Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Tartarus Quadripolar butt plug - Ένα επαναστατικό προϊόν από ElectraStim

Η τρισδιάστατη εμπειρία της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης! Ανακαλύψτε με το Tartarus Quadripolar butt plug του ElectraStim μια εντελώς νέα διάσταση του πρωκτικού οργασμού και απολαύστε έντονη τρισδιάστατη ηλεκτροδιέγερση όπως ποτέ άλλοτε. Το Tartarus Quadripolar butt plug είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη και αγώγιμη σιλικόνη και προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του σώματος.

Περισσότερες πληροφορίες

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Tartarus Quadripolar butt plug - Ένα επαναστατικό προϊόν από ElectraStim

    Η τρισδιάστατη εμπειρία της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης! Ανακαλύψτε με το Tartarus Quadripolar butt plug από το ElectraStim μια εντελώς νέα διάσταση του πρωκτικού οργασμού και απολαύστε έντονη τρισδιάστατη ηλεκτροδιέγερση όπως ποτέ άλλοτε. Το Tartarus Quadripolar butt plug είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη και αγώγιμη σιλικόνη και προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του σώματος.

    Τετραπολικός σχεδιασμός για διέγερση 360 μοιρών στον πρωκτό!

    Το Tartarus Quadripolar butt plug προσφέρει έναν μοναδικό τετραπολικό σχεδιασμό που προσφέρει εκπληκτικές και πρωτόγνωρες αισθήσεις που κόβουν την ανάσα. Το σώμα του Tartarus Quadripolar butt plug χωρίζεται σε τέσσερις ξεχωριστές αγώγιμες περιοχές που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Αυτή η διαμόρφωση παρέχει διέγερση 360 μοιρών στον πρωκτό και δημιουργεί έντονη αίσθηση πληρότητας χωρίς να υπερβαίνει τα φυσικά όρια των λιγότερο έμπειρων χρηστών.

    Ένα πράγμα είναι εγγυημένο: Πρωκτικός οργασμός που κόβει την ανάσα!

    Κάθε μία από τις τέσσερις αγώγιμες ζώνες του Tartarus Quadripolar butt plug μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά για να δημιουργήσει μια ποικιλία διαφορετικών ηλεκτροαισθητικών αισθήσεων. Με τη σύνδεση με μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης με 2 εξόδους, το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να ρέει με κυκλική κίνηση από το ένα αγώγιμο σημείο στο άλλο, παρέχοντας μια εντελώς νέα αίσθηση πρωκτικού ηλεκτροδιεγέρτη. Ένα συνεχές κύμα ή μοτίβο παλμών δημιουργεί έντονες αισθήσεις και μια αυξημένη αίσθηση πλήρωσης στον πρωκτό. Γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον με εναλλασσόμενα μοτίβα κυμάτων ή παλμών που διεγείρουν διαφορετικές περιοχές του πρωκτού σε διαφορετικές χρονικές στιγμές Tartarus Quadripolar butt plug σε διαφορετικούς χρόνους. Η τετραπολική πρωκτική ηλεκτροδιέγερση απαιτεί μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης διπλού καναλιού, όπως το SexBox της MEO, το Flick Duo, το Flux, το SensaVox ή το AXIS και τέσσερις συνδέσεις καλωδίων ταυτόχρονα.

    Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης:

    Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία που ξεπερνά τις συμβατικές μεθόδους διέγερσης. Οι νευρικές απολήξεις στην περιοχή του πρωκτού διεγείρονται άμεσα και εντατικά με τη χρήση στοχευμένων ηλεκτρικών παλμών. Αυτό οδηγεί σε βαθιές, κυματιστές αισθήσεις που περιγράφονται ως εξαιρετικά ευχάριστες και διεγερτικές. Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση μπορεί να είναι είτε απαλή και χαλαρωτική είτε έντονη και ισχυρή, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης. Η συσκευή επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της έντασης και του τύπου της διέγερσης, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη εμπειρία.

    Άνεση και ποιότητα:

    Το Tartarus Quadripolar butt plug διαθέτει στρογγυλεμένη βάση που σας επιτρέπει να κάθεστε άνετα με το πρωκτικό βύσμα τοποθετημένο. Οι υποδοχές σύνδεσης έχουν εσοχή για να αποφεύγονται οι ζημιές στα καλώδια. Παρόλο που όλα τα καλώδια ElectraStim είναι τεχνικά συμβατά, η βάση έχει αναπτυχθεί ειδικά για καλώδια 90 μοιρών, τα οποία βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο όταν χρησιμοποιείτε το Tartarus Quadripolar butt plug στο ίδιο επίπεδο κατά τη διάρκεια της χρήσης.

    Περιλαμβάνονται εξαρτήματα:

    Butt plug Το Tartarus Quadripolar Silicone συνοδεύεται από μια τσάντα αποθήκευσης από μικροΐνες και ένα πολύγλωσσο εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα:

    VERYCLEAN Το ηλεκτρόδιο μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σπρέι. Για να αποφευχθεί η καταστροφή του ηλεκτροδίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σκληρά καθαριστικά μέσα.

    Αυτό κάνει την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση ακόμα πιο ευχάριστη:

    Για μια βέλτιστη εμπειρία, θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό μας με βάση το νερό ESHOCK. Αυτό το ειδικό λιπαντικό εγγυάται εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αποφύγετε οπωσδήποτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Tartarus τετραπολικό πρωκτικό βύσμα
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσής μας (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Συνολικό μήκος: 11,2 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 9 cm
    • Διάμετρος: 3,8 cm
    • Διάμετρος λαιμού: 1,6 cm
    • Μέγεθος σύνδεσης: 2 mm (x4)
    • Τα καλώδια σύνδεσης δεν περιλαμβάνονται στο πεδίο της παράδοσης. Πρέπει να παραγγελθούν χωριστά.
    • Σημειώσεις εφαρμογής: Το Tartarus Quadripolar butt plug είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης. Προσφέρει το τέλειο μέγεθος για προχωρημένους χρήστες, ενώ η τετραπολική διάταξη δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο έμπειρους πελάτες μας. Το Tartarus Quadripolar butt plug είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη και αγώγιμη σιλικόνη και προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα του σώματος για να εξασφαλίζει μια άνετη και έντονη εμπειρία. Το Tartarus Quadripolar butt plug δεν είναι κατάλληλο μόνο για πρωκτική, αλλά και για κολπική ηλεκτροδιέγερση.
    • Σημείωση ασφαλείας: Η χρήση των σωστών συσκευών και καλωδίων ηλεκτροδιέγερσης είναι απαραίτητη για μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Όλα τα προϊόντα ElectraStim έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.
    • Σχεδιασμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (E-Stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα και λογότυπα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Tartarus Quadripolar butt plug - Ένα επαναστατικό προϊόν από ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Ένα επαναστατικό προϊόν από ElectraStim

    Η τρισδιάστατη εμπειρία της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης! Ανακαλύψτε με το Tartarus Quadripolar butt plug του ElectraStim μια εντελώς νέα διάσταση του πρωκτικού οργασμού και απολαύστε έντονη τρισδιάστατη ηλεκτροδιέγερση όπως ποτέ άλλοτε. Το Tartarus Quadripolar butt plug είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη και αγώγιμη σιλικόνη και προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του σώματος.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: