Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σφιγκτήρες θηλών

Ενημερωτικό δελτίο

Ρυθμιζόμενος πύργος βυζιών - σφιγκτήρες θηλών BDSM

Η απόλυτη κλωτσιά για τον υποτακτικό εραστή της ακραίας διέγερσης των θηλών. Ο ρυθμιζόμενος πύργος βυζιών μας είναι το τέλειο BDSM σεξουαλικό παιχνίδι για όσους αναζητούν έντονη και ελεγχόμενη διέγερση των ευαίσθητων θηλών. Με τη δυνατότητα να τεντώσει τις θηλές περισσότερο από ακραία 7 cm, αυτή η μεταλλική συσκευή υψηλής ποιότητας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων - από τρυφερές έως έντονες.

Περισσότερες πληροφορίες

9240/00

59,99 €


-10,00 €

49,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η απόλυτη κλωτσιά για τον υποτακτικό εραστή της ακραίας διέγερσης των θηλών. Ο ρυθμιζόμενος πύργος βυζιών μας είναι το τέλειο BDSM σεξουαλικό παιχνίδι για όσους αναζητούν έντονη και ελεγχόμενη διέγερση των ευαίσθητων θηλών.



    Με τη δυνατότητα να τεντώσει τις θηλές περισσότερο από ακραία 7 cm, αυτή η μεταλλική συσκευή υψηλής ποιότητας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων - από τρυφερές έως έντονες. Γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες αγαπούν τους σφιγκτήρες θηλών: Οι σφιγκτήρες θηλών είναι ένα δημοφιλές αξεσουάρ BDSM που εκτιμάται τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Οι λόγοι γι' αυτό είναι ποικίλοι και βασίζονται στις μοναδικές αισθήσεις και τις ψυχολογικές πτυχές που προσφέρουν οι σφιγκτήρες θηλών:

    • Ισχυρότεροι οργασμοί: Η ευαισθησία των θηλών είναι τόσο έντονη που μερικοί άνθρωποι μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο με τη διέγερσή τους!
    • Αυξημένη ευαισθησία: Η χρήση των σφιγκτήρων θηλών αυξάνει τη ροή του αίματος στις θηλές, καθιστώντας τες πιο ευαίσθητες και ευερέθιστες. Αυτό οδηγεί σε πιο έντονες σεξουαλικές αισθήσεις, τις οποίες απολαμβάνουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.
    • Πόνος ευχαρίστησης: Για πολλούς ανθρώπους, η γοητεία των σφιγκτήρων θηλών είναι ένας συνδυασμός πόνου και ευχαρίστησης. Οι σφιγκτήρες θηλών ασκούν πίεση στις ευαίσθητες θηλές, με αποτέλεσμα έναν ευχάριστο πόνο που είναι επίσης διεγερτικός. Αυτό το μείγμα πόνου και απόλαυσης μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονο και ικανοποιητικό.
    • Ψυχολογική διέγερση: Η χρήση σφιγκτήρων θηλών μπορεί να αυξήσει το αίσθημα υποταγής και ελέγχου. Για τους υποτακτικούς συντρόφους, η γνώση ότι βρίσκονται στα χέρια του κυρίαρχου συντρόφου τους αποτελεί ισχυρό ψυχολογικό ερέθισμα. Ταυτόχρονα, ο κυρίαρχος σύντροφος απολαμβάνει τον έλεγχο και τη δύναμη που μπορεί να ασκήσει μέσω της χρήσης σφιγκτήρων θηλών.
    • Ευέλικτη χρήση: Οι σφιγκτήρες θηλών, όπως ο πύργος Tit Tower, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών εφαρμογών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή με έναν σύντροφο. Ο αποσπώμενος σφιγκτήρας θηλών (ο λεγόμενος "σφιγκτήρας τριφυλλιού") με αντιολισθητική πλαστική επίστρωση στην επιφάνεια σύσφιξης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για να προσαρτήσετε πρόσθετα βάρη και να εντείνετε περαιτέρω τη διέγερση.




    Χαρακτηριστικά του ρυθμιζόμενου πύργου βυζιών Ο πύργος βυζιών μας είναι μια στιβαρή και ευέλικτη συσκευή BDSM που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ακραία διέγερση των θηλών. Η ένταση των σφιγκτήρων θηλών είναι ρυθμιζόμενη, έτσι ώστε τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι οπαδοί του BDSM να παίρνουν την αξία των χρημάτων τους. Ακολουθούν μερικά μόνο από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τον πύργο βυζιών μας:

    • Μέταλλο υψηλής ποιότητας: Ο πύργος Tit Tower είναι κατασκευασμένος από μέταλλο υψηλής ποιότητας που δεν είναι μόνο ανθεκτικό, αλλά και ασφαλές και φιλικό προς το δέρμα.
    • Ακραίο τέντωμα θηλής: Με μέγιστο τέντωμα άνω των 7 cm, ο πύργος Tit Tower παρέχει στοχευμένη και ελεγχόμενη διέγερση που μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες.
    • Αφαιρούμενοι σφιγκτήρες θηλών: Οι σφιγκτήρες θηλών διαθέτουν αντιολισθητική πλαστική επίστρωση στην επιφάνεια σύσφιξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς τη συσκευή. Αυτό προσφέρει πρόσθετη ευελιξία στη χρήση.
    • Πολυλειτουργικό: Εάν το πέος δεν είναι σε στύση, ο πύργος Tit Tower είναι επίσης κατάλληλος για στοχευμένη χρήση CBT (ως σφιγκτήρας ακροποσθίας και για τέντωμα πέους). Αυτό καθιστά το Tit Tower ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο στο ρεπερτόριο BDSM.




    Εφαρμογή και καθαρισμός: Ο πύργος Tit Tower είναι εύκολος και ασφαλής στη χρήση. Ξεκινήστε με χαμηλή ένταση και αυξήστε σιγά-σιγά το τέντωμα για να αυξήσετε τις αισθήσεις και να εξερευνήσετε τα όρια του συντρόφου σας ή του εαυτού σας.

    Μετά τη χρήση, η συσκευή θα πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται σχολαστικά για να διασφαλίζεται η υγιεινή χρήση. Ο ρυθμιζόμενος Tit Tower προσφέρει την απόλυτη διέγερση για όλους τους λάτρεις του ακραίου παιχνιδιού με τις θηλές. CBT Η ευελιξία του και η δυνατότητα χρήσης του τόσο για τη διέγερση των θηλών όσο και για τη διέγερσή τους το καθιστούν απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε συλλογή BDSM. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα εκτιμήσουν τις έντονες αισθήσεις και την ψυχολογική διέγερση που προσφέρει αυτή η μοναδική συσκευή.

    Ανακαλύψτε τώρα τον κόσμο της διέγερσης των θηλών με τον υψηλής ποιότητας πύργο Tit Tower και ζήστε απαράμιλλες στιγμές ευχαρίστησης και αφοσίωσης.Περισσότερες λεπτομέρειες:

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Muy buen aparato

    Buen aparato para el estiramiento de los pezones teniendo el aparato puesto durante mucho tiempo da excelentes resultados.

      Αξιολόγηση 

      super arrache tetons

      tres bon article pour le travail des seins pas evidant pour les débutantes mais au bout de quelques fois on en jouit tres fort et on voit ses tetons s'allonger a l'extreme
      Myarlou soumise

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Single device or a pair?

      Other tit torture devices make it clear you’re buying a pair, but this ad is ambiguous. Which is it, a pair of just one?

      • 2 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      I LOOOOOOOOVED it

      I have small nipples and never knew they could be stretched so far. It felt as though they were being ripped from my body. I LOOOOOOOOVED it

      • 6 από 7 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Sehr geile Dinger

      Geil und extrem effektiv. Die Verstellung ist einfach, sogar relativ "feinfühlig". Grundsätzlich machen die Tit Tower uns einen riesigen Spaß.

      • 1 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Nippelklemmen

      War erst etwas skeptisch wegen der Konstruktion, aber diese ist perfekt und die Nippelklammern halten prima. Produkt kann ich empfehlen.

      • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      I am going to enjoy using it on him

      I have not bought this item yet. I am in fact going to be purchasing this item in the very near future. My slave is going to not like it, but I am going to enjoy using it on him. I love the items that MEO-TEAM comes out with. Anyhow, I just love this item.

      • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      MUST HAVE

      This is a must have item for any male nipple pain pig. It works great on developed male nipples. As the Tower pulls the nipple, even more hungry nipple flesh is exposed so you can add more clamps.

      • 5 από 6 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Efficient

      A simple yet very efficient design to help you squeeze and pull on your subs nipples.

      • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ρυθμιζόμενος πύργος βυζιών - σφιγκτήρες θηλών BDSM

      Ρυθμιζόμενος πύργος βυζιών - σφιγκτήρες θηλών BDSM

      Η απόλυτη κλωτσιά για τον υποτακτικό εραστή της ακραίας διέγερσης των θηλών. Ο ρυθμιζόμενος πύργος βυζιών μας είναι το τέλειο BDSM σεξουαλικό παιχνίδι για όσους αναζητούν έντονη και ελεγχόμενη διέγερση των ευαίσθητων θηλών. Με τη δυνατότητα να τεντώσει τις θηλές περισσότερο από ακραία 7 cm, αυτή η μεταλλική συσκευή υψηλής ποιότητας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων - από τρυφερές έως έντονες.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: