Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μανίκια πέους και καλύμματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Kinky Black Dick - Μανίκι πέους με εξογκώματα

Αυτό το μανίκι πέους με θαυμάσια διεγερτικά εξογκώματα μετατρέπει κάθε μέσο πέος σε ένα μαύρο τέρας του σεξ. Ιδανικό για να ζήσετε τη σκοτεινή πλευρά των φαντασιώσεών σας! Ανακαλύψτε τι άλλο έχει να προσφέρει αυτό το μαύρο μανίκι πέους σιλικόνης εδώ στη MEO..

Περισσότερες πληροφορίες

3721/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το μανίκι πέους με θαυμάσια διεγερτικά εξογκώματα μετατρέπει κάθε μέσο πέος σε ένα μαύρο τέρας του σεξ. Ιδανικό για να ζήσετε τη σκοτεινή πλευρά των φαντασιώσεών σας!

    Ανακαλύψτε τι άλλο έχει να προσφέρει αυτό το μαύρο μανίκι πέους σιλικόνης εδώ στη MEO... Αυτό το μανίκι πέους με παχιά εξογκώματα είναι μια απόλυτη συμβουλή για όσους θέλουν να βιώσουν το κάτι παραπάνω κατά τη διάρκεια του σεξ - είτε πρωκτικό είτε κολπικό. Τα παχιά nubs κάνουν μασάζ σε κάθε σημείο μέσα στον σύντροφό σας, εντείνοντας κάθε κίνηση και αυξάνοντας την αίσθηση της απόλαυσης.

    Κάθε διείσδυση προκαλεί έντονο τσούξιμο και θα νιώσετε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας να εκρήγνυνται κυριολεκτικά από πόθο. Το μαύρο μανίκι πέους μας είναι ένα εύκαμπτο σεξ παιχνίδι σιλικόνης που γλιστράει πάνω στο πέος και συγκρατείται στη θέση του. Το μανίκι πέους μας διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και υφές και εξασφαλίζει ότι το σεξ γίνεται κάτι πολύ ιδιαίτερο και για τους δύο συντρόφους.

    Το μανίκι πέους μας είναι κάτι πολύ ξεχωριστό!

    • Ένα μανίκι πέους κάνει το σεξ πιο έντονο - είτε πρωκτικό είτε κολπικό. Τα εξογκώματα διεγείρουν πιο έντονα και φτάνουν σε περισσότερες ερωτογενείς ζώνες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την ευχαρίστηση. Κάθε διείσδυση στον πρωκτό ή στον κόλπο μοιάζει πιο έντονη και προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση ηδονής και στους δύο συντρόφους.
    • Ευφάνταστος σχεδιασμός: Το μαύρο μανίκι πέους είναι ένα απόλυτο μάτι που τραβάει τα βλέμματα! Θυμίζει το άγριο σχήμα του πέους ενός ζώου ή το μυστηριώδες πέος ενός μυθικού πλάσματος. Ο λεπτομερής σχεδιασμός και οι έντονες δομές προσφέρουν έντονη οπτική και σωματική απόλαυση.
    • Μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ: Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του μανικιού πέους είναι ότι βοηθά τους άνδρες να αντέχουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Το παχύτερο υλικό μειώνει την άμεση διέγερση του πέους, γεγονός που οδηγεί σε απίστευτα καλό σεξ που απλά διαρκεί περισσότερο!
    • Υψηλής ποιότητας σιλικόνη: Κατασκευασμένο από μαλακή, φιλική προς το σώμα σιλικόνη, το μανίκι πέους προσφέρει μέγιστη άνεση και αξιοπιστία. Το υλικό είναι υποαλλεργικό, χωρίς λάτεξ και φθαλικό εστέρα, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας.
    • Ιδανική εφαρμογή: Το μαύρο μανίκι πέους εφαρμόζει με ασφάλεια και σταθερότητα, καθώς προσαρμόζεται τέλεια στο πέος και τους όρχεις του χρήστη. Η ευέλικτη αλλά σταθερή εφαρμογή εξασφαλίζει ότι το μανίκι πέους δεν γλιστράει κατά τη διείσδυση και παραμένει πάντα στη θέση του.
    • Απλά έξυπνο: χάρη στην ελαστική σιλικόνη, το μανίκι πέους φοριέται και βγαίνει εύκολα. Προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη πέους και προσφέρει άνετο και σταθερό κράτημα.
    • Καθαρίζεται εύκολα: Μετά τη χρήση, το μανίκι πέους με nubbed μπορεί απλά να καθαριστεί με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. VERYCLEAN Για ακόμα πιο σχολαστικό καθαρισμό, σας προτείνουμε το σπρέι μας.


    Further details:

    • Μανίκι πέους με nubs
    • Εφαρμογή: ευέλικτο, προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη πέους
    • Χρώμα: μαύρο
    • Διάμετρος: 30 mm
    • Μήκος: 135 mm
    • Υλικό: σιλικόνη
    • Εφαρμογή: Τραβήξτε το μανίκι πέους πάνω από το πέος και τη θηλιά γύρω από τους όρχεις για σταθερό και άνετο κράτημα. Απολαύστε τις ευφάνταστες και έντονες αισθήσεις που προσφέρει αυτό το μοναδικό αξεσουάρ.
    • Λιπαντικό για πρωκτική/κολπική χρήση: Χρησιμοποιήστε ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, π.χ. Aquameo, για να κάνετε την εμπειρία ακόμα πιο έντονη και ευχάριστη. Τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι φιλικά προς το δέρμα, ξεπλένονται εύκολα και είναι συμβατά με όλα τα ερωτικά παιχνίδια. Το Aquameo εξασφαλίζει ότι το μανίκι πέους διεισδύει απαλά και ομαλά στον πρωκτό ή τον κόλπο - για ατελείωτη απόλαυση χωρίς διακοπή.
    • Εύκολος καθαρισμός: Ο καθαρισμός του μανικιού πέους μετά τη χρήση είναι πολύ εύκολος. VERYCLEAN Απλά χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή το σπρέι μας για να καθαρίσετε καλά το μανίκι πέους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Kinky Black Dick - Μανίκι πέους με εξογκώματα

      Kinky Black Dick - Μανίκι πέους με εξογκώματα

      Αυτό το μανίκι πέους με θαυμάσια διεγερτικά εξογκώματα μετατρέπει κάθε μέσο πέος σε ένα μαύρο τέρας του σεξ. Ιδανικό για να ζήσετε τη σκοτεινή πλευρά των φαντασιώσεών σας! Ανακαλύψτε τι άλλο έχει να προσφέρει αυτό το μαύρο μανίκι πέους σιλικόνης εδώ στη MEO..

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      23 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: