό και αναπνεύσιμο: το υλικό από μικροδιάτρητο νεοπρένιο εξασφαλίζει ότι δεν ζεσταίνεται πολύ κάτω από τη μάσκα, μπορείτε να αναπνέετε εύκολα και να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας σε .
    • Διακριτική και ανώνυμη: Ιδανική για όποιον δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του ενώ επιδίδεται στις πιο κρυφές επιθυμίες του.
    • Απορρίπτει το νερό, το σπέρμα και τα ούρα: Η μάσκα "Anon Cock Whore" μπορεί να αντέξει τα πάντα και καθαρίζεται εύκολα - απλά πλύνετε στο χέρι με χλιαρό νερό και ήπιο απορρυπαντικό και κρεμάστε την για να στεγνώσει.
    • Καλή ορατότητα ακόμη και στο σκοτάδι: Τα περιγράμματα των σεξουαλικών εταίρων είναι εύκολο να αναγνωριστούν ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού - για παράδειγμα το μεγάλο πέος που πρόκειται να ευχαριστηθεί στοματικά.


    Πίνακας μεγεθών:

    Για να εξασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή, μετρήστε το κεφάλι σας ως εξής:

    • Περιφέρεια κεφαλής: Μετρήστε ακριβώς πάνω από τα φρύδια και γύρω από το κεφάλι σε ευθεία γραμμή.
    • Περιφέρεια λαιμού: Ακριβώς κάτω από το μήλο του Αδάμ.


    Διαθέσιμα μεγέθη:

    • Μικρό: Λαιμός έως 38 cm, μέτωπο έως 53,3 cm
    • Μεσαίο: Λαιμός έως 40 cm, μέτωπο έως 55,8 cm


    Η μάσκα "Anon Cock Whore" είναι η ιδανική λύση για όποιον θέλει να ζήσει τον πόθο του ανώνυμα αλλά έντονα. Αποκτήστε τώρα τη μάσκα "Anon Cock Whore" από τη MEO και απολαύστε το καλύτερο της άνεσης, της ανωνυμίας και της συναρπαστικής απόλαυσης!

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η ανώνυμη μασκότ της Anon Mask είναι η καλύτερη επιλογή για να αποκτήσετε την ανώνυμη μασκότ της Anon:

    • Μάσκα από νεοπρένιο με μικροδιάτρητο άνοιγμα στο στόμα
    • Με φερμουάρ στο πίσω μέρος της μάσκας
    • Υλικό: Η μάσκα "Anon Cock Whore" είναι κατασκευασμένη από διάτρητο νεοπρένιο, ένα ευέλικτο και υψηλής ποιότητας υλικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για βέλτιστη άνεση και λειτουργικότητα.
    • Διάτρητο νεοπρένιο: Το υλικό είναι διάτρητο σε όλο το μήκος του, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα διαπνέον. Αυτό επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει την υπερβολική εφίδρωση, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας. Η διάτρηση διατηρεί τη μάσκα ευχάριστα δροσερή και άνετη στη χρήση.
    • Ευέλικτη και προσαρμόσιμη: Το νεοπρένιο χαρακτηρίζεται από την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του κεφαλιού και εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Η ελαστικότητα του υλικού καθιστά τη μάσκα εύκολη στην τοποθέτηση και την αφαίρεση.
    • Στιβαρό και ανθεκτικό: Το νεοπρένιο είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που είναι ανθεκτικό στην τριβή και το σχίσιμο. Προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και με συχνή χρήση. Η μάσκα "Anon Cock Whore" παραμένει σε άριστη κατάσταση ακόμη και μετά από πολλές χρήσεις.
    • Απωθητικό του νερού και των ούρων: Το υλικό είναι απωθητικό του νερού και των ούρων, καθιστώντας την ιδιαίτερα εύκολη στον καθαρισμό και την υγιεινή. Η μάσκα καθαρίζεται εύκολα και είναι γρήγορα έτοιμη και πάλι για χρήση. Απλά πλύνετε στο χέρι με χλιαρό νερό και μη αρωματισμένο υγρό πλύσης και κρεμάστε την για να στεγνώσει.
    • Ελαφρύ και άνετο: Το νεοπρένιο είναι ένα ελαφρύ υλικό που δεν ζυγίζει πολύ. Επομένως, η μάσκα μπορεί να φορεθεί άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

     

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Αξιολόγηση 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Anon Cock Whore - blowjob Μάσκα Neo Air Mesh - Μάσκα

      Anon Cock Whore - blowjob Μάσκα Neo Air Mesh - Μάσκα

      Η μάσκα "Anon Cock Whore" είναι το τέλειο αξεσουάρ για όποιον θέλει να ζήσει τις πιο μυστικές φαντασιώσεις του για πίπα σε πλήρη ανωνυμία. Εμπνευσμένη από τη δημοφιλή δερμάτινη μάσκα μας, αυτή η μάσκα από μικροδιάτρητο νεοπρένιο προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα σε μια μοντέρνα, αναπνεύσιμη έκδοση που σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα γύρω σας χωρίς να σας αναγνωρίζουν.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: