Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM flogger κατασκευασμένο από μαύρο/κόκκινο δέρμα

Για απαλές ή σκληρές βλεφαρίδες! Αυτό το flogger από την MEO έχει κατακτήσει τις καρδιές της κοινότητας BDSM με καταιγίδα. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας, όχι μόνο προσφέρει τέλεια αίσθηση, αλλά εντυπωσιάζει και με την πρώτης τάξεως κατασκευή του.

Περισσότερες πληροφορίες

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    BDSM flogger κατασκευασμένο από μαύρο/κόκκινο δέρμα

    Για απαλό ή σκληρό μαστίγωμα! Αυτό το flogger από την MEO έχει κατακτήσει τις καρδιές της κοινότητας BDSM με καταιγίδα. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας, όχι μόνο προσφέρει τέλεια αίσθηση, αλλά εντυπωσιάζει και με την πρώτης τάξεως κατασκευή του. Με τη στιβαρή κατασκευή και τον καλά μελετημένο σχεδιασμό του, αυτό το flogger προσφέρει ακριβώς αυτό που πολλά άλλα προϊόντα BDSM υπόσχονται μόνο - ισχυρά, ελεγχόμενα χτυπήματα που θα ενθουσιάσουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες.

    Ποιότητα μέσω της παραδοσιακής δεξιοτεχνίας

    Η φιλοσοφία μας στη MEO® αντικατοπτρίζεται επίσης στα μαστίγια, τα κουπιά και τα μαστίγια μας: συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με έμπειρους κατασκευαστές μαστιγίων που παράγουν προϊόντα πρώτης κατηγορίας χρησιμοποιώντας παραδοσιακές διαδικασίες κατασκευής.

    Τέλειο χτύπημα χάρη στους 24 δερμάτινους ιμάντες

    Οι 24 δερμάτινοι ιμάντες του μαστιγίου μας, καθένας από τους οποίους είναι πλεγμένος στο μισό μήκος του, εξασφαλίζουν υψηλή αντίσταση στον αέρα και παράγουν τον χαρακτηριστικό ήχο του μαστιγίου όταν αυτό χτυπά τους γλουτούς ή την πλάτη flogger.

    A flogger με ευρύ φάσμα χρήσεων

    Το μας flogger από δέρμα χρησιμοποιείται για να ζεσταίνει τις πληγείσες περιοχές του σώματος, ώστε να προωθείται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και να μειώνεται έτσι ο κίνδυνος τραυματισμού, καθώς και για απαλά χτυπήματα ή σκληρά χτυπήματα. Ο ιμάντας χειρός εξασφαλίζει καλό κράτημα και με μήκος 70 cm, το flogger αποθηκεύεται τέλεια. Εν ολίγοις: αυτό το flogger είναι ένα must-have για όλους τους λάτρεις του spanking.

    Ένα αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας από τη MEO

    Η MEO είναι γνωστή παγκοσμίως για την υψηλής ποιότητας επιλογή αξεσουάρ BDSM και θέτει νέα πρότυπα με τη συλλογή HURTME. Αυτή η αποκλειστική σειρά συνδυάζει πρωτοποριακή δεξιοτεχνία με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και προσφέρει τόσο στους νεοεισερχόμενους όσο και στους έμπειρους οπαδούς του BDSM έντονες εμπειρίες. Είτε flogger, paddle ή μαστίγιο - κάθε προϊόν της συλλογής HURTME είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά και εγγυάται μια τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας, λειτουργικότητας και αυτού του συγκεκριμένου πόνου που κάνει το ξύλο τόσο συναρπαστικό.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • flogger από τη σειρά HURTME.
    • Χειροποίητο από το καλύτερο δέρμα.
    • Συνολικό μήκος: περίπου 68 cm
    • Μήκος λαβής: περίπου 22 cm
    • Πάχος λαβής: 2,5 cm
    • 24 δερμάτινοι ιμάντες
    • Κατάλληλο τόσο για αρχάριους BDSM όσο και για επαγγελματίες BDSM.
    • Σεξουαλική ευχαρίστηση μέσω του μαστιγώματος: Το μαστίγωμα είναι μια δημοφιλής σεξουαλική πρακτική για τη δημιουργία σεξουαλικής ευχαρίστησης. Το λεγόμενο flagellation είναι μία από τις σεξουαλικές ποικιλίες του BDSM.
    • Υπεύθυνη χρήση του μαστιγίου: Η χρήση των σεξουαλικών παιχνιδιών BDSM, όπως τα δικά μας flogger απαιτεί πάντα ένα αίσθημα ευθύνης και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των συμμετεχόντων. Τηρείτε πάντα τις αρχές της Ασφαλούς, Λογικής & Συναινετικής (SSC)!
    • Χρησιμοποιείτε μόνο το flogger μόνο εάν είστε εξοικειωμένοι με τον χειρισμό του. Αποφύγετε τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος, ιδίως το πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή των νεφρών. Η εξάσκηση σε ένα μαξιλάρι ή κάτι παρόμοιο εκ των προτέρων μπορεί να είναι χρήσιμη για να αποκτήσετε μια αίσθηση του flogger για να αποκτήσετε μια αίσθηση του.
    • Οι δραστηριότητες BDSM θα πρέπει πάντα να διεξάγονται με καθαρό μυαλό. Αποφύγετε τη χρήση flogger αν βρίσκεστε υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή ισχυρών φαρμάκων. Να δίνετε πάντα προσοχή στη σωματική και ψυχική κατάσταση του συντρόφου σας.
    • Μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σας για τα όρια και τις επιθυμίες σας. Συμφωνήστε μια ξεκάθαρη Safewordώστε η δραστηριότητα να μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή αν κάποιος από τους συμμετέχοντες αισθάνεται άβολα.
    • Το BDSM είναι μια στενή σχέση όπου η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι υψίστης σημασίας. Χρησιμοποιήστε το flogger με σεβασμό και υπευθυνότητα για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Αξιολόγηση 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BDSM flogger κατασκευασμένο από μαύρο/κόκκινο δέρμα

        BDSM flogger κατασκευασμένο από μαύρο/κόκκινο δέρμα

        Για απαλές ή σκληρές βλεφαρίδες! Αυτό το flogger από την MEO έχει κατακτήσει τις καρδιές της κοινότητας BDSM με καταιγίδα. Κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας, όχι μόνο προσφέρει τέλεια αίσθηση, αλλά εντυπωσιάζει και με την πρώτης τάξεως κατασκευή του.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: