Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μαστίγια και flogger

Ενημερωτικό δελτίο

Μαστίγιο BDSM - Cat-O-7-Tails

Αυτό το μαστίγιο υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητο για κάθε σχέση BDSM. Τα επτά πλεγμένα σκέλη του μαστιγίου είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα αγελάδας που έχει μαυριστεί σε ξύλο ελάτης και παρέχουν ένα αλάνθαστο κρακ που χτυπάει ακριβώς εκεί που θέλετε κάθε φορά.

Περισσότερες πληροφορίες

10012/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Μαστίγιο BDSM - Cat-O-7-Tails

Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό ακρίβειας και έντασης με το πλεγμένο μαστίγιο Cat-O-7-Tails. Pride Αυτό το εξαίσιο μαστίγιο BDSM δεν είναι μόνο ένας πολύχρωμος φόρος τιμής στους ομοφυλόφιλους , αλλά παρέχει επίσης ισχυρά και ακριβή χτυπήματα με τα επτά πλεγμένα νήματα μαστιγίου πάχους 6 χιλιοστών. Κάθε χτύπημα αυτού του πολυτελούς μαστιγίου καταλήγει σε ένα τσουχτερό πόνο ηδονής που θυμίζει χτυπήματα με μαστίγιο ιππασίας και αφήνει μια έντονη, καυτή αίσθηση στο δέρμα του συντρόφου σας.

Ιδανικό για προχωρημένα σενάρια τιμωρίας

Με τις βαριές, πλεγμένες κλωστές του μαστιγίου, το Cat-O-7-Tails προσφέρει ένα πιο έντονο χτύπημα από τα πιο μαλακά μαστίγια, καθιστώντας το ιδανικό για BDSM flogger και επομένως είναι ιδανικό για τους οπαδούς του BDSM που θέλουν να οδηγήσουν το παιχνίδι με τα χτυπήματα στο επόμενο επίπεδο. Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή του μαστιγίου BDSM εξασφαλίζει ακριβή έλεγχο σε κάθε κίνηση, ενώ η ανθεκτική δερμάτινη θηλιά γύρω από τον καρπό αυξάνει την αυτοπεποίθηση για δυνατά χτυπήματα.

Χειροποίητη και ανθεκτική ποιότητα

Αυτό το υψηλής ποιότητας μαστίγιο είναι απαραίτητο για κάθε σχέση BDSM. Οι επτά πλεγμένοι κλώνοι του μαστιγίου είναι κατασκευασμένοι από γνήσιο δέρμα αγελάδας που έχει υποστεί δέψη σε ξύλο ελάτης και παρέχουν ένα αλάνθαστο χτύπημα που χτυπάει ακριβώς εκεί που θέλετε κάθε φορά. Η ποιότητα κατασκευής και το ανθεκτικό υλικό καθιστούν τις ουρές Cat-O-7 ένα απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες και απαιτητικούς ερασιτέχνες.

Περαιτέρω λεπτομέρειες:

.

  • Πολυτελές μαστίγιο BDSM για έντονη διασκέδαση BDSM Impact Play
  • Ολοκληρώστε το BDSM ρεπερτόριο σας με αυτό το μοναδικό, υψηλής ποιότητας πλεγμένο μαστίγιο Cat-O-7-Tails και απολαύστε έντονες στιγμές γεμάτες πόθο και έλεγχο!
  • Cat-O'-7-Tails: Ο όρος "Cat-O'-Tails" προέρχεται από το παραδοσιακό "Cat-O'-Nine-Tails", ένα μαστίγιο με πολλά (συνήθως εννέα) σκέλη μαστιγίου. Σε αυτή την περίπτωση, το μαστίγιο έχει επτά σκέλη μαστιγίου ή "ουρές", εξ ου και η ονομασία "Cat-O'-7-Tails". Ο αριθμός των κλώνων του μαστιγίου επηρεάζει την αίσθηση - οι λιγότεροι κλώνοι του μαστιγίου μπορεί να είναι πιο σκληροί και ακριβείς, ενώ οι περισσότεροι κλώνοι του μαστιγίου διανέμουν την αίσθηση.
  • Impact Play Οι ουρές Cat-O'-7 χρησιμοποιούνται κυρίως για τα . Λόγω των πλεγμένων κλώνων του μαστιγίου, προσφέρει ένα πιο ακριβές και συχνά πιο σκληρό χτύπημα από άλλα μαστίγια. Ο αριθμός των κλώνων του μαστιγίου (7) εξασφαλίζει ότι τα χτυπήματα δεν κατανέμονται πολύ ευρέως, αλλά στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος, καθιστώντας το ένα δημοφιλές αξεσουάρ για πιο έντονες συνεδρίες BDSM.
  • Το Cat-O'-7-Tails συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία του μαστιγίου με την ακρίβεια και τη δύναμη των πλεγμένων κλώνων του μαστιγίου, καθιστώντας το αγαπημένο μαστίγιο BDSM - ιδανικό για όσους προτιμούν ένα στοχευμένο, έντονο αποτέλεσμα.
  • Μακριά λαβή για ακριβή έλεγχο και εντυπωσιακό σχεδιασμό
  • 7 πλεγμένες δερμάτινες κλωστές πάχους 6 mm για έντονη διέγερση
  • Στιβαρή δερμάτινη θηλιά για ασφαλές κράτημα
  • Υλικό: Δέρμα υψηλής ποιότητας
  • Φωτεινό σχέδιο ουράνιου τόξου ως φόρος τιμής στους γκέι Pride
  • Μήκος λαβής: 44,5 cm
  • Συνολικό μήκος του μαστιγίου: 95 cm
  • Μήκος των κλώνων του μαστιγίου: 50 cm
  • Πάχος των κλώνων του μαστιγίου: 6 mm
  • Βάρος: περίπου 265 γραμμάρια
  • Υλικό: Γνήσιο δέρμα
  • Κατά τη χρήση του Braid Cat-O'-7-Tails, είναι σημαντικό να τηρούνται οι βασικές αρχές του BDSM: Ασφαλείς, υγιείς και συναινετικές (SSC). Αυτό το μαστίγιο προσφέρει μια έντονη εμπειρία λόγω των πλεγμένων κλώνων του μαστιγίου και της ακριβούς δύναμης χτυπήματος, γι' αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να το χειρίζεστε υπεύθυνα και με προσοχή.
  • Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας αισθάνεστε άνετα και ότι έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις ασφαλείας. Impact Play Χρησιμοποιήστε τις λέξεις Safe Words για να σταματήσετε ή να διακόψετε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος και να αυξάνετε την ένταση αργά.
  • Χρησιμοποιήστε το μαστίγιο BDSM με προσοχή και υπευθυνότητα. Συζητήστε μαζί τα όρια και τις επιθυμίες για τη συνεδρία πριν από τη χρήση. Impact Play Το να είστε λογικοί σημαίνει επίσης ότι πρέπει να δίνετε προσοχή στα σωματικά σήματα του συντρόφου σας για να διασφαλίσετε ότι η παραμένει εντός ασφαλών ορίων.
  • Η χρήση του Braid Cat-O'-7 Tails πρέπει πάντα να βασίζεται στην αμοιβαία συναίνεση. Πρέπει να συζητείται σαφώς εκ των προτέρων τι είδους διέγερση είναι επιθυμητή και τα όρια του συντρόφου πρέπει πάντα να γίνονται σεβαστά. Η συναίνεση είναι η βάση κάθε συνεδρίας BDSM.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Μαστίγιο BDSM - Cat-O-7-Tails

Μαστίγιο BDSM - Cat-O-7-Tails

Αυτό το μαστίγιο υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητο για κάθε σχέση BDSM. Τα επτά πλεγμένα σκέλη του μαστιγίου είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα αγελάδας που έχει μαυριστεί σε ξύλο ελάτης και παρέχουν ένα αλάνθαστο κρακ που χτυπάει ακριβώς εκεί που θέλετε κάθε φορά.

Γράψτε τη δική σας κριτική

26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: