Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

PulseCore DUE - Διεγέρτης πρωκτού - Ηλεκτροδιέγερση πρωκτού

Νέο Προσφορά

Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση μπορεί να είναι τόσο υπέροχη: Με το εργονομικό του σχήμα, το PulseCore DUE έχει αναπτυχθεί ειδικά για ακριβή ηλεκτροδιέγερση του πρωκτού και του σημείου P. Το μοναδικό του σχήμα ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα της εσωτερικής ανατομίας για μέγιστες αισθήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

3882/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε μια νέα διάσταση της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης με το PulseCore™ της MEO, έναν διπολικό πρωκτικό διεγέρτη. Μέσω της στοχευμένης ηλεκτρικής διέγερσης των νευρικών απολήξεων στον πρωκτό, αυτός ο πρωκτικός διεγέρτης αυξάνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση και οδηγεί σε ιδιαίτερα έντονους οργασμούς. Η ισχύς των παλμών μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά, καθιστώντας το PulseCore™ κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

    Μοναδικά χαρακτηριστικά και οφέλη: Ο αισθητήρας StoreCoreus είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και πιο αποτελεσματικούς αισθητήρες για το σώμα:

    • Ακριβής διέγερση: Το PulseCore™ παρέχει ακριβή και εστιασμένη διέγερση, δημιουργώντας πιο έντονες και συχνά βαθύτερες αισθήσεις που είναι δύσκολο να επιτευχθούν με τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα ή τους πρωκτικούς δονητές.
    • Προσαρμόσιμη ένταση: Με το PulseCore™ και μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, μπορείτε να ελέγχετε με ακρίβεια την ένταση των ηλεκτρικών παλμών, ώστε να απολαμβάνετε τόσο ήπια όσο και ισχυρή διέγερση. Απλά πειραματιστείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    • Αυξημένη ένταση οργασμού: Πολλοί χρήστες αναφέρουν εντατικοποίηση των οργασμών τους όταν χρησιμοποιούν το PulseCore™. Η ηλεκτρική διέγερση οδηγεί σε αυξημένες μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες ενισχύουν τη σεξουαλική εμπειρία.
    • Ψυχολογική επίδραση: Ειδικά σε ένα πλαίσιο BDSM, το PulseCore™ μπορεί να αυξήσει το αίσθημα κυριαρχίας και υποταγής.


    Συνολικά, η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση με το διπολικό butt plug PulseCore™ προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να ανακαλύψετε νέες αισθητηριακές εμπειρίες και να εντείνετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    Καθαρίζεται εύκολα:

    INSTACLEAN Το πρωκτικό βύσμα PulseCore™ μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή το σπρέι. Για να αποφύγετε την καταστροφή του ηλεκτροδίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται επιθετικά καθαριστικά μέσα.

    Αυτό το λιπαντικό κάνει την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση ακόμα πιο ευχάριστη:

    Για βέλτιστη εμπειρία, θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό μας με βάση το νερό ESHOCK. Αυτό το ειδικό λιπαντικό εγγυάται εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αποφύγετε οπωσδήποτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • PulseCore™ πρωκτικός διεγέρτης - πρωκτική ηλεκτροδιέγερση - electro play anal plug
    • Μήκος πρωκτικού βύσματος: συνολικό μήκος 5,5 cm, μήκος εισαγωγής 4,8 cm
    • Διάμετρος του πρωκτικού βύσματος: 2,5 cm
    • Διάμετρος βάσης: 2,5 cm
    • Μήκος καλωδίου: 113 cm
    • βύσμα υποδοχής 3,5 mm / προσαρμογέας
    • Electrosex: Το πρωκτικό βύσμα PulseCore™ για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση πρέπει να συνδεθεί με μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ή μια μονάδα TENS προκειμένου να αναπτύξει την πλήρη λειτουργικότητά του. Αυτές οι συσκευές τροφοδοτούν το πρωκτικό βύσμα με ηλεκτρικά ερεθίσματα που διεγείρουν απευθείας τις νευρικές απολήξεις στην περιοχή του πρωκτού. Αυτή η στοχευμένη διέγερση μπορεί να αυξήσει την ένταση των αισθήσεων και να οδηγήσει σε ιδιαίτερα βαθύ και ικανοποιητικό οργασμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τα συμβατικά πρωκτικά βύσματα ή τους δονητές.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Très facile de l’introduire

    Super agréable à porter et bonnes sensations je recommande

      Αξιολόγηση 

      5 Sterne

      Der Plug macht mit etwas Zeit und viel gleitcreme richtig viel Spaß. Deshalb 5 Sterne

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Perfekt

      Ich habe mir die Anal-Elektrode gekauft, um die Abende etwas aufregender zu gestalten, wenn meine Freundin nicht da ist, und ich wurde nicht enttäuscht. Die Handhabung ist einfach und dank der ausführlichen Online-Anleitung schnell zu verstehen. Die Stromimpulse sind gut dosierbar und bieten eine große Bandbreite an Empfindungen - von leichtem Kribbeln bis hin zu intensivem Pulsieren. Das bringt mich richtig zum Orgasmus!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Deserves a glowing five-star rating!

      As a woman who recently tried this stainless steel vaginal electrostimulation electrode, I can confidently say that it was a revelation! Despite some initial hesitation as a newcomer to electro play, I was pleasantly surprised by the incredible experience it provided. The electrostimulation was nothing short of amazing - intense, arousing and left me wanting more. The electrode was surprisingly easy to use and the powerful sensations it delivered were truly unforgettable.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        PulseCore DUE - Διεγέρτης πρωκτού - Ηλεκτροδιέγερση πρωκτού

        PulseCore DUE - Διεγέρτης πρωκτού - Ηλεκτροδιέγερση πρωκτού

        Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση μπορεί να είναι τόσο υπέροχη: Με το εργονομικό του σχήμα, το PulseCore DUE έχει αναπτυχθεί ειδικά για ακριβή ηλεκτροδιέγερση του πρωκτού και του σημείου P. Το μοναδικό του σχήμα ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα της εσωτερικής ανατομίας για μέγιστες αισθήσεις.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: