Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

Bullwhip - BDSM μαστίγιο από δέρμα

Για όλους όσους αγαπούν τον έντονο BDSM ερωτισμό: Με αυτό το απίστευτα αποτελεσματικό μαστίγιο από δέρμα υψηλής ποιότητας, μπορείτε κι εσείς να περιποιηθείτε ή να τιμωρήσετε τον σκλάβο σας σύμφωνα με όλους τους κανόνες της τέχνης - όπως ακριβώς σας αρέσει!

Περισσότερες πληροφορίες

4264/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Για όλους όσους αγαπούν τον έντονο BDSM ερωτισμό:

    Το μαλακό άκρο του BDSM μαστιγίου από δέρμα υψηλής ποιότητας σας επιτρέπει να χαϊδεύετε απαλά και να πειράζετε τρυφερά τον σύντροφό σας.

    Ωστόσο, το μαστίγιο είναι επίσης αρκετά μακρύ και ισχυρό για να δίνει σκληρά χτυπήματα. Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή εξασφαλίζει ότι το μαστίγιο είναι εύκολο στο χειρισμό, ώστε τα χτυπήματα να είναι στοχευμένα και να αποδίδονται με την επιθυμητή ένταση. Το δέρμα υψηλής ποιότητας εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής για αυτό το κομψό όργανο τιμωρίας.

    Ο ιμάντας χειρός σας βοηθά να έχετε πάντα σταθερή λαβή στο μαστίγιο. Μια εντατική συνεδρία BDSM ή ένα καλό ξύλο εξαρτάται όχι μόνο από την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο συντρόφων, αλλά και σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του μαστιγίου. Κατά την κατασκευή των μαστιγίων μας, έχουμε πάντα άμεση επιρροή σε όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, καθώς αναπτύσσουμε τα περισσότερα από τα όργανα μαστίγωσης στο εσωτερικό της εταιρείας με έμπειρους κατασκευαστές μαστιγίων.

    Φροντίδα των δερμάτινων μαστιγίων BDSM:

    Μια μικρή ποσότητα λαδιού προστίθεται στο δέρμα κατά τη διαδικασία δέψης, η οποία αυξάνει το βάρος του τελικού δέρματος και του δίνει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση και μεγαλύτερη ελαστικότητα. Κατά τη χρήση, γίνεται πιο μαλακό και όχι πιο σκληρό (σε αντίθεση με το φτηνό δέρμα ή την απομίμηση δέρματος, το οποίο γίνεται πιο σκληρό και πιο εύθραυστο με την πάροδο του χρόνου). Αυτό το δέρμα απαιτεί λίγη λίπανση δέρματος από καιρό σε καιρό για τη φροντίδα του, αλλά μπορεί επίσης να λαδωθεί ελαφρά, εάν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να γίνεται με φειδώ, ώστε να μη δημιουργείται μόνιμο λιπαρό φιλμ.

    Τι άλλο πρέπει να ληφθεί υπόψη

    Η ερωτική τιμωρία με τα μαστίγια μας μπορεί να ασκηθεί με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να κυμαίνεται από ένα απαλό χαστούκι μέχρι εκπαιδευτικά παιχνίδια και σκληρή τιμωρία με δεσμά. Όπως και αν ασκείται η ερωτική τιμωρία, η αρχή της απόλυτης ασφάλειας, της λογικής και της συναίνεσης (safe, sane, consensual) είναι γενικά αποδεκτή ως η αποφασιστική βάση για την ερωτική τιμωρία.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Αξιολόγηση 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Αξιολόγηση 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Αξιολόγηση 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Bullwhip - BDSM μαστίγιο από δέρμα

          Bullwhip - BDSM μαστίγιο από δέρμα

          Για όλους όσους αγαπούν τον έντονο BDSM ερωτισμό: Με αυτό το απίστευτα αποτελεσματικό μαστίγιο από δέρμα υψηλής ποιότητας, μπορείτε κι εσείς να περιποιηθείτε ή να τιμωρήσετε τον σκλάβο σας σύμφωνα με όλους τους κανόνες της τέχνης - όπως ακριβώς σας αρέσει!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: