Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξουαλικά παιχνίδια

Ενημερωτικό δελτίο

Αρσενικό Edge Extra - Επέκταση πέους για διεύρυνση πέους

EdgeΗ προέκταση πέους από την Male είναι μια προέκταση πέους για τη διεύρυνση του πέους που αυξάνει τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους μέσω έλξης. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και ο ιστός αρχίσει να τεντώνεται, αυξάνετε σταδιακά τη δύναμη έλξης της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τον επεκτατήρα πέους κάθε μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες

3143/00

199,99 €


-30,00 €

169,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η επέκταση πέους από την Male Edge είναι μια επέκταση πέους για τη διεύρυνση του πέους που αυξάνει τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους μέσω έλξης. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και ο ιστός αρχίσει να τεντώνεται, αυξάνετε σταδιακά την έλξη της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τον επεκτατήρα πέους κάθε μέρα.

     

    Εάν αναζητάτε πρόσθετα πρόσθετα, το Male Edge Extra διατίθεται σε μια κομψή πράσινη και μαύρη θήκη και μια πρακτική τσάντα ταξιδιού, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε το πρόγραμμα εκπαίδευσής σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

     

    Το Male Edge Extra είναι ο επεκτατήρας πέους μας με τις περισσότερες πωλήσεις. Διαθέτει περισσότερα αξεσουάρ από τη μικρότερη βασική μας έκδοση. Η ταξιδιωτική τσάντα σας επιτρέπει να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας ενώ ταξιδεύετε

     

    Το πεδίο εφαρμογής της παράδοσης του Male Edge Extra περιλαμβάνει:

     

    • Edge 1 τεμάχιο - Επιμήκυνση πέους για άνδρες
    • 1 τεμάχιο - Χάρακας/συσκευή μέτρησης
    • 1 τεμάχιο - Αρσενικό Edge Κουτί προϊόντος
    • 1 τεμάχιο - αρσενικό Edge Ταξιδιωτική τσάντα
    • 1 τεμάχιο - Επίσημο αρσενικό Edge Πρόγραμμα (φυλλάδιο)
    • 3 τεμάχια - Αρσενικό Edge Ελαστικοί ιμάντες
    • 1 τεμάχιο - Προστατευτικό μαξιλάρι

     

    Αν ψάχνετε για πρόσθετα αξεσουάρ, το Male Edge Pro θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος μεγεθυντής πέους για εσάς.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Male Edge Penis Extender; Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον επεκτατήρα πέους Male Male

     

    Τοποθετήστε τον επεκτατήρα πέους στο μη όρθιο πέος και σφίξτε άνετα τους λαστιχένιους βρόχους. Είναι ανώδυνο και άνετο να το φοράτε όταν στέκεστε, περπατάτε και κάθεστε, ακόμη και διακριτικά κάτω από φαρδιά ρούχα. Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Male Edge σας προσφέρει επίσης διαδικτυακή πρόσβαση σε ένα λεπτομερές επεξηγηματικό βίντεο. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο φόρουμ και να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές.

    Λειτουργούν οι συσκευές επέκτασης πέους Ναι, δουλεύουν!

     

    Το Male Edge χρησιμοποιεί τη μέθοδο της έλξης πέους (διάταση πέους), η οποία είναι η πιο φυσική μέθοδος για τη διεύρυνση του πέους. Αλλά πώς λειτουργεί η έλξη πέους Τεντώνοντας ομοιόμορφα τον άξονα του πέους με την πάροδο του χρόνου, τα κύτταρα του ιστού διαιρούνται και πολλαπλασιάζονται - μια διαδικασία που ονομάζεται "κυτταροκίνηση" - με αποτέλεσμα τη μόνιμη αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους. Ναι - τα αποτελέσματα της ανδρικής Edge είναι ΜΟΝΙΜΕΣ! Η τεχνική διεύρυνσης του πέους που χρησιμοποιείται από το penis extender μπορεί να γίνει διακριτικά στο σπίτι, οπότε κανείς δεν χρειάζεται να γνωρίζει για την πρόθεση επιμήκυνσης του πέους.

    Σχέδιο προπόνησης με τέντωμα πέους:

     

    Το "Σχέδιο αργής εκκίνησης" έξι εβδομάδων είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους χρήστες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά τη συσκευή Male Edge και τη μέθοδο τέντασης πέους για να συνηθίσουν τη συσκευή Male Edge και τη μέθοδο τέντασης πέους. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Male Edge εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει στο σώμα το χρόνο να συνηθίσει τον επεκτατήρα πέους εφαρμόζοντας αρχικά μόνο μια μικρή ποσότητα έλξης και χρησιμοποιώντας τη συσκευή για μικρό χρονικό διάστημα.

     

    Στη συνέχεια, η δύναμη έλξης και η διάρκεια χρήσης αυξάνονται σταδιακά από εβδομάδα σε εβδομάδα. Το αρχικό σχέδιο προορίζεται ως οδηγός - εάν αισθάνεστε ότι μπορείτε να προχωρήσετε ταχύτερα από ό,τι υποδεικνύεται, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το προϊόν είναι πολύ ασφαλές για χρήση σε κάθε περίπτωση. Μόλις επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, το πρόγραμμα διεύρυνσης πέους μπορεί απλά να ανασταλεί, καθώς τα αποτελέσματα είναι μόνιμα χωρίς την ανάγκη για πρόσθετη εκπαίδευση.

    Πλεονεκτήματα της διεύρυνσης πέους:

     

    Το σώμα σας είναι πιθανότατα τόσο τέλειο όσο είναι. Γιατί όμως να μην προσθέσετε λίγο περισσότερο μέγεθος και να απολαύσετε ένα μεγαλύτερο πέος Πιστεύουμε ότι η διεύρυνση του πέους μέσω του Male Edge θα οδηγήσει σε αύξηση της αυτοπεποίθησής σας, σε καλύτερη σεξουαλική ζωή και συνεπώς σε καλύτερη ποιότητα ζωής. Για εμάς, η διεύρυνση του πέους είναι απλώς ένας ακόμη τρόπος για να διατηρήσετε το σώμα σας υγιές, όπως ακριβώς το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή να τρώτε υγιεινά. Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι σας προς ένα μεγαλύτερο πέος σήμερα. Το Male Edge Penis extender είναι η πρωτότυπη και καλύτερη μέθοδος για τη διεύρυνση του πέους. Male Edge είναι περήφανη που κατασκευάζει τους καλύτερους επεκτατήρες πέους για πάνω από 20 χρόνια και μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από μισό εκατομμύριο ικανοποιημένους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

     

    • Μόνιμη διεύρυνση του πέους
    • Ισχυρότερες/μακρύτερες στύσεις
    • Μπορεί να βοηθήσει στην πρόωρη εκσπερμάτιση
    • Ευθυγράμμιση της καμπυλότητας του πέους (νόσος Peyronie)
    • Το αρσενικό Edge δεν έχει καμία παρενέργεια με την ιατρική έννοια.

    Πώς λειτουργεί μια επέκταση πέους Τι είναι η επέκταση πέους

     

    Ο εξωστήρας πέους είναι μια συσκευή που φοριέται πάνω από το πέος για να τεντώνει ελαφρώς τον ιστό για αρκετές ώρες την ημέρα. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και ο ιστός αρχίσει να τεντώνεται, αυξάνετε σταδιακά την έλξη της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τη συσκευή κάθε μέρα. Η επέκταση πέους από την Male Edge είναι μια συσκευή διεύρυνσης πέους που χρησιμοποιεί έλξη για να αυξήσει τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους. Οι συσκευές επέκτασης πέους είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για τη μόνιμη διεύρυνση του πέους. Εκτός από μια δαπανηρή επέμβαση σε μια εξειδικευμένη κλινική, η επέκταση πέους είναι η μόνη μέθοδος που έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι οδηγεί σε ένα μακρύτερο και παχύτερο πέος. Σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους, οι συσκευές που χρησιμοποιούν έλξη για τη διεύρυνση του πέους δεν ενέχουν σοβαρούς κινδύνους. Η μέθοδος μπορεί να εκτελεστεί άνετα και διακριτικά στο σπίτι, είναι ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σωστά και είναι ένας φυσικός τρόπος για τη διεύρυνση του πέους. Η ανδρική Edge Επέκταση πέους μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διόρθωση των καμπυλοτήτων του πέους.

    Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται ο εξωστήρας πέους

     

    Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι αν χρησιμοποιούν τον εξωστήρα πέους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνιστώμενο, θα επιτύχουν ταχύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθεί ταχύτερη διεύρυνση του πέους. Οι εξωστήρες πέους έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το μήκος και το πάχος του πέους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς πρόκειται για μια φυσική διαδικασία. Εάν το αρσενικό Edge Συσκευή χρησιμοποιείται για τον συνιστώμενο αριθμό ωρών κάθε μέρα επί αρκετούς μήνες, το πέος θα μεγαλώσει σημαντικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το σώμα κάθε άνδρα είναι διαφορετικό. Ορισμένοι άνδρες θα δουν τα πρώτα αποτελέσματα μετά από λίγους μήνες, ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστούν έως και έξι μήνες. Αν όμως το πρόγραμμα ακολουθηθεί με επιμονή και αφοσίωση και η συσκευή χρησιμοποιείται με τον σωστό τρόπο κάθε μέρα, σας εγγυόμαστε ότι θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα στη μεγέθυνση του πέους.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Ανδρικό Edge Επέκταση πέους για τη διεύρυνση του πέους
    • Το αρσενικό Edge Penis extender μπορεί να φορεθεί διακριτικά και άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας κάτω από φαρδιά ρούχα ή τη νύχτα. Ο Male Edge Penis extender τεντώνει τον άξονα του πέους, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε ελεύθερα τη δύναμη του τραβήγματος. Αυτή η κίνηση έλξης διεγείρει την κυτταρική διαίρεση στον ιστό, η οποία προάγει την ανάπτυξη των ιστών, καθιστώντας το πέος μακρύτερο και παχύτερο με την πάροδο του χρόνου.
    • Για τη βελτίωση της στύσης: Για μεγαλύτερη και σκληρότερη στύση.
    • Κατάλληλο για πέη από 4 - 24 cm
    • Υλικό: POM
    • Διάμετρος: 2,0 - 3,5 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Αρσενικό Edge Extra - Επέκταση πέους για διεύρυνση πέους

      Αρσενικό Edge Extra - Επέκταση πέους για διεύρυνση πέους

      EdgeΗ προέκταση πέους από την Male είναι μια προέκταση πέους για τη διεύρυνση του πέους που αυξάνει τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους μέσω έλξης. Μόλις νιώσετε άνετα με τη χρήση της συσκευής και ο ιστός αρχίσει να τεντώνεται, αυξάνετε σταδιακά τη δύναμη έλξης της συσκευής και τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιείτε τον επεκτατήρα πέους κάθε μέρα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: