Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικό λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

Analforte - Περισσότερη ευχαρίστηση και λιγότερος πόνος - πρωκτικό λιπαντικό για χαλαρό πρωκτικό σεξ

Το επαναστατικό λιπαντικό για περισσότερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ! Τέρμα οι ανησυχίες ότι το πέος του ή ο δονητής σας μπορεί να είναι πολύ μεγάλος. Analforte Με το πρωκτικό λιπαντικό, όλα είναι αβίαστα. Ιδανικό για πρωκτικό σεξ ή σόλο σεξ με μεγάλα ερωτικά παιχνίδια χωρίς να είναι εντελώς μουδιασμένο. Ιδανικό για αρχάριους.

Περισσότερες πληροφορίες

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το επαναστατικό λιπαντικό για περισσότερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ! Τέρμα οι ανησυχίες ότι το πέος του ή ο δονητής σας μπορεί να είναι πολύ μεγάλος. Analforte Με το πρωκτικό λιπαντικό, όλα είναι αβίαστα. Ιδανικό για πρωκτικό σεξ ή σόλο σεξ με μεγάλα ερωτικά παιχνίδια χωρίς να είναι εντελώς μουδιασμένο.

    Analforte Ιδανικό για αρχάριους. σας προσκαλεί να πειραματιστείτε και απομακρύνει το φόβο του πρωκτικού σεξ, επειδή η ειδική φόρμουλα χαλαρώνει το σφιγκτήρα μυ και διευκολύνει τη διείσδυση στον πρωκτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το πρωκτικό σεξ με εντελώς ευχάριστο τρόπο χωρίς καμία ενόχληση. Analforte Είτε το κάνετε για πρώτη φορά είτε έχετε ήδη εμπειρία, εξασφαλίζει μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία.

    Με το Analforte® θα βιώσετε το πρωκτικό σεξ με έναν εντελώς νέο τρόπο:

    Το πρωκτικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη δεν έχει μόνο ειδικές μακροχρόνιες λιπαντικές ιδιότητες, αλλά και μια ειδική φόρμουλα που διευκολύνει τη διάταση του πρωκτού. Analforte Αυτό το καθιστά ιδανικό για πρωκτική διείσδυση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κολπικά.

    Analforte - Περισσότερη απόλαυση και λιγότερος πόνος:

    Analforte by MEO είναι ένα πρωκτικό λιπαντικό με πιστοποίηση CE που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την πρωκτική επαφή. Ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη, όπως αυτό, μειώνει τον πόνο του πρωκτικού σεξ, καθώς παρέχει λίπανση μεγάλης διάρκειας, ελαχιστοποιεί την τριβή και διατηρεί το δέρμα ελαστικό. Αυτό κάνει τη διείσδυση στον πρωκτό πιο ήπια και ευχάριστη χωρίς να μουδιάζει. προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα και βέλτιστη λίπανση. Σε αντίθεση με πολλά άλλα πρωκτικά λιπαντικά, χαλαρώνει φυσικά τον σφιγκτήρα μυ χωρίς να προκαλεί πλήρη απώλεια της αίσθησης κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Analforte Analforte Analforte

    Επαναστατικό λιπαντικό για περισσότερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ:

    • Ιδανικό για αρχάριους: Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους ή του δονητή σας. Analforte Με τα πάντα είναι αβίαστα. Ιδανικό για πρωκτικό σεξ ή σόλο σεξ με μεγάλα ερωτικά παιχνίδια χωρίς να είναι εντελώς μουδιασμένο.
    • Analforte Χαλαρωτικό αποτέλεσμα: Χαλαρώνει τον σφιγκτήρα με φυσικό τρόπο, διευκολύνει τη διείσδυση και δεν οδηγεί σε πλήρη απώλεια της αίσθησης κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.
    • Μακράς διάρκειας λιπαντικές ιδιότητες: Αναπτυγμένο σε βάση σιλικόνης, το λιπαντικό προσφέρει ιδιαίτερα μακράς διάρκειας ιδιότητες ολίσθησης και βέλτιστη απαλότητα.
    • Ευέλικτο: Ιδανικό για πρωκτική διείσδυση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κολπικά. Κατάλληλο για μεγαλύτερους δονητές και βύσματα.
    • Analforte Made in Germany: Είναι ένα προϊόν πιστοποιημένο με CE που παρασκευάζεται αποκλειστικά στη Γερμανία από υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα συστατικά.
    • Ασφαλές και συμβατό: Δερματολογικά ελεγμένο για συμβατότητα με το δέρμα και τους βλεννογόνους, χωρίς λιπαρά, άχρωμο, άοσμο και άγευστο. Συμβατό με το λάτεξ και ξεπλένεται εύκολα με σαπούνι και νερό.
    • Οικονομικό και οικονομικό: Πολύ οικονομικό στη χρήση, το λιπαντικό μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με σαπούνι και νερό.
    • Χωρίς αναισθητικά πρόσθετα: Χωρίς λιδοκαΐνη και βενζοκαΐνη, επομένως απαλό και φυσικό.


    Analforte Το πρωκτικό λιπαντικό είναι πολύ οικονομικό και επομένως οικονομικό στη χρήση.

    Analforte Το λιπαντικό είναι απολύτως μακράς διάρκειας και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με σαπούνι και νερό. είναι ένα επιτυχημένο πρωκτικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη και εγγυάται ασφαλή και εύκολη ολίσθηση. Analforte Ειδικά σχεδιασμένο για την πρωκτική επαφή, το λιπαντικό επιτρέπει τη βέλτιστη διάταση του πρωκτού. Έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και παρέχει πολύ μεγάλης διάρκειας λίπανση. Analforte Το πρωκτικό μας λιπαντικό είναι συμβατό με το λάτεξ και κάνει το δέρμα να αισθάνεται βελούδινα απαλό.



    Analforte Έχει ελεγχθεί δερματολογικά για τη συμβατότητα με το δέρμα και τους βλεννογόνους, δεν περιέχει λάδι, είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο.Εφαρμογή: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στο δάχτυλό σας και κάντε μασάζ πάνω/μέσα στον πρωκτό. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι χαλαρωτικό και καταπραϋντικό και προάγει την εύκολη διείσδυση. Analforte Συνιστούμε επίσης το Anal Relax Spray για να κάνετε την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη και να επιτύχετε τη μέγιστη χαλάρωση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Analforte
    • Λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη
    • Το Analforte™ είναι ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη χωρίς λάδι, λίπος και άρωμα που δεν αφήνει υπολείμματα και είναι άοσμο. Εφαρμόζεται στο πέος, τον πρωκτό ή τον κόλπο ανάλογα με τις ανάγκες. Το Analforte™ είναι συμβατό με το λάτεξ και μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα με σαπούνι και νερό. Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος μακριά από παιδιά. Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως και κλείστε καλά μετά τη χρήση.
    • Περιεχόμενο: 30 ml (1,01 fl. oz.), 100 ml (3,38 fl. oz.)
    • Συστατικά (INCI): Διμεθικόνη, Διμεθικόνολη, Κυκλομεθικόνη, Laureth-9.
    • Ποτέ μην εφαρμόζετε λιπαντικό σε ανοιχτές πληγές ή φλεγμονώδες δέρμα.
    • Δεν κάνουμε συμβιβασμούς όταν πρόκειται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Στη MEO, εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητά μας και να βάζουμε την ικανοποίησή σας πάνω απ' όλα. Παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία με υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα συστατικά που είναι απολύτως ασφαλή για τη σεξουαλική σας ζωή.
    • Συστατικά και εφαρμογή: Συστατικά και εφαρμογή: Το προϊόν είναι κατάλληλο για την εφαρμογή του: Στη σύνθεση του Analforte™, βασιζόμαστε σε μια επιλογή υψηλής ποιότητας συστατικών για να σας εγγυηθούμε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία και στην παρούσα περιγραφή του προϊόντος. Συνιστούμε στους πελάτες με ευαίσθητο δέρμα ή γνωστές αλλεργίες να δοκιμάσουν το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά για να αποκλείσουν πιθανές δυσανεξίες. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα συστατικά ή τις επιδράσεις τους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό.
    • Analforte Οι λέξεις MEO και είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO Vertriebs GmbH. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Η αναφορά επωνυμιών ή εμπορικών σημάτων γίνεται μόνο για λόγους αναφοράς και δεν υποδηλώνει οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Tiefer

    Ich habe in den letzten Jahren viele Gleitmittel ausprobiert, aber mit Analforte habe ich bisher am meisten Spaß. Es gleitet tiefer und leichter als alle anderen Gleitmittel, die ich bisher benutzt habe.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Ottimo per il sesso anale, non si secca come quelli a base di acqua

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Worth the money and now I can’t walk!

    Always been a little sensitive in the rear, which is surprising considering I’ve been gay my whole life. Now my husband can pound away for hours without giving me any problems. Worth the money.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Produit au top

    Qu'il s'agisse des effets anesthésiants ou bien de la qualité du produit en lui-même, rien n'est à redire. Ce produit est au top, je le recommande les yeux fermés!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Absolut angenehm

    Ich bin absolut begeistert von diesem Gleitgel auf Silikonbasis. Es bietet eine außergewöhnlich langanhaltende Gleitfähigkeit, die andere Gleitgele bei weitem übertrifft. Die Textur ist samtig und hinterlässt ein wunderbar geschmeidiges Gefühl auf der Haut, ohne klebrig zu werden. Auch nach längerem Gebrauch bleibt die Gleiteigenschaft konstant, sodass Nachtragen selten nötig ist.

    Ein weiterer Pluspunkt ist die Hautverträglichkeit. Ich habe empfindliche Haut und hatte noch nie Probleme oder Irritationen bei der Verwendung dieses Produkts. Zudem ist es geruchsneutral, was ich als sehr angenehm empfinde.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Geht so

    Geht so. Es ist wirklich ein Ass Relaxer der extrem gut funktioniert aber ich finde die Handhabung nicht wirklich praktisch.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Klein aber ohoooooo

    Meine Freundin liebt es jetzt von hinten! Das Zeugs verspricht "More pleasure - less pain", also sowas wie mehr Vergnügen und weniger Schmerzen und das Versprochen wird definitiv gehalten. Besonders hervorheben möchten wir, dass das Gel im Gegensatz zu vielen anderen Anal-Gleitmitteln den Schließmuskel auf natürliche Weise entspannt, ohne dass es zu einem Gefühlsverlust kommt. Das hat unsere Erfahrungen beim Analsex, vor allem für meine Freunding als "Anfängerin", absolut revolutioniert. Wenn man auf der Suche nach einem zuverlässigen, langanhaltenden Gleitgel ist, das speziell für den Analsex entwickelt wurde, ist das Zeugs hier definitiv die beste Wahl.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Finora il migliore che ho mai provato per ogni suo uso, anche il prezzo per quello rispetto agli ialtri è molto competitivo. L'unica cosa che vorrei è avere confezioni piu grandi ;)

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Lubrficante Analforte

    Ottimo, sicuramente il migliore che abbia provato! Bellissima sensazione, nessuna irritazione e non unge; di certo lo acquisterò ancora

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Pas mal mais contenant ridicule

    Ce produit est excellent pour les sensations et son efficacité. Par contre le contenant est ridicule et est très vite épuisé. Le rapport qualité prix est donc très faible

    • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

    Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Endlich kann ich es genießen

    Endlich kann ich es genießen und mich richtig beim Analsex gehen lassen. Vorher war ich immer schmerzhaft verkrampft, aber dieses kleine Zauberfläschchen hat mir so sehr geholfen, daß ich mich jetzt voll der Lust hingeben kann. Ich bin wirklich sehr dankbar für dieses Produkt und kann es nur weiterempfehlen.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    She loved!!!

    This is an awesome product.My wife never let me fuck her in her ass.But with this she love anal sex.Now if I don't fuck her ass she is mad with me I recommend.She loved!!!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    c'est le meilleur que j'ai essayer !

    Vraiment le meilleur aucune douleure il peut chauffer une petite minutes mais ca passe très vite c'est le meilleur que j'ai essayer !

    • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    AMAZING

    By far the best lubricant that we have used! It doesn't goop up or get sticky, it feels very natural. We would definitely recommend this to other people!

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Intensiv und ausdauernd

    Wer es intensiv und ausdauernd mag, der hat hier genau das richtige Gleitgel angeklickt. Gerade Analverkehr über mehrere Stunden hinweg, ist ja ultimativ geil, aber kann auch anstrengend werden. Manchmal verkrampft dann einfach alles und der Spaß ist vorbei. Anders mit diesem Gleitgel. Wir sind begeistert! Entspannt ohne zu betäuben und man will einfach mehr, mehr, mehr.. Ist super ergiebig und lässt sich gut dosieren. Ist aus unserem Nachttisch nicht mehr wegzudenken. Volle Punktzahl.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Analforte - Περισσότερη ευχαρίστηση και λιγότερος πόνος - πρωκτικό λιπαντικό για χαλαρό πρωκτικό σεξ

    Analforte - Περισσότερη ευχαρίστηση και λιγότερος πόνος - πρωκτικό λιπαντικό για χαλαρό πρωκτικό σεξ

    Το επαναστατικό λιπαντικό για περισσότερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ! Τέρμα οι ανησυχίες ότι το πέος του ή ο δονητής σας μπορεί να είναι πολύ μεγάλος. Analforte Με το πρωκτικό λιπαντικό, όλα είναι αβίαστα. Ιδανικό για πρωκτικό σεξ ή σόλο σεξ με μεγάλα ερωτικά παιχνίδια χωρίς να είναι εντελώς μουδιασμένο. Ιδανικό για αρχάριους.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    27 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: