Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φάκελος στόματος

Ενημερωτικό δελτίο

Δακτύλιος - δακτύλιος με δακτύλιο O-ring

Το δακτυλικό φίμωτρο εκπληρώνει διάφορες ειδικές λειτουργίες: Οδηγεί σε ανεξέλεγκτη σιελόρροια και εμποδίζει τον υποτακτικό σύντροφο να κλείσει το στόμα και τα χείλη του.

Περισσότερες πληροφορίες

5255/40

18,99 €


-2,00 €

16,99 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η σειρά BDSM του καταστήματος MEO Shop περιλαμβάνει το ring gag, μια ιδιαίτερα ερωτική και λειτουργική επιλογή μεταξύ των στοματικών φίμωτρων. Το ring gag με δακτύλιο Ο δεν είναι μόνο ελκυστικής τιμής, αλλά και απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε συνεδρία BDSM. Το ring gag εκπληρώνει διάφορες ειδικές λειτουργίες:

    Σταματάει τη ροή της ομιλίας, οδηγεί σε ανεξέλεγκτη σιελόρροια και εμποδίζει το κλείσιμο του στόματος και των χειλιών του υποτακτικού συντρόφου. Ο δακτυλιοειδής φίμωτρο από τη MEO® εξασφαλίζει αξιόπιστα ότι ο υποτακτικός σύντροφος παραμένει σιωπηλός και είναι προφορικά προσβάσιμος ανά πάσα στιγμή ταυτόχρονα. Χάρη στον μαλακό ιμάντα κεφαλής από γνήσιο δέρμα, το ring gag είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση και δεν κόβει τις γωνίες του στόματος. Ο ιμάντας μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στην περιφέρεια του κεφαλιού με μια αγκράφα, εξασφαλίζοντας ασφαλή και άνετη εφαρμογή.

    Αυτός ο φίμωτρο είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ BDSM που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους και ευφάνταστους τρόπους σε κάθε συνεδρία bondage και, ως εκ τούτου, αποτελεί απαραίτητο μέρος κάθε σειράς BDSM. Ο φίμωτρο δαχτυλιδιού από το κατάστημα MEO χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του. Το ring gag όχι μόνο παρέχει αποτελεσματικό έλεγχο και πρόσβαση στο στόμα του υποτακτικού συντρόφου, αλλά είναι επίσης άνετο στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό εργαλείο για κάθε συνεδρία bondage. Το ring gag είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που υπεισέρχεται σε κάθε προϊόν της MEO.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Δαχτυλίδι φίμωτρο για σκλάβους δουλείας: ιδανικό για τον πλήρη έλεγχο του υποτακτικού συντρόφου και την έμφαση στην κυριαρχία.
    • Δακτύλιος με δερμάτινη επένδυση: Ο δακτύλιος του ring gag μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά ή πίσω από τα δόντια, έτσι ώστε η αναπνοή και η κατάποση να παραμένουν δυνατές κατά τη διάρκεια της χρήσης.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα που είναι ανθεκτικό και άνετο στη χρήση.
    • Διαστάσεις: Η εσωτερική διάμετρος του δακτυλίου είναι περίπου 40 mm.
    • Συνιστώμενη προσθήκη: Το σπρέι μας EZ2SUCK, το οποίο καταστέλλει το αντανακλαστικό φίμωσης κατά τη χρήση του δακτυλιδιού φίμωσης (ή κατά τη διάρκεια μιας πίπας), μπορεί να είναι μια χρήσιμη προσθήκη.
    • Παράμετρος ασφαλείας: Κατά τη χρήση ring gags, πρέπει πάντα να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να μην επηρεάζεται η αναπνοή.
    • Επιτυχημένο μοντέλο: Αυτός ο δερμάτινος ring gag θεωρείται ένας από τους καλύτερους στη σκηνή BDSM και έχει ήδη πωληθεί χιλιάδες φορές στο κατάστημα BDSM της MEO.
    • Σχεδιασμός κατασκευασμένος στη Γερμανία: Υπέροχος σχεδιασμός, κατασκευασμένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
    • Αγοράστε φίμωτρα στο κατάστημα BDSM: Εκτός από το ευέλικτο ring gag, το κατάστημα MEO προσφέρει μια εκτεταμένη επιλογή άλλων υψηλής ποιότητας gags για να εξατομικεύσετε και να εντείνετε κάθε συνεδρία BDSM. Εδώ θα βρείτε φίμωτρα για μια μεγάλη ποικιλία αναγκών και προτιμήσεων, με την ποιότητα, την άνεση και την αποτελεσματικότητα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Τα ball gags στο κατάστημα MEO χαρακτηρίζονται από εύκολο χειρισμό και αποτελεσματική δράση. Οι σταθερές μπάλες από σιλικόνη ή καουτσούκ αποτρέπουν αξιόπιστα κάθε λεκτική επικοινωνία, ενώ οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή. Τα φίμωτρα με οπές αέρα προσφέρουν μια ασφαλή και άνετη επιλογή, καθώς τα μικρά ανοίγματα διευκολύνουν την αναπνοή και ταυτόχρονα δεν εμποδίζουν τη ροή του σάλιου. Ιδανική επιλογή για πιο έντονες συνεδρίες BDSM. Αυτά τα φίμωτρα είναι υποαλλεργικά, καθαρίζονται εύκολα και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να ταιριάζουν τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους χρήστες. Το MEO Shop προσφέρει επίσης διάφορα μοντέλα ring gags που κρατούν το στόμα ανοιχτό και επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση, ιδανικά για διάφορα παιχνίδια ρόλων. Τα φίμωτρα στόματος γεμίζουν πλήρως το στόμα και εμποδίζουν οποιαδήποτε κίνηση της γλώσσας, ιδανικά για σενάρια που απαιτούν μέγιστο έλεγχο και υποταγή. Τα Snaffle gags, εμπνευσμένα από αξεσουάρ ιππασίας, προσφέρουν ιδιαίτερη αισθητική και λειτουργικότητα. Η μεγάλη ποικιλία από φίμωτρα στο κατάστημα MEO εγγυάται ότι υπάρχει ένα κατάλληλο μοντέλο για κάθε γούστο και επίπεδο εμπειρίας. Είτε πρόκειται για φίμωτρα με μπάλα, φίμωτρα με αερότρυπα, φίμωτρα σιλικόνης, φίμωτρα με δακτύλιο, φίμωτρα στόματος ή φίμωτρα με μασέλα - κάθε προϊόν είναι προσεκτικά κατασκευασμένο ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και αποτελεσματικότητας. Ανακαλύψτε την ποικιλία της συλλογής φίμωτρων στο κατάστημα MEO και εμπλουτίστε τη συνεδρία BDSM με υψηλής ποιότητας, κομψά και αποτελεσματικά αξεσουάρ.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    soddisfatto

    Il materiale è molto bello ed è stato soddisfacente.

      Αξιολόγηση 

      Un excellent accessoire BDSM

      Le bâillon en anneau garantit de manière fiable que l'esclave reste silencieux et est accessible oralement à tout moment. Grâce à la lanière souple en cuir véritable, le bâillon est particulièrement confortable à porter et ne coupe pas les coins de la bouche. La sangle peut être ajustée de façon optimale à n'importe quel périmètre crânien grâce à une boucle. Un excellent accessoire BDSM que tu peux utiliser de manière imaginative dans chaque séance de bondage.

        Αξιολόγηση 

        Bavaglio O-ring Gag

        La gag ad anello di MEO assicura in modo affidabile che lo schiavo rimanga in silenzio e sia accessibile per via orale in qualsiasi momento. Grazie al morbido cinturino in vera pelle, il bavaglio è molto comodo da indossare e non taglia gli angoli della bocca. Il cinturino può essere regolato in modo ottimale su qualsiasi circonferenza della testa mediante una fibbia. Un grande accessorio BDSM che si può usare in modo fantasioso in ogni sessione di bondage.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Praktischer Knebel

        Für alle Freunde der BDSM-Erotik, kann ich diesen Knebel nur empfehlen. Der Knebel sitzt gut und hält den Mund schön weit offen.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Bonne qualité

        Très bonne qualité et résistant

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        O Ring Gag

        The O-Ring has leather straps with a rubber coated metal ring- comfort, durability and control all in one!

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Die zunge geht gut durch

        Schnelle und diskrete lieferung. der knebel an sich ist gut verarbeitet. Der O-Ring könnte manchen etwas zu klein sein aber das ist geschmackssache. Die zunge geht gut durch und das sieht dann ziemlich geil aus.

          Αξιολόγηση 

          Awesome

          Your tongue can flick in and out, but there's no way in hell your mouth is closing and it's impossible to push the gag out. You're stuck.

          • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Δακτύλιος - δακτύλιος με δακτύλιο O-ring

          Δακτύλιος - δακτύλιος με δακτύλιο O-ring

          Το δακτυλικό φίμωτρο εκπληρώνει διάφορες ειδικές λειτουργίες: Οδηγεί σε ανεξέλεγκτη σιελόρροια και εμποδίζει τον υποτακτικό σύντροφο να κλείσει το στόμα και τα χείλη του.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: