Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικά ντους

Ενημερωτικό δελτίο

πρωκτική πλύση μήκους 30 cm - Deep Dick Diver - Ρεαλιστικός δονητής ως πρωκτική πλύση για ενδελεχή προσωπική υγιεινή

Το Deep Dick Diver από τη MEO προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: Συνδυάζει έναν μακρύ, ρεαλιστικό δονητή με μια ιδιαίτερα αποτελεσματική πρωκτική πλύση. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταυτόχρονα πολύ βαθιά πρωκτική διέγερση και σχολαστικό καθαρισμό του πρωκτού και του ορθού.

Περισσότερες πληροφορίες

10016/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    πρωκτική πλύση μήκους 30 cm - Deep Dick Diver - Ρεαλιστικός δονητής ως πρωκτική πλύση για ενδελεχή υγιεινή του πρωκτού

    Το Deep Dick Diver από τη MEO προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: Συνδυάζει έναν μακρύ, ρεαλιστικό δονητή με μια ιδιαίτερα αποτελεσματική πρωκτική πλύση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε πολύ βαθιά πρωκτική διέγερση και ταυτόχρονα να καθαρίζετε σχολαστικά τον πρωκτό και το ορθό σας.

    Με το Deep Dick Diver μπορείτε να απολαμβάνετε την απόλαυση της έντονης διείσδυσης και της σχολαστικής προσωπικής υγιεινής σε ένα μόνο, ευέλικτο προϊόν:

    Με το Deep Dick Diver Anal douche της MEO - το οποίο προσφέρουμε σε τρία εντυπωσιακά μήκη: 30 cm, 39 cm και ένα εκπληκτικό μήκος 49 cm - θα συνειδητοποιήσετε ότι η προσωπική υγιεινή μπορεί επίσης να είναι πραγματικά καυτή. Αυτή η μοναδική πρωκτική πλύση είναι ένας ρεαλιστικός δονητής που μοιάζει με ένα πραγματικό, τεράστιο πέος! Το Deep Dick Diver Πρωκτικό ντους όχι μόνο εξασφαλίζει ιδιαίτερα σχολαστική προσωπική υγιεινή, αλλά κυρίως προσφέρει έντονες στιγμές απόλαυσης στο ντους.

    Αυτό που κάνει το Deep Dick Diver Το πρωκτικό ντους τόσο ξεχωριστό

    • Ρεαλιστικός σχεδιασμός: Σας αρέσουν οι μεγάλοι δονητές Αυτή η πολύ μακριά πρωκτική πλύση έχει ως πρότυπο ένα πραγματικό, εντυπωσιακά μεγάλο πέος. Η ρεαλιστική εμφάνιση του στελέχους και της βάλανος του πέους παρέχει μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση όταν ξεπλένετε τον πρωκτό και το ορθό σας. Είναι σαν να εκσπερματώνει κάποιος μέσα σας!
    • Σιλικόνη υψηλής ποιότητας: Κατασκευασμένη από φιλική προς το σώμα σιλικόνη υψηλής ποιότητας χωρίς φθαλικό εστέρα, η οποία είναι βελούδινα απαλή και ταυτόχρονα ασφαλής και υγιεινή. Με λίγο λιπαντικό με βάση το νερό, η πλήρης πρωκτική πλύση μπορεί να εισαχθεί στον πρωκτό!
    • Έτοιμο για άμεση χρήση: Ο προσαρμογέας στην κάτω πλευρά του πρωκτικού ντους ταιριάζει στους περισσότερους τυποποιημένους σωλήνες ντους, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την πρωκτική οικεία υγιεινή και, φυσικά, την απόλαυση απευθείας στο ντους, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε άβολες μετατροπές. Απολαύστε την απίστευτη απόλαυση ενώ ξεπλένετε τον πρωκτό και το ορθό σας και ταυτόχρονα νιώθετε τον εξαιρετικά μακρύ δονητή βαθιά μέσα σας.


    Συνδυάστε το ευχάριστο με το χρήσιμο!

    Το Deep Dick Diver δεν είναι απλώς ένα πρωκτικό ντους - είναι ένας μακρύς δονητής για βαθιά, διεισδυτική απόλαυση ΚΑΙ ενδελεχή προσωπική υγιεινή. Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός με τον ολοζώντανο άξονα του πέους, τη μεγάλη φλέβα και τη διογκωμένη βάλανο ανεβάζει τις ερωτικές σας περιπέτειες στο ντους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η βελούδινη σιλικόνη υψηλής ποιότητας δεν είναι μόνο ασφαλής και φυσικά χωρίς φθαλικό εστέρα, αλλά και απίστευτα καλή αίσθηση. Στο ντους, το Deep Dick Diver μπορεί εύκολα να βιδωθεί στον σωλήνα του ντους, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε εύκολα την ποσότητα του νερού μέσω της βρύσης του ντους.

    Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deep Dick Diver σε:

    Βιδώστε το Deep Dick Diver σταθερά πάνω στον εύκαμπτο σωλήνα του ντους. Τρίψτε λίγο λιπαντικό με βάση το νερό, π.χ. το δημοφιλές FuckBuddy της MEO, πάνω στη βάλανο μέχρι να γυαλίσει και να γίνει λείο και εισάγετε αργά το δονητή στον πρωκτό. Η αίσθηση του μακρύ δονητή που διεισδύει σε εσάς είναι απαράμιλλη - αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Προσθέστε περισσότερο λιπαντικό και εισάγετε το δονητή ακόμα πιο βαθιά, ενώ αφήνετε το νερό να τρέξει. Η αυξανόμενη πλήρωση και η εσωτερική πίεση θα σας κάνουν να νιώσετε έντονα μέχρι να τραβήξετε τελικά το δονητή έξω και το νερό να τρέξει από μέσα σας με μια απελευθερωτική ορμή. Συνεχίστε να τρέχει το νερό του ντους για να ξεπλύνετε τα πάντα και όταν τελειώσετε, απλώστε λίγο ακόμα λιπαντικό στο δονητή και ξεκινήστε πάλι από την αρχή.

    Πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε πρωκτική πλύση πριν και μετά το πρωκτικό σεξ:

    Η χρήση πρωκτικής πλύσης πριν και μετά το πρωκτικό σεξ είναι ζωτικής σημασίας για μια ευχάριστη και υγιεινή εμπειρία. Πριν από την πρωκτική επαφή, η πρωκτική πλύση διασφαλίζει τον ενδελεχή καθαρισμό και σας προετοιμάζει για μια ξέγνοιαστη εμπειρία απομακρύνοντας τις πιθανές ακαθαρσίες. Μετά την πρωκτική επαφή, η πρωκτική πλύση συμβάλλει στον εκ νέου καθαρισμό του πρωκτού και του ορθού και διασφαλίζει ότι δεν μένουν υπολείμματα. Αυτό δεν προάγει μόνο την καθαριότητα, αλλά και την ευεξία και την υγεία, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυση του σεξ.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Για να μπορέσετε να απολαύσετε το σεξ, μπορείτε να το κάνετε με το χέρι σας:

    • Πιο αναλυτικά: Μακρά πρωκτική πλύση - Deep Dick Diver
    • Ρεαλιστικός δονητής ως πρωκτική πλύση για πολύ ιδιαίτερη πρωκτική απόλαυση και σχολαστική οικεία υγιεινή
    • Συνολικό μήκος: 30 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 29 cm
    • Μέγιστη εισαγόμενη διάμετρος: 3,8 cm
    • Βέλτιστη πίεση και θερμοκρασία νερού: Όταν χρησιμοποιείτε το Deep Dick Diver είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σωστή πίεση και θερμοκρασία νερού για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία. Χρησιμοποιήστε μια μέτρια πίεση νερού που είναι αρκετά ήπια ώστε να παρέχει έναν άνετο καθαρισμό χωρίς να ερεθίζει τον πρωκτό ή τις ευαίσθητες εσωτερικές περιοχές. Βεβαιωθείτε επίσης ότι το νερό είναι σε άνετη, χλιαρή θερμοκρασία - όχι πολύ ζεστό και όχι πολύ κρύο. Αυτό θα κάνει τον καθαρισμό σχολαστικό και ευχάριστο, ενώ μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την απόλαυση της Deep Dick Diver βαθιά μέσα σας.
    • Υλικό: Δονητής από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, προσαρμογέας από κράμα ψευδαργύρου, πώμα από καουτσούκ.
    • Λιπαντικό: Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μόνο λιπαντικό με βάση το νερό, π.χ. FuckBuddy από τη MEO.
    • Σημείωση: Ο εικονιζόμενος σωλήνας ντους δεν περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της παράδοσης.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Αξιολόγηση 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Αξιολόγηση 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          πρωκτική πλύση μήκους 30 cm - Deep Dick Diver - Ρεαλιστικός δονητής ως πρωκτική πλύση για ενδελεχή προσωπική υγιεινή

          πρωκτική πλύση μήκους 30 cm - Deep Dick Diver - Ρεαλιστικός δονητής ως πρωκτική πλύση για ενδελεχή προσωπική υγιεινή

          Το Deep Dick Diver από τη MEO προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: Συνδυάζει έναν μακρύ, ρεαλιστικό δονητή με μια ιδιαίτερα αποτελεσματική πρωκτική πλύση. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταυτόχρονα πολύ βαθιά πρωκτική διέγερση και σχολαστικό καθαρισμό του πρωκτού και του ορθού.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: