Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φίμωτρο μπάλας

Ενημερωτικό δελτίο

Μάσκα στόματος με κόκκινο φίμωτρο

Ο κόκκινος φίμωτρο με μπάλα, ο οποίος κρύβεται έξυπνα πίσω από μια μάσκα στόματος από δέρμα υψηλής ποιότητας, είναι η απόλυτη λύση για όσους αναζητούν πλήρη και σιωπηλή υποταγή στις συνεδρίες δουλείας τους. Με αυτό το αξεσουάρ, ο σκλάβος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απολαύσει το σφιχτό δέσιμο σε απόλυτη σιωπή.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες



    Αυτή η μάσκα στόματος με ενσωματωμένο κόκκινο φίμωτρο είναι ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και αποτελεσματικής φίμωσης! Το κόκκινο φίμωτρο, το οποίο είναι έξυπνα κρυμμένο πίσω από μια μάσκα στόματος από δέρμα υψηλής ποιότητας, είναι η απόλυτη λύση για όποιον αναζητά πλήρη και σιωπηλή υποταγή κατά τη διάρκεια των συνεδριών δουλείας.

    Με αυτό το αξεσουάρ, ο σκλάβος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απολαύσει το σφιχτό δέσιμο σε απόλυτη σιωπή.Χαρακτηριστικάπροϊόντος: Ο σκλάβος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απολαύσει το σφιχτό δέσιμο σε απόλυτη σιωπή:

    • Σταθερή εφαρμογή και απόλυτη σιωπή: Το ball gag πιέζεται σταθερά στο στόμα και στερεώνεται στη θέση του από τη μάσκα στόματος, έτσι ώστε να μην μπορεί απλά να σπρωχτεί έξω με τη γλώσσα. Η διπλά ραμμένη και επενδεδυμένη μάσκα στόματος εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και σιγοντάρει όλους τους θορύβους, ώστε να είναι εγγυημένη η απόλυτη σιωπή.
    • Άνετη φίμωση: Η φίμωση με μπάλα και μάσκα στόματος επιτρέπει την άνετη φίμωση. Η φίμωση με μπάλα συγκρατείται με ασφάλεια στο στόμα από την πίεση της μάσκας στόματος. Η μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής της μάσκας στόματος είναι απαλή για τις γωνίες του στόματος, καθώς δεν υπάρχει δερμάτινος ιμάντας ή ζώνη που να κόβει τις γωνίες του στόματος. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το φίμωτρο από τη MEO την πρώτη επιλογή πολλών ενθουσιωδών του BDSM παγκοσμίως.
    • Προσαρμοστικότητα: Εξοπλισμένο με ιμάντα κεφαλής με αγκράφα, το φίμωτρο στόματός μας εγγυάται τέλεια εφαρμογή για μικρά και μεγάλα κεφάλια, για γυναίκες και για άνδρες.


    Η φίμωσή μας διατίθεται σε τρεις διαφορετικές διαμέτρους, καθιστώντας την ιδανική φίμωση στόματος για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες:

    • Φάκελος με μπάλα με διάμετρο 40 mm (περίπου 1,57 ίντσες)
    • Φάκελος με διάμετρο 45 mm (περίπου 1,77 ίντσες)
    • Φάκελος με διάμετρο 50 mm (περίπου 1,97 ίντσες)


    Η φίμωση με μπάλα με μάσκα στόματος από τη σειρά μας δεν είναι μόνο ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά προσφέρει επίσης έναν πολύ άνετο τρόπο φίμωσης. Ο συνδυασμός δέρματος υψηλής ποιότητας και εξελιγμένου σχεδιασμού εγγυάται σφιχτή εφαρμογή και μέγιστο αποτέλεσμα.

    Τα διαφορετικά μεγέθη καθιστούν αυτό το ball gag κατάλληλο για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, καθιστώντας το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε καλά εφοδιασμένη συλλογή BDSM.Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • BDSM ball gag
    • Υλικό: δέρμα (μάσκα στόματος), σιλικόνη (ball gag)
    • Ball gags στο κατάστημα BDSM της MEO: Η MEO, ένας από τους κορυφαίους Γερμανούς κατασκευαστές αξεσουάρ BDSM υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία από φίμωτρα για κάθε γούστο και επίπεδο εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από τα κλασικά ball gags μέχρι καινοτόμα σχέδια όπως τα spider gags και ειδικά μοντέλα όπως το διάσημο Piss Gag και οι μάσκες στόματος με ενσωματωμένα ball gags. Κάθε προϊόν κατασκευάζεται με την υψηλότερη ακρίβεια και από τα καλύτερα υλικά για να διασφαλίζεται η άνεση και η ασφάλεια. Τα gags της MEO είναι γνωστά για τη μακροχρόνια ποιότητα, την εργονομική τους εφαρμογή και την ικανότητά τους να εντείνουν την εμπειρία BDSM. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή δεξιοτεχνία και τον σύγχρονο σχεδιασμό, η MEO θέτει νέα πρότυπα στη σκηνή του BDSM. Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το ευρύ φάσμα εφαρμογών και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας που προσφέρει κάθε προϊόν. Η MEO αποδίδει μεγάλη σημασία στην ικανοποίηση των πελατών της και προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλές, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει το τέλειο προϊόν για τις ανάγκες του. Είτε πρόκειται για αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του BDSM είτε για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να επεκτείνουν τη συλλογή τους, το κατάστημα MEO διαθέτει το κατάλληλο αξεσουάρ για όλους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Αξιολόγηση 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Αξιολόγηση 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Μάσκα στόματος με κόκκινο φίμωτρο

          Μάσκα στόματος με κόκκινο φίμωτρο

          Ο κόκκινος φίμωτρο με μπάλα, ο οποίος κρύβεται έξυπνα πίσω από μια μάσκα στόματος από δέρμα υψηλής ποιότητας, είναι η απόλυτη λύση για όσους αναζητούν πλήρη και σιωπηλή υποταγή στις συνεδρίες δουλείας τους. Με αυτό το αξεσουάρ, ο σκλάβος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απολαύσει το σφιχτό δέσιμο σε απόλυτη σιωπή.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: